Witam mam problem z grą o tytule podanym wyżej. Kupiłem ją dzisiaj ponieważ zauważyłem promocje na origin i kiedy ją włączam to wyświetla się napis zamieszczony na obrazku, a gra nie chce się włączyć. Pomocy ! Jako że to coś związanego z psyhx to oświadczam oficjalnie iż posiadam kartę nvidi i najnowsze sterowniki. Dziękuję za pomoc
Sterowniki może i masz najnowsze, ale PhysX przeinstaluj ręcznie.
http://www.nvidia.pl/object/physx-9.12.1031-driver-pl.html - chyba najnowsza wersja. Najwyżej samo się zaktualizuje.
Przeinstalowałem sterowniki, ale nic to nie pomogło, spróbuje instalując sterowniki przed instalacją gry
Jesli w folderze gry masz biblioteki o nazwie zaczynajacej sie na Physx, to usun je. Jesli to nie pomoze, to sciagnij starsza wersje physx`a bo ta najnowsza to chyba wersja 3, a MoH z tego co pamietam dziala na wer 2.
Folder gry znalazłem tylko w moich dokumentach, ale tam jest tylko folder config. Poszukam, ale jak nie zadziała to pierdziele i idę kupić wersje na ps3. Co tam to 8 zeta które wydałem na origin.
Miałem ten sam problem co Ty rozwiązanie jest takie że ta gra do działania potrzebuje starego sterownika Ageia Physx po instalacji gra się uruchamia.
A masz może link do tych sterowników bo sam nie mogę znaleźć ?
(edit) w sensie nie wiem które :P
Soory ale nie pamiętam już jaka to była wersja poczytaj w goglach na temat tej gry i sterownika na pewno znajdziesz.
kurna nie działa a pierdziele to kupuje na ps3 i w dupie mam tą wersje na pc.