PROBLEM
SPRAWDZAŁAM przez program, czy mogę grać w grę FEAr i wyskoczyło w CPU czerwony napis CPU
Minimum: Pentium 4 or Athlon XP equivalent
You Have: AMD Processor model unknown
Upgrade Suggested: Unfortunately, your CPU does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
i jeszcze
CPU
Recommended: Pentium 4 or Athlon XP
You Have: AMD Processor model unknown
Upgrade Suggested: Unfortunately, your CPU does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
CPU Speed
Recommended: 3 GHz
You Have: 2.4 GHz
Upgrade Suggested: Unfortunately, your CPU Speed does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
o co tu chodzi , czy może mi ktoś pomóc co mam zrobić ,żeby grać w tą grę?
ale co mam kupić? bo grec mam kupioną zainstalowałam ją ale wyskoczył napis problem z aplikacją FEAR i zostanie o na zamknięta
Jeżeli masz w miarę nowy procesor, to możesz ryzykować.
procesor mam AMD Processor model unknown
Rozumiem, że z angielskim nie jesteś jakoś szczególnie "za pan brat" - program radzi Ci zmianę procesora. Rekomendowane taktowanie 3GHz, u Ciebie jest 2,4GHz.
W praktyce, jeśli pozostałe wymagania spełniasz, masz zapas RAM i niezłą kartę grafiki, może Ci pociągnie na minimalnych detalach, ale tak szczerze mówiąc - pewnie trzeba będzie wymienić procesor, a razem z nim zapewne płytę główną i parę innych rzeczy. No nie jest to już najnowszy sprzęt :)
Czyli model nieznany. Gra nie rozpoznaje tego procesora, więc pewnie wyszedł po jej premierze i po premierze ostatniego patcha.
mam takie parametry:
AMD Processor model unknown
2,41GHz, 2,00 GB RAM
Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 220
to dziwne,ze w nowe gry jak nowy medal of honor grałam a to nie idzie
roman11-> Teraz są inne czasy, mało który procesor idzie w prędkość. Nowe dwurdzeniowce to głównie właśnie takie okolice 2,4 Ghz, nawet mniej. To nie mów rzeczy o wymianie procesora :)
to co jest nie tak,że nie mogę grać w tą grę
Ambitny Łoś --> to fakt, ale skoro menixa pisze, że oprócz wyników testu, faktycznie gra nie odpala, założyłem, to to jednak jednordzeniowy.
roman11-> A to nie jest tak, że tester nie pozwala uruchomić gry? I wystarczy mieć element którego nie rozpoznaje, żeby gra nie działała.
A uruchamiasz tylko przez ikonkę? Spróbuj wejść do katalogu z grą i znaleźć jakieś inne pliki exe. Może są takie, które odpalają grę bez sprawdzania systemu.
nie odpala z innych plików