Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: poszukuję gry mmorpg

08.01.2014 21:51
1
Drone334
43
Pretorianin

poszukuję gry mmorpg

Witam mam pytania typu gier:
1 czy Tera Online jest po Polsku?
2 czy znacie jakąś grę w przyszłości chodzi mi nie o takie typowe Ogame ;/ tylko jakieś gry w których mamy postać eksplorujemy świat, mamy swój statek (coś na bazie Mass Efect) czy w ogóle wymyślili takie coś?.
3 albo waszym zdanie naaaprawdę dobre mmorpg po polsku, jakie byście polecili bo top listy na yt są dość stare.
Ostatnie pytanie, czy gra "Panzar" polega tylko na bitwach między graczami? kolega mi pokazywał i mówił że tylko to się tam robi brak questów itp ;/

08.01.2014 22:50
Raiden
2
odpowiedz
Raiden
150
Generał

1. Tera nie jest po polsku.
2. The Old Republic. Świat jest dość spory i warty eksploracji. Patrzą na tę produkcje jak na MMO, to wypada ona tak sobie, jednak jako RPG jest już dużo lepiej. Fabuła odgrywa tu kluczową rolę i jest inna dla każdej z klas postaci. Zdecydowanie najlepiej wypada ona w przypadku Imperial Agenta (w mojej opinii, fabuła na miarę kotora) i Sith Warriora ( przewidywalna, lecz dobra, w stylu bad ass). Radzę omijać Jedi Consular, chyba że- chcesz zostać osobą świętą i lubisz się nudzić.
Gra jest wyłącznie po angielsku.
3. Dobre mmo w naszym ojczystym języku.- Lineage 2- niegdyś jeden z najbardziej hardcorowych tytułów, dziś bardziej przystępny. Ma już swoje lata, ale w dalszym ciągu otrzymuje rozszerzenia, a kluczem do sukcesu nadal jest organizacja w grupie.
Może jeszcze Neverwinter, chociaż sam uważam ten tytuł za totalnego średniaka, to jest po polsku i ogólnie zagrania dość wysokie oceny od graczy i recenzentów.
W Panzar nie grałem, więc się nie wypowiem.

08.01.2014 23:15
3
odpowiedz
Drone334
43
Pretorianin

ołkej takich odpowiedzi szukałem ;) dzięki wielkie posprawdzam te tytuły

Forum: poszukuję gry mmorpg