Poszukuję dwóch starych modów pod CS 1.6
Witam!
Poszukuję dwóch starych modów pod CS 1.6 / HALF Life nie pamiętam czy na pewno to był 1.6 ale na pewno jakiś CS może Source.
Pierwszy mod był o dragonball'u. Całkiem ładnie jak na moda zrobiony można było wybierać postacie, latać, przechodzić na ssj'ty , rzucać ataki oparte na ki jak i walczyć wręcz .
Drugi mod to mod w uniwersum naruto. Kiedy ja się nim interesowałem wiele osób miało mnsótwo kłopotów z jego uruchomieniem i był w powijakach, tylko kilka postaci postaci. Z cech charakterystycznych pamiętam, że jedna z map to arena konohy, można było biegać po ścianach czy rzucać kunaie. Były też ninjutsu oparte na chakrze. Jak mówię było to parę lat temu i ciekaw jestem czy mod się rozwinął lub czy w ogóle jeszcze istnieje.
Pozdrawiam Jikan ;)
Za przeproszeniem - matka nie nauczyła korzystać z GOOGLE? Wystarczyło wpisać "cs db mod" lub "half-life db mod"
Earth's Special Forces - akurat tez się w to zagrywałem
Pozdrawiam marcin00 xD
spoiler start
Mam nadzieje że drugiego moda sam znajdziesz...
spoiler stop
Za przeproszeniem mama nie nauczyła kultury?
Po pierwsze udzielam się na tym forum już od paru lat. Wiele osób pomogło mi i wiele razy ja pomogłem komuś. I jeżeli akurat nie mam czasu na żmudne szukanie, lub jakimś cudem mi ono nie wyszło ( a w tym konkretnym przypadku nie pamiętałem nazwy więc uznałem że moje poszukiwania nie będą miały sensu ) to można dać normalną ludzką odpowiedź bez chamskich tekstów ,,ala dorosłych".
Pozdrawiam -.-.
Edit:
Drugi udało mi się znaleźć.
Jakby ktoś chciał to proszę:
http://www.moddb.com/mods/naruto-naiteki-kensei