Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukiwana stara gra.

06.05.2015 18:52
1
TheMamut
4
Junior

Poszukiwana stara gra.

Witam wszystkich. Odnoszę się do was z nietypową prośbą. Otóż tak sobie ostatnio rozmyślam nad zagraniem w taką jedną grę, w którą pogrywałem w dzieciństwie. A więc tak: pamiętam że chyba(!) ta gra była umieszczona na płycie wraz z kilkunastoma innymi grami. Nie pamiętam czy to był magazyn Click! czy może Play, czy może jeszcze coś innego. Gra wyglądała jak platformówka, choć głowy nie dam czy dobrze mówię. Klimat był taki mroczny, było ciemno. Postacią była kobieta, nie wiem czy była uzbrojona. Chodziło się w prawą stronę. Wszystko było 2D. Nie pamiętam co było celem gry, ale się chodziło i zabijało przeróżne stworzenia. Gra dosyć straszna, tu się idzie i nagle jakieś nie wiadomo co lata nad głową. Pamiętam że w pewnym momencie wchodziło się do zamku czy cóż wie co to było. Potem gdzieś się w podziemia schodziło, tam mnie zawsze zabijali. Na dole był taki pasek, jak by stan gry czy coś. Na pewno na środku, albo z prawej strony był stan postaci. Im więcej obrażeń miała kobieta, tym gorzej była przedstawiona na obrazku. Na początku wygląda młodo, a z obrażeniami dostaje trochę wieku i różnych blizn na twarzy. Wiem że opisałem dosyć ogólnie , ale mam nadzieję że uda się tą grę odnaleźć. Dzięki wszystkim z góry. PS. Przeryłem wszystkie grafiki w Google i nic nie znalazłem.

06.05.2015 19:39
Marcin19PL
2
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

Stare gry np diablo 2

06.05.2015 19:47
3
odpowiedz
TheMamut
4
Junior

Hmm tak, tamta gra nawet graficzne podobna, tyle że patrzyło się jak by z boku w grze.

06.05.2015 20:15
bogi1
4
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

[2] --> Przeczytałeś w ogóle treść pierwszego postu ?

Forum: Poszukiwana stara gra.