Poszukuję dwóch starych modów pod CS 1.6

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
28.08.2013 20:30
1
odpowiedz
Jikan
120
Generał

Poszukuję dwóch starych modów pod CS 1.6

Witam!
Poszukuję dwóch starych modów pod CS 1.6 / HALF Life nie pamiętam czy na pewno to był 1.6 ale na pewno jakiś CS może Source.
Pierwszy mod był o dragonball'u. Całkiem ładnie jak na moda zrobiony można było wybierać postacie, latać, przechodzić na ssj'ty , rzucać ataki oparte na ki jak i walczyć wręcz .
Drugi mod to mod w uniwersum naruto. Kiedy ja się nim interesowałem wiele osób miało mnsótwo kłopotów z jego uruchomieniem i był w powijakach, tylko kilka postaci postaci. Z cech charakterystycznych pamiętam, że jedna z map to arena konohy, można było biegać po ścianach czy rzucać kunaie. Były też ninjutsu oparte na chakrze. Jak mówię było to parę lat temu i ciekaw jestem czy mod się rozwinął lub czy w ogóle jeszcze istnieje.
Pozdrawiam Jikan ;)

28.08.2013 21:28
marcin00
👍
2
odpowiedz
marcin00
109
Forumowy Wilk

Za przeproszeniem - matka nie nauczyła korzystać z GOOGLE? Wystarczyło wpisać "cs db mod" lub "half-life db mod"
Earth's Special Forces - akurat tez się w to zagrywałem
Pozdrawiam marcin00 xD

spoiler start

Mam nadzieje że drugiego moda sam znajdziesz...

spoiler stop

28.08.2013 21:37
3
odpowiedz
Jikan
120
Generał

Za przeproszeniem mama nie nauczyła kultury?
Po pierwsze udzielam się na tym forum już od paru lat. Wiele osób pomogło mi i wiele razy ja pomogłem komuś. I jeżeli akurat nie mam czasu na żmudne szukanie, lub jakimś cudem mi ono nie wyszło ( a w tym konkretnym przypadku nie pamiętałem nazwy więc uznałem że moje poszukiwania nie będą miały sensu ) to można dać normalną ludzką odpowiedź bez chamskich tekstów ,,ala dorosłych".

Pozdrawiam -.-.

Edit:
Drugi udało mi się znaleźć.
Jakby ktoś chciał to proszę:
http://www.moddb.com/mods/naruto-naiteki-kensei

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl