Witam. Poszukuje gry z roku 200X, coś podobnego do Gothic'a, w której można było rzucać czary poprzez kreślenie różnych wzorków. Do dziś myślałem, że to było Dark Messiah of Might & Magic, ale nie. Raczej na PC. Ktoś się wie co to może być?
Zdecydowanie nie. To było coś z grafiką Bardziej jak Dark Messiah i plus minus ten rocznik. Pisałem, podobne do Gothic'a, ale zapomniałem dodać, że jedynie pod względem widoku(był również widok z oczu, w którym coś tam się kreśliło i pojawiał się czar) i poruszania się i napisałem to tylko dla tego, że seria ta jest bardziej znana. O tej grze której poszukuje wiem jedynie tyle, że słyszałem o niej dawno, miała atrakcyjną grafikę. Pamiętam tak przez mgłę screeny z gry, dzisiaj zassałem demo Dark Messiah żeby się przyjrzeć mechanice gry, bo do dziś byłem pewny że to właśnie ta gra, popatrzyłem również na screen'y Dark Messiah i to jest całkiem co innego.
W Infinity Blade na iOSa jest podobny system chyba. Gra jest nowsza bo z 2010 roku ale graficznie może wyglądać jak Dark Messiah z 2006