Pomocy problemy z komputerem

Forum Komputery
Odpowiedz
07.06.2015 11:08
1
odpowiedz
zanonimizowany972600
2
Junior

Pomocy problemy z komputerem

Witam miesiac temu kupiłem komputer który w pierwszym dniu oddałem na reklamacje przez niekompetentnych pracowników którzy zajmowali się moim zamówieniem od tego czasu działa idealnie lecz obawiam się dźwiękami tak jakby przepływającego prądu do komputera mój plan dnia z komputerem wyglada tak: włączam o jakoś 10-12 coś pobieram ide zrobić sobie kawę zostawiam go i on tak pracuje dopóki nie zacznę z niego korzystać jeśli muszę gdzieś jechać usypiam go itd. O godzinie 21 zdarza się że słyszę dźwięk tego przepływającego prądu i irytuje ten dźwięk i martwi ponieważ komputer chłądząc działa strasznie cicho proszę o pomoc i przepraszam za możliwe wpisanie tego samego dwa razy lub pomieszane litery ponieważ wszystko piszę na na telefonie

07.06.2015 12:59
PanSmok
2
odpowiedz
PanSmok
266
Legend

Szczerze? Nie mam pojecia o co Ci chodzi...

07.06.2015 13:05
DanuelX
3
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Więcej przecinków i kropek. Krótsze zdania. Jasny i sensowny opis.

A ten dźwięk to skąd? Buda, głośnik, monitor?

07.06.2015 20:54
4
odpowiedz
zanonimizowany972600
2
Junior

Dźwięk dochodzi tak jakby ze źródła prądu do komputera słychać go dopiero pod wieczór

07.06.2015 21:06
PanSmok
5
odpowiedz
PanSmok
266
Legend

Moga buczec cewki w zasilaczu albo na karcie graficznej. Niewiele z tym mozna zrobic. Ale nikt Ci nie stwierdzi o co chodzi bez obejrzenia/ posluchania sprzetu.

08.06.2015 00:35
6
odpowiedz
zanonimizowany972600
2
Junior

Może to stwarzać problemy czy nie powinienem się tym przejmować ?

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl