Widziałem temat w którym ogłoszony jest Portal w formie Steam Gift'u za 13,90 zł. Otoż chodzi o to czy warto kupić za taką cenę tą grę?
Link do aukcji:
http://allegro.pl/portal-steam-gift-polska-wersja-automat-5-min-24-7-i4061490995.html
Nie warto. Na steamowych wyprzedażach Portal kosztuje poniżej 2€, a gift z Rosji jeszcze mniej.
Najbliższa większa to będzie letnia wyprzedaż, jednak możliwa jest wcześniejsza krótkotrwała promocja na Portal. Musisz obserwować sklep steam.
Ja go uzyskałem kilka lat temu jak na Steamie był przez chwilę za darmo.
ofc warto gra jest wyborna
Czekaj pół roku żeby zaoszczędzić 6zł.
Rozumiem mieć ciśnienie na nowość, żeby mieć ją tu i teraz ale na produkcję sprzed 7 lat? Do tego kupno z niepewnego źródła vs kupno prosto ze steam store... Czekałbym nawet rok na wyprzedaż :)
Poczekaj chociażby do świąt, albo do pierwszego weekendu wiosennego (miesiąc do świąt i tydzień do wiosny). Wtedy mogą być jakieś większe wyprzedaże. Na wyprzedaże którymi objęte będą setki produktów można będzie liczyć pewnie dopiero w lecie - tak jak pisali koledzy wyżej :)
Sam już nie wiem, chyba faktycznie zaczekam. Może kiedyś znów będzie za darmo.
Chociaż z tego co wiem to świetna gra... tak czy inaczej na razie sobie odpuszczę chyba.
Dzięki za odpowiedzi ;]