witam wszystkich mam probem z kontem na fb a mianowicie jak zablokować by nieznajomi nie pisali do mnie wiadomości tylko najpierw wysłali zaproszenie... szukałem po internecie ale kicha wszędzie pisze weby w ustawieniach prywatności a ja nie mam tylko ustawienia pisze a także później prywatność a tam nic z podnaych przez innych na innych forach tekstach... u niektórych osób gdy wpiszemy imie i nazwisko wyskakuje coś takiego jak dodaj do znajomych a u mnie dodaj do znajomych i tez opcja wyślij wiadomość gdzie własnie u tamtych tego nie ma ... wiem wiem namieszałem ale mam nadzieje że będziecie mogli mi pomóc z góry serdeczne dzięki pozdrawiam
Kliknij w klodke kolo 'strona glowna' i wybierz kto bedzie sie mogl z Toba kontaktowac? :]
dzięki BROGI ale tam to tylko moge zmienić na albo znajomi albo wszyscy i wtedy wyskakuje samo "wyslij wiadomość" ale bez dodaj znajomego a to właśnie chodzi na odwrót by było dodaj znajomego a nie było wyslij wiadomość kurcze dziwne to troche bo jakoś nie mam tam jak zmienić tego a kombinowałem juz wszytsko ale nie daje to nic :(