Prewencyjne dzialanie policji
Brawo policja USA! Kolejne niedoszle pokolenia protestujacych zostaly ukarane. Skoro zostaly ukarane to znaczy, ze byly winne.
http://www.buzzfeed.com/mjs538/pregnant-woman-miscarries-after-being-sprayed-with?s=mobile
Polecam puścić filmik od tyłu. Ona tam wykrzykuje : I love Hitler! Sieg heil!
Dostała więc zasłużenie.
Co do gazu pieprzowego to raczej do płodu się nie dostał, co nie znaczy że obronna reakcja organizmu nie mogła spowodować poronienia. Ale mogła się nie pchać na manifestację, kibolka jedna.
[3] +1
peterkarel dokladnie...po jaka cholere sie pchala tam gdzie nie potrzeba? ja gdybym byl kobieta to bym jak najbardziej staral sie nie narazac dziecka no al niektorzy maja posrane w lbach :P
Nie po raz pierwszy policja traktuje siłowo pokojowe manifestacje, nie po raz pierwszy używa gazu... nie trzeba być Einsteinem żeby przewidzieć że i tym razem może do tego dojść... ale widać tomazzi wraz z tą durną... oczekuje że podczas pałowania policja będzie się pytać o stan zdrowia i czy nie ma przeciwwskazań do pałowania czy aresztowania.
tomazzi, jak wam idzie obalanie rządu?
Tak mi się wczoraj przypomniała ta kwestia.
Znam ta kobiete. To najwieksza naziolka w Seattle.
Dziwne scenariusze pisze życie wygląda to jak scenariusz tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=_E-Q0Eu9eCs nawet miasto się zgadza.
Brawo Ameryka!!! Ojczyzna swobód obywatelskich, demokracji i wolności słowa - od razu widać!!! Faszyzm nie przejdzie!!!
@ksips,
Też dołączam się do tego pytania :) Dobrze, że przypomniałeś tą kwestię - przed wyborami zwarte szeregi, kominiarki na buźkach, race gotowe do odpalenia (po zwycięstwie oczywiście, hihihi !), sam już niecierpliwie czekałem co to będzie, w końcu kibole tak dumnie prężyli muskuły, co to nie oni - prawdziwi patrioci i sól tej ziemi ;-). Tymczasem społeczeństwo im pokazło "fakena", posiadacz Toli miewa się dobrze (nawet premierem został drugi raz z rzędu), a kibolom mocno opadły pałki i coś zapadła cisza w temacie.... Nawet poparcie PiSu nie pomogło (a po wyborach pewnie ten romans z Jarosławem się kończy)... Ciekawy więc jestem, czy mają jakiś plan "B", czy zero. null, bo nie przewidzieli aż tak sromotnej porażki ;-)
ksips - nijak nie idzie. Nie wyszło.
A jak Tobie idzie pałowanie i gazowanie niewinnych? Tęsknisz za komuną gdzie ZOMO i Milicja robili co chcieli?
Czyli podsumowując intelekt GOLa: to kobieta jest winna za to, że została zagazowana pomimo tego, że nie robiła niczego złego.
Azzie - ba! Największa naziolka i faszystka w całej Ameryce Północnej. Tak na innym forum pisali ludzie.
oczekuje że podczas pałowania policja będzie się pytać o stan zdrowia i czy nie ma przeciwwskazań do pałowania czy aresztowania
Kłamiesz. Ja oczekuję tego, że zanim policja zacznie pałować, będzie miała konkretne powody poparte dowodami. A nie 'ktoś znalazł się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie'.
No, Zydzi tez sa sami sobie winni ze zostali zagazowani. Po co tu mieszkali? Zle miejsce, zly czas. Jak sie jest Zydem to sie powinno wiedziec ze nie nalezy w Europie mieszkać. Ich wina...