http://www.youtube.com/watch?v=PWV4hDSQxJg
Świąteczny film na jego kanale, na którym rozdaje bezdomnym ubrania oraz jedzenie. Według mnie to bardzo miło z jego strony. Pomimo tego, że był wiele razy krytykowany na forum, ta akcja jest jak najbardziej pozytywna.
ed.literówka
[2] żeby mu się zwróciło :P
niech rozdaje tylko po co się chwalić ta cudowną wspanialomyslnoscia
zwróciło? zarobi 10razy tyle
Wielka_Wieśniara ---> Po co się chwaliłem i Was wychwalałem w Szlachetnej Paczce ? A no po to, żeby może zainspirować innych.
A niech i zarobi na tym filmiku miliony - ważne, że zrobił coś dla innych. To chyba się liczy. Być może takim filmikiem na YT zainspiruje innych ludzi :) Może jestem głupi, ale takie pozycje na YT mi się podobają i nie widzę nigdy w nich drugiego dna.
Byleby nie poszedł w współprace z srojem i jego armia gimbo tarczowników.
Fajny gest.
Się ceni takie coś.
Łyczek-> Z km Ty próbujesz rozmawiać, on nie rozumie takich rzeczy, to wielka wieśniara - idealnie dobrał sobie te nick.
Dodatkowo jest on w rodzaju żeńskim aby podkreślić jak to posiadacz owego konta nie ma jaj. ;p
No i spoko, mnie nie przeszkadza, że się chwali. Jest "internetowym celebrytą", może faktycznie kogoś to pozytywnie zainspiruje. I oby tak było.
Se wpiszcie na yt feeding albo helping homeless. Ja się dziwię że jeszcze są ludzie na świecie którzy cierpią głód.
Najbardziej pozytywny z tego filmiku jest uśmiech na twarzach obdarowanych. I niech będą takie akcje jak Szlachetna Paczka. Oby jak najwięcej w ciągu roku.
Robi z siebie pajaca, zarabia na tym, a że ma też gest i chce pomóc, dlaczego by nie?
Razem z innymi youtuberami odnowił też świetlicę w domu dziecka: http://www.youtube.com/watch?v=S3F3oZYxkZ0
Widziałem już wczoraj. W końcu na coś musi wydawać hajs z yt.
Wczoraj był 22, temat jest z 21 więc i tak jesteś spóźniony.
Mnie tak samo jak wkurzał tak nadal wkurza, nie wiem, jakoś od pierwszego zobaczenia zapałałem do niego antypatią.
Tylko z kilkoma ludźmi tak miałem.
Nie mniej dobrą rzecz zrobił.
ten film nikogo nie zainspiruje chyba że w kwestii też pomogę też zarobie. pomaganie na pokaz jest obrzydliwe
Niby nic ale jednak Rojo ciągle uczestniczy w akcjach charytatywnych :P . A co do Wardęgi wielki plus :)
Wielka_Wieśniara ---> Jakie to "polaczkowe" z twojej strony :)
Piwo dla wardegi :)
jakie to polaczkowe że nie rozumiesz i mnie nie znasz:D