Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukuję bardzo starej gry.

03.12.2013 17:21
1
jqob
2
Junior

Poszukuję bardzo starej gry.

Witam,

od dłuższego czasu szukam pewnej gry. Na nic moje starania więc zapytam się was, jaki tytuł ma gra, której poszukuję. Poniżej opiszę wszystko co z niej pamiętam:
Na okładce był komandos z bronią. Okładka była zielono-czarna. W grze był polski dubbing. W pierwszej misji lądowało się chyba helikopterem bo jakieś miejsce zostało skażone czy nie było sygnału już nie pamiętam. Okazało się, że miejsce opanowały jacyś kosmici wyglądający jak Facehugger'y z filmów Obcy, które wskakiwały na karki ofiar i zaczęły nimi kontrolować. Były też w kampanii pułapki albo schrony już nie pamiętam. Chodzi o to że idę sobie po trawie a tu nagle się lekko zapadam bo jest wykopany dół przykryty sztuczną trawą. W każdej misji mogłem sterować dwoma postaciami ale tylko jedną naraz (druga poruszała się automatycznie). Pamiętam, że w drugiej misji musiałem się dostać do półkolistego kompleksu, idąc drogą do góry wokół niego zabijając strażników, którzy są sterowani przez tych obcych. Przed każdą misją jak dobrze pamiętam można było sobie wybrać dwóch żołnierzy, którymi chciało się przejść daną misję. Można było korzystać z noktowizora. Na głównej broni jaką był karabin maszynowy (bardzo nowoczesny) był licznik naboi. Były też większe rodzaje tych obcych. Z tym, że one nie wskakiwały na głowę, lecz normalnie atakowały. Najczęściej można było je spotkać w lasach. Jedna misja była na morzu i w jednej misji trzeba było chyba wysadzić rakietę nuklearną. Nie pamiętam już dokładnie. Gra jest już dość stara. Jak coś mi się jeszcze przypomni to dam znać.
pozdro!

03.12.2013 17:27
2
odpowiedz
zanonimizowany321634
92
Generał

Codename: Outbreak ?

03.12.2013 17:38
👍
3
odpowiedz