praca ONLINE
mam takie pytanie - tylko prosze o odpowiedzi na serio...
czy jest jakas legalna praca przez internet gdzie mozna zarobic jakis 1000-1500 zl nie ruszajac sie z domu??
pytam, bo moja zona chciala by pracowac by miec swoje pieniadze... a ja nie chce by by gdzies pracowala bo wole by zajmowala sie naszymi dzieciakami...
aby wilk byl syty i owca cala - najlepszym rozwiazaniem jest chyba praca online... tylko jaka??
sam nie mam juz zbyt wiele czasu na siedzenie na kompie, dlatego nie jestem w temacie. a jedyne 'zaufane :P' forum jakie mam to Wasze dlatego prosze o pomoc:)
dzieki wszystkim za odpowiedz!
spoiler start
interesuje mnie wszystko (no prawie:P zboki) byle byla pewna placa i legalne zatrudnienie.
Tak wiem ze jest google, ale Wam bardziej ufam :P
spoiler stop
Poszukaj czegos o zdalnym telemarketingu :) Kiedys pracowalem w takiej firmie, ktora dawala Ci potrzebne oprogramowanie i bramke vpn, i dzwonilo sie po ludziach. O dziwo praca nie byla prowizyjna :)
Koleżanka pracuje jako copywriterka, pisze jakiś tekst na ileś znaków (około 1000) i za każdy dostaje chyba 2,5zł. Jest w stanie ich napisać jakoś 3-4 w ciągu godziny, więc zarobek nie jest taki mały. Miesięcznie wyciąga mniej więcej tyle ile podałeś. Jak zdobyć taką pracę, to już mnie nie pytaj.
Znam kilka takich osób ale to informatycy/graficy. Niektórzy z firmy, inni na male zlecenia. Ogólnie to trzeba miec zajebiste szczescie zeby znalezc legalna normalna prace bez zadnych wiekszych umiejetnosci. (szczególnie zwiazanych z IT).
Nawet na freelanerskich portalach albo jestes zajebisty albo zarabiasz smieszne grosze, bo jakis Hindus czy inny Chinczyk zrobi zlecenie przez neta szybciej i taniej.
Srednie - polonistka... Ma tez jakis certyfikat z UK, ze moglaby uczyc dzieci angielskiego w stopniu podstawowym... ale przez neta to chyba nic nie daje?