Ach ci ludzie bez sumienia, nie moga zrozumiec, ze publiczne radio i telewizja to wspolne dobro!
Może w końcu by zrobili jakieś programy za które warto by było płacić a nie klan, m jak miłość i barwy szczęścia.
Mi się podoba jak ten tumanek mówi " tylko trzy stówki", dla wielu ludzi 300 złotych to np ubranie na zimę dla całej rodziny.
Hej dzieci opłaciłem nasze dobro wspólne owińcie sobie nogi słomą
Za coś trzeba nakręcić kolejny sezon 'Gwiazdy sikają na lodzie' i trzeciego remastera 'Jana Serce' (zgodnie z doktryną 'same nowości'.
Sztuczność, wtórność, miałkość. kicz- i jeszcze za to płacić. TV nie oglądam, czasem przelotem to obejrzę na tvp Info-Regionalnej wiadomości, to tyle. Jedynie Jeden z Dziesięciu, Makłowicz i może coś jeszcze jest warte złamanego grosza.
Ciężko powtórki z starszych filmów przyrodniczych z BBC nazwać produkcją własną.
Może jakieś lepsze filmy, sztuki, dokumenty się zdarzają- ale to po 23 i 24.
Jak człowiek ma czas- reklamy 'suplementów diety' na wypróżniania i Barwy Szczęścia.
Najgorszy w tym wszystkim jest sam zamiar emitowania tego shitu, my się śmiejemy a ilu naiwnych emerytów da się przekonać i jednak zapłaci swoje ostatnie grosze, "bo w klanie tak mówili"? Taka machina propagandowa próbująca "coś tam jeszcze ukraść" od najbardziej ułomnych obywateli.
Żeby było na co płacić to ja bym płacił. I wiele osób zapewne też. Ale na takie media to w życiu grosza nie dam.
Krew z krwi, Czas honoru - dla tych produkcji byłbym w stanie płacić abonament.
Niestety szalę przeważa kicz i idiotyzm typu Voice of Poland, Rolnik szuka żony (nawet chyba telekamerę otrzymał).
Zapomniałbym - Jeden z dziesięciu i Familiada. Jeszcze to zaliczam do w miarę sensownych pozycji.
Wybaczcie, ale za taki chłam płacić nie będę. To nie jest wspólne dobro.
Niestety, ale dzisiejsze czasy to czasy idiotów, dla których liczy się tania rozrywka, a nie wiedza i umiejętności.
Koło fortuny, to był teleturniej ...
300 zloty na rok, placac 20 pare zlotych co dwa miesiace?
12 miesiecy przez 2 = 6
(Zakladam najwyzsze mozliwe 20 pare zlotych, czyli 29zl)
6 razy 29 zlotych = 174zl
Rozumiem, ze gostek jest listonoszem, ale bez przesady!