Mam pewien problem . Ostatnio kupiłem Medieval 2 total war z dodatkiem kingdoms . Kiedy gra się uruchomiła okazało się że zainstalowała mi się tylko Medieval 2 total war bez dodatku. Co mam zrobić ?
P.S z tyłu pudełka było logo Steam
A jak bardzo znasz steama, po zalogowaniu do klienta steama, mozna szybko sprawdzic czy dodatek masz przypisany do konta.(prawy gorny rog-dane konta, czy cos itd. itd.pisze z pamieci)
Najemnik google i inne zbiry kieruja do takiej informacji Medieval II: Total War - Kingdoms content is now displayed as DLC for the Medieval II main game, rather than as a separate listing in the Steam game library. You may notice that Kingdoms is no longer listed in your library, but you will automatically be granted access to the DLC package. The four Kingdoms campaigns are now accessible as launch options when right-clicking Medieval II in the Steam library.
dodatek jest wyswietlany jako dlc do Medieval II, po kliknieciu PPMyszy na Medieval II na liscie gier jest opcja do uruchomienia kingdoms(czy jego zawartosci), zmiana ta zmienila sposob instalowania modow do gry.