Pamietam ze nasz bohater mial dlugie czerwone wlosy i walczyl z roznymi potworkami. Bohater byl bodajze nawet na plycie z gra a po twarzy wygladal na zlego. Gra z okolo tych lat 1998-2002.
Edit: Bohater byl mezczyzna.
BloodRayne
Heavenly Sword?
Jak możesz, to powiedz:
- jaki był widok (fps, izometryczny, tpp...),
- jaki gatunek (sc-fi, fantasy...).
Widok byl taki jak w gothic 1. Sama postac poruszala sie podobne do bohatera gothic 1.
Edit: Narmo przeczytaj informacje jakie zamiescilem w 1 poscie.
Wydaje mi sie ze bohater na opakowaniu gry mial w reku pochodnie ale nie jestem pewien.
Przekopałem mobygames i czerwonowłosego bohatera gry RGP w rzucie tpp nie znalazłem... Szukaj, sam trafisz.
http://www.mobygames.com/browse/games/windows/role-playing-rpg/medieval-fantasy/3rd-person-perspective/offset,475/so,1d/list-games/
Ułożone latami, od najstarszych.
Gra byla na PC. Pamietam ze byla kiedys w prasie o grach ale nie pamietam w jakiej. Wlosy mial na 100% czerwone.
Może to był stary wiedźmin . W pierwszej odslonie miał on czerwone włosy
Edit : Jeżeli masz zobacz w numerze 05/2011 str 99 tam masz w artykule ,, Niedoszłe Polskie Hity " wydaje mi sie ze moze ci chodzic o ta ge tylko ze została anulowana więc nie wiem jak w to grales
Severance mi się kojarzy, pasuję, z tym, że tam bohater miał włosy bardziej czarne.
to nie przypadkiem kiepska kreskówkowa gra z pseudo-Conanem, która była chyba w CLick czy Play jakoś w 2001 roku, tytułu nie pamiętam ;)
http://www.youtube.com/watch?v=rrxZ7f4QniI
Może to?
I daj więcej opisu. Jak bohater walczył (strzelał, siekał mieczem?), jakie to (z grubsza) czasy? Starożytność, średniowiecze, futuryzm? Jak wyglądał, jak był ubrany, cokolwiek co pamiętasz z gry, jakieś szczegóły, postaci itd.
Bohater mial dziwna twarz. Walczyl raczej tylko mieczem. Czasow nie pamietam. Widok w grze to TPP. Ale wiem, ze ta gra byla w jakims magazynie kilka lat temu i wlasnie nie wiem w jakim.
Grouch
To chyba to, ale nie jestem pewien. Wie ktos moze w jakim artykule o grach byla gra Grouch ?
Heretic 2. Wprawdzie nie cRPG, ale biorąc pod uwagę inne propozycje, jakie tu padają...