Poszukuję telefonu...
Witam serdecznie, poszukuję telefonu w okolicach 900zł. Chciałbym żeby chodziły mi na nim najnowsze gierki, typu Real Racing czy Fifa, żeby był płynny i miał jak najlepszą jakość wykonania. Na razie w konkursie biorą udział SGS3 oraz HTC Desire 500, ale może ktoś mógłby polecić coś jeszcze? z góry dzięki :)
Na Desire 500 o płynnym graniu w wymagające gierki możesz zapomnieć. Proc w prawdzie quad-core, ale tylko A5 i słabe GPU Adreno203.
Jeśli może być używany to iPhone 4, którego sam posiadam i jestem zadowolony. Może nawet w wersji S wylicytujesz.
ps. do grania kup sobie PSP a nie telefon.
domin12 - a do robienia zdjęć lustrzankę? To kompletnie nie ma sensu, smartfon to telefon wielofunkcyjny, jedną z tych funkcji jest właśnie używanie aplikacji.
iPhone 4 był jeszcze dobry może 2 lata temu, prędzej porównuj go do SGS2, nie SGS3.
Mr. JaQb -> no dobra ale on napisał typowo, że chcę by na nim chodziły "gierki".. Zero mowy o aparacie i innych funkcjach jakie oferują obecnie telefony więc lepiej by zakupił sobie konsolę zamiast telefonu, jeśli ma zamiar tylko grać.
Zgadza się iPhone 4s jest słabszy od SGS3 lecz bardziej zgrabny i według mnie wystarczy.