mam problem z moim pc-i7-8g ram ,64bit,nvidia.
-np sciagnelam sobie demo DA2-po uruchomieniu zrobilo sie czarno -czasem-zwlaszcza przy ogladaniu filmu tez zanika vidio i audio a czasem tylko vidio-wylacze go i jest ok -czasem ponownie to samo a czasem dziala-mam wrazenie ze on jakos "nie trawi" BESTplayera i incredimail-ale nie jestem przekonana czy to o to chodzi??nie jestem pewna ale moje problemy zaczely sie kiedys po aktualizacji Windows...pamietam bo czytalam na ten temat-a jesli to o tochodzi to musze "podlubac" w dosie czy co??
PC podlaczony mam do tv -na 1920/1080 tak zreszta mi zaleca -jest jeszcze na gwarancji czy Waszym zdaniem jest wadliwy-mam go zawiesc do serwisu..czy o co tu chodzi z tym moim pc ktory to jest najwieksza kupa jaka mialam...
Trochę to tak nieskładnie napisane. Sprawdź w menadżer urządzeń czy nie ma żółtych znaków sygnalizujących problemy ze sprzętem i sterownikami. Zainstaluj najnowsze sterowniki karty graficznej:
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl
Jaki to system, może do oglądania filmów trzeba zainstalować kodeki?
nie trawi" BESTplayera
Sprawdź inny odtwarzacz np Media Player.
windows 7
mam kodeki
na Media Player tez
kiedys juz instalowalam sterowniki i chyba jeszcze gorzej -ale dzieki sprobuje ponownie
tylko ze to nie zawsze mi sie"blokuje"
znalazlam taka informacje -Win 7 scheda grafica NVIDIA GeForce GT 220 1Gb di ram-konflikt z kernel di Windows 7 i Vista.
pisza aby wymienic na GT230
czy nie ma innego rozwjazania?
Skąd taka informacja i dlaczego? Nie możesz wybrać z listy swojej karty i systemu, bu pobrać właściwe sterowniki?
informacje znalazlam na forum Windows-(Franco Leuzz Microsoft ® MVP
Windows Expert-IT Pro System Administration)
Nie ja jedyna mam ten problem.
mirencjum-zainstalowalam -ale to tak od razu blad nie wychodzi i nie zawsze- pozyjemy zobaczymy -mam nadzieje....
dzwonilam do Acera moj PC to Packard Bell-chca wymienic.
a moze wymienic na cos innego???-sama nie wiem( pc nie uzywam do gier-tak wiec nie sadze abym ptrzebaowala czegos extra)
Jest jeszcze gorzej-resetowalam juz kompa kilka razy
musze wymienic ta karte-znalazlam taka Radeon HD 6990
ale nie jestem pewna czy warto ??? do ogladania filmow i zdjec -na pc nie gram -nie lubie.
czy mozecie cos doradzic?ja sie nie znam ;(naczytam sie jedynie tu 1G tu 4G itd a tak naprawde to nie wiem gdzie i w czym ma to znaczenie???