polska to trzeci swiat
macie u siebie nurkow? tych co grzebia w smietnikach? u mnie jest ich tak wielu ze jak jedna grupa konczy plywanie to juz pojawia sie druga, nie wiem po co oni to robia??? moze sa chorzy
jednego raz widzialem o 5 rano w zimie
afryka albo bangladesz
szczesliwi ci co mieszkaja w zamknietych osiedlach sa tu tacy?
macie u siebie nurkow? tych co grzebia w smietnikach?
Do domu nie wpuszczam.
u mnie jest ich tak wielu ze jak jedna grupa konczy plywanie to juz pojawia sie druga, nie wiem po co oni to robia??? moze sa chorzy
jednego raz widzialem o 5 rano w zimie
afryka albo bangladesz
Naucz się pisać. Przy okazji zwiększ swoją inteligencję, bo też skończysz na ulicy.
Módl się żebyś ty kiedyś nie został kolekcjonerem złomu.
Módl się żebyś ty kiedyś nie został kolekcjonerem złomu.
Właśnie, siedź i się módl, to najlepiej pomoże.
Na szczescie w USA nie ma bezdomnych i innych "bumow" wiec jak kiedys bedziemy I swiatem, to u nas tez nie bedzie.
smugg - podobnie jak w niemczech, anglii, francji, hiszpanii... oni na szczescie juz tego nie maja
zamkniete osiedla to rak na tkance polskich miast (na przykladzie wwy)
macie u siebie nurkow? tych co grzebia w smietnikach?
Do domu nie wpuszczam.
w domu masz śmietnik? Rotfl, i kto tu musi zwiększyć swoje IQ?
"Z opracowania wynika, że mimo wzrostu ogólnego poziomu życia w Polsce notowanego w ostatniej dekadzie, w skrajnym ubóstwie wciąż żyją setki tysięcy polskich rodzin – w sumie ponad 2,2 mln Polaków, w tym ponad 600 tys. dzieci."
http://www.rp.pl/artykul/696051-Polska-bieda--Nie-zmienila-sie-od-dekady.html
"ha, ha, ha!" patrzcie ilu nieudaczników, mogliby założyć własne firmy, podszkolić się, a nie tylko na garnuszku państwa, wylęgarnia moherów!
[13
gratulacje!
mam nadzieje, ze potem sobie ulzysz w wiadomy sposob, bo wlasnie sprowokowales ludz do pisania na wiadomy temat, tylko kategorie watku trzeba bedzie zmienic
w domu masz śmietnik? Rotfl, i kto tu musi zwiększyć swoje IQ?
Co? A Ty gdzie wyrzucasz śmieci?
Rozmawiałem z zasłużonym, długoletnim "kopaczem śmietnikowym" i byłem zaskoczony sytuacją panującą na tym bogatym w ilość pracujących rynku.
Z zewnątrz wygląda to na zwykłe, spokojne grzebanie w pojemniku, ale tam jest ostra rywalizacja i prawdziwie kapitalistyczny rynek bez śladu litości. Pieniądz tam rządzi i tylko pieniądz, nie ma nic na kredyt i kartę, liczy się prawdziwa złotówka zdobyta ciężką pracą, bez ochrony socjalnej i ubezpieczenia.
Miasto jest podzielone na rejony, rewiry i strefy wpływów. Naruszenie bez zezwolenia granicy rejonu i grzebanie w nie swoim śmietniku jest natychmiast i surowo karane. Są rekiny z bogatych dzielnic i biedne leszcze z blokowisk marnej kondycji.
Ludzie Ci pracują ciężko w trudnych warunkach, praca na zmiany i niebezpieczna, ale bez podatku i sztabu przemądrzałych urzędasów.
Spotykają się ze wzgardą społeczeństwa i utrudnianiem zarobkowania poprzez zamykanie boksów śmietników na klucz.
W zamian otrzymują za to inne życie, bez stresów dnia codziennego i specjalny przydział zdrowia, bo dziwnym trafem w tym zawodzie choruję się rzadko, a jak już to leczą się bez udziału profesorów medycyny.
Edit: By moja wypowiedź była na temat muszę dodać standardowe, że to dziki kraj.
Co? A Ty gdzie wyrzucasz śmieci?
Najpewniej do lasu, bo po co zaśmiecać sobie dom, jeśli można wywieść je daleko, żeby kto inny się nimi przejmował ...
>>Na szczescie w USA nie ma bezdomnych i innych "bumow" wiec jak kiedys bedziemy I swiatem, to u nas tez nie bedzie
>smugg - podobnie jak w niemczech, anglii, francji, hiszpanii... oni na szczescie juz tego nie maja
Jakby ktos nie zajumal, to post Smugglera jest sarkazmem w formie czystej
W Us of A jest cale sterty bezdomnych > http://www.meritum-news.com/NEWS/?p=1495
Zwykli bezdomni sobie tam koczuja i co ciekawe wiekszosc pracuje , ale uwaga jest tam tez specjalna "kasta" bezdomnych czyli Hobo (hmm, wloczedzy?)
http://en.wikipedia.org/wiki/Hobo
Sa to zatwadziali wojownicy drog, hipisi i buntownicy > maja swoj jezyk a nawet tajne znaki
Po kraju przemieszczaja sie , jezdzac na dziko pociagami towarowymi (chyba kazdy kojarzy jak sie wsiada do takiego)
Nie wykonczyl ich nawet fakt ze sporo stanow zamyka za wloczegostwo za kraty > jawny przyklad na to ze to panstwo faszystowskie, ktore ma "wolnosc" w powazaniu
btw takich ludzi jak Abeztoz to zal nawet trolowac (nie wspominajac o wysilku fizycznym) Z cala pewnoscia jest chory, a zapewne zazdrosci nurkom bo sam nie pracuje :D