Witam. Na wstępie chciałbym powiedzieć że mam problem z grą NBA2K14. Uprzedzam że grę pobrałem z 3 różnych torrentów(2K Sports pozwala na pobieranie swojej gry z niedostępnymi wszystkimi opcjami, tryb MULTI itp, więc raczej bana nie powinienem dostać, oferują przy tym klucze po 30zł itp itd etc) KAŻDY plik .iso po wypaleniu w deamonie, zainstalowaniu, skrakowaniu, po uruchomieniu gry, nie ma czcionki w menu(!). Żadnych liter, tylko puste tabelki. Proszę o pomoc gdyż zmarnowałem już 30 godzin żeby pobrać łącznie 21 GB, bardzo zależy mi aby wreszcię tę grę odpalić. Może i mógłbym w teorii grać zwykłe mecze, lecz grafika jest automatycznie na starcie ustawiona na high i mój klocek tego nie dźwiga. Piłka jest podawana po 4 sekundach od wciśnięcia klawisza podania, gra po prostu jest niemożliwa. Naprawdę proszę was wszystkich o pomoc i z góry dziękuję. Na internecie nie znalazłem podobnego problemu. Mogę dodać że instalowałem grę na wszystkich dyskach dostępnych na moim klocku, instalowałem najnowsze oficjalne patche, różne cracki, uaktualnienia, reworki, no wszystko. Pomocy i jeszcze raz dzięki.
"Pomocy" to będzie jak Ci wpadną na chatę z rana. Nie pytaj na takich forach o takie rzeczy. :]