Pozbywanie się, rzeczy. Dobry moment. OLX wysłka za 1zł

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
16.12.2025 16:58
rookkie
1
odpowiedz
rookkie
8
Legionista

Pozbywanie się, rzeczy. Dobry moment. OLX wysłka za 1zł

Z doświadczenia w takich moemntach łatwiej wszystko się sprzedaje. Więc jak zalegają Wam rzeczy których od dawna chcecie się pozbyć to spoko czas.

spoiler start

Przesyłka olx za 1 zł, MWZ 10 zł.

Akcja jest prowadzona na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w dniach od 16 grudnia 2025 r. (wtorek) od godziny 00:00 do 17 grudnia 2025 r. (środa) do godziny 23:59 („Czas trwania Akcji”)

Akcja odnosi się wyłącznie do:Ogłoszeń dodanych w Serwisie OLX w jednej z następujących kategorii: Firma i Przemysł, Dla Dzieci, Moda, Muzyka i Edukacja (także książki), Zdrowie i Uroda, Zwierzęta, Dom i Ogród, Elektronika, Antyki i Kolekcje, Sport i Hobby oraz Rolnictwo; w których wskazana cena wynosi co najmniej 10,00 zł (słownie złotych: dziesięć 00/100);które w Czasie trwania Akcji mają aktywną opcję Przesyłki OLX, a wybrana przez Użytkownika forma dostawy przedmiotu Ogłoszenia to InPost Paczkomat® 24/7

Regulamin:
pomoc.olx.pl/olxplhelp/s/article/REGULAMIN-AKCJI-PROMOCYJNEJ-Przesyłka-OLX-za-1zł-w-wybranych-kategoriach-przed-Świętami-II-16-12-17-12-2025r

spoiler stop

post wyedytowany przez rookkie 2025-12-16 16:58:56
16.12.2025 17:37
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Hakim
254
Senator

Te promocje teraz to jest cień tego co było kiedyś.
Wejdź na pepper.pl i poszukaj OLX. Co tydzień(?) dają 1 zł w którejś kategorii. A dawniej każdy poniedziałek wszystkie kategorie miały wysyłkę za 1 zł i była niższa prowizja dla OLX.

OLX bawi się w sędziego przy sporach, co w połączeniu z kulejącym interfejsem strony, która działa jak żółw (gdy w ogóle działa) oraz niespotykaną nigdzie indziej falą fałszywych wiadomości o kupnie czegoś, powoduje, że ten portal jest obecnie chyba najmniej przyjazny dla sprzedających.

post wyedytowany przez Hakim 2025-12-16 17:37:59
16.12.2025 18:13
rookkie
2.1
rookkie
8
Legionista

Hakim masz racje, sam z tego wielokrotnie korzystałem, ale to jak z promocjami na BLIKa chcieli się wypromować, to dawali dużo. Teraz już będą raczej sporadyczne, bo wydaje mi się że mają pozycje zdecydowanego lidera

16.12.2025 17:43
tomazzi
3
odpowiedz
tomazzi
32
Generał

OLX od jakiegoś czasu jest strasznie ciężki w używaniu na komputerze. Prawie za każdym razem jak tam wchodzę i chce coś wyszukać to znika mi to co napisałem w pasku szukania. Strona też 'skacze' przy ładowaniu reklam itp.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl