Poszukuje starej gry chodziarz nie dużo o niej wiem. Grałem w pewną grę jak byłem dzieckiem i z chęcią przeszedłbym ją w końcu (bardzo mnie to korci) jednakże nie pamiętam jej tytułu :/ Teraz wymienię rzeczy które pamiętam w pewnym stopniu:
-W grze było 2 bohaterów mag (chyba w niebieskim ubraniu) oraz wojownik (w czerwonym albo podobnym)
-Mieli różne czary lub umiejętności które jakoś się ulepszało chyba do 3 poziomu.
-Zbierało się klejnoty czy coś podobnego. Tu nie pamiętam czy zbierało się je jako punkty czy jako wymaganie do przejścia kolejnego poziomu
-Grafika była 2D z boku ekranu nie z góry
-Grafika była "pixelowata" tak mi się wydaje.
-Była to jakaś platformówka bądź przygodówka.
-Poziomu były w jakiś jaskiniach lochach albo zamku tu nie jestem pewien.
W grę grałem gdy brat kolekcjonował CD-Action więc możliwe że jest to gdzieś na płycie jako demo
Pierwsze wydanie ma nr 55 z grudnia 2000r a ostatnie nr 83 z Lutego 2003 (brakuje nr 81 ale to raczej było coś "starszego") Choć równie dobrze to nie musiała być gra z CDA a od jakiegoś znajomego.
Jeśli kojarzycie tą grę i może wiecie jak się nazywa podajcie mi jej tytuł bądź link do niej na jakiejś stronie ja to sprawdzę. A ja idę się zabrać za przeszukiwanie płyt.
@Stalin_SAN Grę którą mi podałeś znam jednakże to był inny tytuł.
@CyberTron Dobrze jest napisane chodziarz, nie wiem o co ci chodzi "pacanie" :/
Ktoś na forum CD-Action już mi pomógł.
@.kNOT tak chodziło o tą grę Dziękuje za to że poświęciłeś czas no ale z forum CD-A typek był szybszy o jakieś 11 godzin :P
Ten temat niech zostanie usunięty bądź trafi do kosza nie wiem co się z nimi dzieje :)
"Ten temat niech zostanie usunięty bądź trafi do kosza nie wiem co się z nimi dzieje :)"
Chciałbyś, ale tu po założeniu tematu już się traci nad nim władzę :)
A swoją drogą - CyberTron ma rację (nie w sensie pacana)
Chodziarz faktycznie jest dobrze napisany ale jest to osoba co chodzi - to tak jak byś pierwsze zdanie napisał: "Poszukuje starej gry biegacz nie dużo o niej wiem."
Bardziej by tu pasowało słowo "chociaż" które z "chodziarzem" ma niewiele wspólnego :-)