Witam.
Poszukujemy chętnych osób do współpracy przy tworzeniu nowej strony internetowej poświęconej grom komputerowym. Szczególnie poszukujemy osób, do pisania artykułów, recenzji, dodawania gier do bazy oraz wideo.
Sama strona jest autorska, stworzona w 100% od zera. Jest podzielona na kilka sekcji, najważniejsze z nich to newsy, w których znajdują się artykuły dotyczące najnowszych wydarzeń ze świata gier, recenzje wraz z ocenami, baza gier gromadząca najważniejsze informacje na ich temat, oraz wideo, gdzie zamieszczone są najnowsze materiały wideo udostępniane przez twórców.
Chcemy stworzyć przede wszystkim, która byłaby wiarygodnym źródłem informacji. Na której znajdowałyby się obiektywne recenzje. Zależy nam, by strona była cały czas aktualizowana, tak aby odwiedzający dowiedzieli się najważniejszych informacji po wizycie na naszej stronie. Jednym słowem chcielibyśmy stworzyć miejsce "od graczy dla graczy", w którym będzie można również podyskutować na temat gier.
Poszukujemy osób, które również fascynują się grami i chcieliby podzielić się swoją wiedzą, oraz poświęcić trochę wolnego czasu dla innych graczy.
Jeśli zawsze chciałeś prowadzić stronę o tematyce gier, lubisz pisać, masz trochę wolnego czasu oraz aktywnie grasz w wszelkiego rodzaju gry to właśnie jest zajęcie dla Ciebie.
Oczekujemy na prawdę nie wiele, wystarczy, że poświęcisz dziennie paręnaście minut na napisanie artykułu, lub jednego wpisu na dwa dni albo nawet tydzień. To od Ciebie zależy ile artykułów będziesz miał możliwość napisać. Możesz wybrać swoje ulubione gry i to tylko o nich pisać. Wszystko zależy od Ciebie. Wymagamy w miarę dobrej znajomości języka polskiego i pisowni. Zależy nam, by artykuły były czytelne, ale chcemy skupić się przede wszystkim na tym, by zawierały jak najwięcej faktów i informacji.
W zamian niestety nie możemy zaoferować Ci wynagrodzenia pieniężnego. Ale praca w miłej atmosferze gwarantowana. Też jesteśmy graczami i zawsze możesz porozmawiać z nami o grach. Pomoc na tego typu stronie to idealne przygotowanie i nabranie doświadczenia do pracy o podobnym charakterze. Jako, że cenimy Twój czas poświęcony na pisanie artykułów, możemy zaoferować Ci darmową reklamę, czy to w postaci linku, czy baneru kierującego do Twojej strony, bloga, fanpage'a, profilu itd. pod każdym Twoim artykułem. Możliwe także inne formy reklamy, jesteśmy otwarci na Wasze propozycje.
Jeśli jesteś zainteresowany i chciałbyś dowiedzieć się więcej napisz na e-mail: [email protected]
Podepnę się pod temat, również poszukuje osób, które będą za mnie pracować, 8h dziennie 5 dni w tygodniu, do tego bardzo wymagana jest solidność i rzetelność, praca w miłej atmosferze. Wynagrodzenie będzie przechodzić w moje ręce, tobie natomiast pozostawiam zdobyte w ten sposób doświadczenie, które jest więcej warte niż zapłata za pracę. Maila nie daję bo nie spodziewam się odzewu. Pozdrawiam.
Tworzenie nowej strony internetowej o grach to tak jak drugi raz wynaleźć koło.
W zamian niestety nie możemy zaoferować Ci wynagrodzenia pieniężnego.
no to niezly interes.