Nowy monitor gsync compatible, 144hz, podłączony displayportem dołączonym do monitora.
Podczas przewijania stron internetowych kółkiem myszki, na dole ekranu pojawiają się takie poziome paski, mało widoczne ale jednak. W grach to samo, mimo włączonego gsynca, testowalem także na wyłączonym gsync i vsync.
Tu jest film ale nie wiem czy dobrze to załapało.
https://m.youtube.com/watch?v=BHAc9vxOj5o
Co sądzicie? Wina matrycy? Mam czas na oddanie sprzętu na zwrot 14 dniowy
Dodatkowo na tyle podstawki coś takiego było namazane (poprzednia sztuka tego monitora była bez czegoś takiego) dlatego wpadla mi myśl czy czasem sprzęt nie jest poserwisowy
Nie widze nic. A to drugie to marker od sprawdzania jakosci w fabryce. Wbrew pozorom nie jest sprawdzany kazdy egzemplarz. Poza tym to budzetowy monitor a Ty go testujesz/wymagasz od niego funkcji jakbys kupil Eizo za 7k.
heh, jednak to mi przeszkadza nie tylko w grach ale i w przeglądaniu internetu. Szkoda ze na filmie dokładnie tego nie widać.
Po prostu jakieś paseczki przechodzą dziwne, na poprzednim także dość budżetowym, starym Asusie takiego czegoś nie miałem. Wydaje mi się, że albo to wina matrycy albo kabla, bo raczej takie coś w finalnym, sprawdzonym produkcie by się nie zdarzyło :/
Powylaczaj te wszystkie super duper funkcje w monitorze i wtedy sprawdz. Mozliwe, ze to jakis ulepszacz. No, a mozliwe, ze ten monitor tak ma i musialbys zapytac innych uzytkownikow tego monitora. Szczerze to ja nadal nie wiem jaki miales problem z 1 postem dotyczacym tego monita.
PS. Jak cie to martwi to wymien na inny.
Nie to nic nie daje. Miałem już jedną sztukę tego monitora ale wymieniłem bo było kilka bad pixeli, natomiast takich pasków nie przypominam sobie żebym miał
Coz - monitory budzetowe nie bez powodu sa nazywane budzetowymi. Dostajesz to za co placisz w wiekszosci przypadkow.
To znaczy że coś widzisz na tym filmie niepokojącego? Co dokładnie?
Wiesz no ja miałem jedną sztukę tego monitora dokładnie i czegoś takiego nie widziałem
na innym budzetowym c24g1 tez takiego problemu nie było