Potrzebny router

Forum Komputery
Odpowiedz
04.03.2015 18:49
kali93
1
odpowiedz
kali93
201
Isildur

Potrzebny router

Cześć!
Mój obecny router odmawia posłuszeństwa. Szukam więc nowego, z wbudowanym modemem (neta mam w Orange). Zależy mi na silnym sygnale (poprzedni router kompletnie się nie sprawdził, wifi nie było już 10m od routera), portem usb żeby podłączyć drukarkę. Cena do 700zł.

04.03.2015 19:50
Watzap
2
odpowiedz
Watzap
191
Fredmen

Witam, myślę że te rutery spokojnie Tobie wystarczą TD-W8970, TD-W8980 cenowo się trochę różnią bo wiadomo że ten drugi jest modelem świeższym maja 2x usb więc drukarkę albo dysk podłączysz tworząc jakiś serwerek FTP, moc też jest niezła bo idzie w dwóch pasmach. Tez posiadam router z tej firmy od 4 lat i jeszcze nie miałem z nim problemów.

06.03.2015 19:01
kali93
3
odpowiedz
kali93
201
Isildur

Up. Jakieś inne propozycje? Osobiście zastanawiam się nad Fritz!Box7272. Asusy też wydają się spoko. Do 500zł dałoby radę dodatkowo znaleźć router obsługujący LTE?

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl