Poszukiwany zegarek

Forum Technologiczne
Odpowiedz
22.10.2015 00:18
Love&Pain...
1
odpowiedz
Love&Pain...
101
Generał
Image

Poszukiwany zegarek

Mądre głowy tego forum proszę Was o namierzenie modelu tego zegarka :)

22.10.2015 00:23
Minas Morgul
😜
2
odpowiedz
Minas Morgul
257
Szaman koboldów

Moim zdaniem, kawał patelni wysmarowanej farbką, ale chciałeś to masz:
http://www.longislandwatch.com/Nixon_Corporal_A243_1354_Watch_p/a243-1354.htm
(indeksy nieco się różnią, ale według gógla, powinna być to seria A243).

22.10.2015 00:28
Love&Pain...
3
odpowiedz
Love&Pain...
101
Generał

Widziałem go na żywo w akcji i powiem Ci że nie jest wcale taki olbrzymi i czerń jest bardzo stonowana a czegoś takiego szukam :) jeśli masz propozycję innego modelu ale ciągle w tym klimacie bardzo proszę
i dziękuje za link :) !

22.10.2015 00:43
ResOOrt
4
odpowiedz
ResOOrt
164
HOUSE NATION
22.10.2015 00:45
Minas Morgul
😊
5
odpowiedz
Minas Morgul
257
Szaman koboldów

Mój problem z czarnymi zegarkami (nie licząc ceramiki ofc, ale ta jest już bardzo droga) polega na tym, że wyglądają świetnie, dopóki ich czymś nie zrysujesz. Pytanie brzmi, jakiej jakości jest powłoka w zegarku za 100 dolarów. Tutaj pewnie pomógłby Ci Drakul, bo on się na tym zna.
Ja o firmie Nixon wiem niestety niewiele i nie wiem, jaką grubość powłoki stosują. 48-mm-owa koperta to kawał byka i raczej można liczyć się z tym, że czasem o coś zawadzisz.
Zanim dokonasz zakupu, zachęcam, abyś sam zgłębił temat, jeśli oczywiście zegar ma z Tobą zostać na dłużej. Wpisz w google "pvd coating scratch resistance". Z tego co widzę, temat jest dość mocno eksploatowany w kontekście zegarków.

Może są wytrzymalsze, niż mi się zdaje.
Tak czy owak, życzę udanych zakupów i dobrej decyzji :].

P.S. tssssst - a już tak poza wszystkim, to sam bym wolał automat, zamiast kwarca, ale tutaj niestety można się liczyć z większymi kosztami.

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl