Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Potrzebuję grafika

Forum Książki i Ebooki
Odpowiedz
03.09.2026 11:20
Iselor
1
odpowiedz
Iselor
51
Senator

Potrzebuję grafika

Hej, towarzysze. Potrzebuję grafika komputerowego, który stworzyłby mi okładkę przednią do książki. Ja wiem, są AI, Chat to ogarnia, ale...No chcę człowieka, zwłaszcza że ilustracje w środku mam prawie gotowe, stworzone przez rysowniczkę. Dziewczyna może by i ogarnęła okładkę, ale sama przyznaje że nie zrobi tego tak jak grafik, który zna się na programach graficznych. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to prosze o kontakt na [email protected]

03.09.2026 11:26
Loon
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Loon
145
mohenjodaro
Image

Zawsze chętnie coś narysuję od serca

03.09.2026 11:36
Iselor
2.1
odpowiedz
Iselor
51
Senator

Loon Nie piszę autobiografii xd

Forum Forum Książki i Ebooki
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl