Pomocy z uruchomieniem gry na Steam. Prawdopodobnie Game Bar robi psikusy.

Forum Gry Zręcznościowe
Odpowiedz
16.12.2025 22:29
'ekto
1
odpowiedz
'ekto
200
Generał

Pomocy z uruchomieniem gry na Steam. Prawdopodobnie Game Bar robi psikusy.

Jakieś parę godzin temu zauważyłem, że przy ładowaniu Steam odpala się pasek Game Bar. Od tego momentu nie mogę uruchomić Street Fighter 6. Włącza się na chwilę okienko, zamyka i koniec. Odinstalowałem Game Bar i przy próbie odpalenia gry pojawiał się komunikat, że brakuje ms gamingoverlay. Sprawdziłem co to jest (oczywiście Game Bar). Znalazłem sposób, by się pozbyć tego komunikatu (regedit), ale to nie zmieniło faktu, że gierka nie odpala. Przeinstalowałem SF6 i też nic nie pomogło. Zainstalowałem ponownie Game Bar i zresetowałem jego ustawienia oraz włączyłem jego naprawę. Wszystko nadaremnie. Dodam, że inne gry odpalają się normalnie (Steam i nie tylko). Również dzisiaj weszła aktualizacja gry, ale po aktualizacji uruchomiłem ją i trochę pograłem. Pomóżcie szanowni forumowicze.

Edycja: Spójność plików gry sprawdzałem. Uruchamiałem też grę oraz Steam w trybie admina.

post wyedytowany przez 'ekto 2025-12-16 22:49:53
17.12.2025 13:12
'ekto
2
odpowiedz
'ekto
200
Generał

Podbijam.

Forum Forum Gry Zręcznościowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl