praca ONLINE

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
10.10.2013 17:15
CFH
1
odpowiedz
CFH
87
On March The Saints

praca ONLINE

mam takie pytanie - tylko prosze o odpowiedzi na serio...
czy jest jakas legalna praca przez internet gdzie mozna zarobic jakis 1000-1500 zl nie ruszajac sie z domu??

pytam, bo moja zona chciala by pracowac by miec swoje pieniadze... a ja nie chce by by gdzies pracowala bo wole by zajmowala sie naszymi dzieciakami...

aby wilk byl syty i owca cala - najlepszym rozwiazaniem jest chyba praca online... tylko jaka??

sam nie mam juz zbyt wiele czasu na siedzenie na kompie, dlatego nie jestem w temacie. a jedyne 'zaufane :P' forum jakie mam to Wasze dlatego prosze o pomoc:)

dzieki wszystkim za odpowiedz!

spoiler start

interesuje mnie wszystko (no prawie:P zboki) byle byla pewna placa i legalne zatrudnienie.
Tak wiem ze jest google, ale Wam bardziej ufam :P

spoiler stop

10.10.2013 17:17
hopkins
2
odpowiedz
hopkins
231
Zaczarowany

Poszukaj czegos o zdalnym telemarketingu :) Kiedys pracowalem w takiej firmie, ktora dawala Ci potrzebne oprogramowanie i bramke vpn, i dzwonilo sie po ludziach. O dziwo praca nie byla prowizyjna :)

10.10.2013 17:19
Lopot
3
odpowiedz
Lopot
66
Generał

Koleżanka pracuje jako copywriterka, pisze jakiś tekst na ileś znaków (około 1000) i za każdy dostaje chyba 2,5zł. Jest w stanie ich napisać jakoś 3-4 w ciągu godziny, więc zarobek nie jest taki mały. Miesięcznie wyciąga mniej więcej tyle ile podałeś. Jak zdobyć taką pracę, to już mnie nie pytaj.

10.10.2013 17:21
ppaatt1
4
odpowiedz
ppaatt1
95
Obieżyświat

Znam kilka takich osób ale to informatycy/graficy. Niektórzy z firmy, inni na male zlecenia. Ogólnie to trzeba miec zajebiste szczescie zeby znalezc legalna normalna prace bez zadnych wiekszych umiejetnosci. (szczególnie zwiazanych z IT).

Nawet na freelanerskich portalach albo jestes zajebisty albo zarabiasz smieszne grosze, bo jakis Hindus czy inny Chinczyk zrobi zlecenie przez neta szybciej i taniej.

10.10.2013 17:23
Soulcatcher
5
odpowiedz
Soulcatcher
287
ESO

Premium VIP

Wiele osób pracuje w domu.

A co twoja żona potrafi, jakie ma wykształcenie.

10.10.2013 17:26
CFH
6
odpowiedz
CFH
87
On March The Saints

Srednie - polonistka... Ma tez jakis certyfikat z UK, ze moglaby uczyc dzieci angielskiego w stopniu podstawowym... ale przez neta to chyba nic nie daje?

10.10.2013 17:29
Soulcatcher
7
odpowiedz
Soulcatcher
287
ESO

Premium VIP

CFH ---> no to raczej nie przyszaleje. Może warto się dokształcić.

10.10.2013 17:31
CFH
8
odpowiedz
CFH
87
On March The Saints

Soul - latwo powiedziec, gdy nawet studenci w naszym kraju pierwsze miejsce jakie widza po szkole to posredniak....

spoiler start

ale wiem ze masz racje... tylko co tu robic?? by nie powiedziec - jak zyc?? :P

spoiler stop

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl