Poleci ktoś jakąś inną grę?
Witam.
Cały czas gram w strzelanki, mordowanki, horrory itp. Chyba potrzebuję przerwy. Chcę po prostu grę inną niż te co zazwyczaj gram. Czyli akcji, fps, rpg, horrory itp. Poleci ktoś jakąś fajną grę, bez zabijania, taką spokojną? Może być coś w stylu Sąsiadów z Piekła Rodem, Zemsty Kujona, BigLittlePlanet itp.
Z góry dziękuję :)
zagraj w Bastion, niby siekasz potwory ale w baśniowej krainie i jest przyjemnie przy pięknej muzyce
Ale napisałeś: Chcę po prostu grę inną niż te co zazwyczaj gram. Czyli akcji, fps, rpg, horrory itp. Więc poleciłem ci grę horror :)
Zagraj w przygodówkę, np. Syberia
Przygodowki to dobra odskocznia albo jakas strategie ekonomiczna.
Z przygodowek Testament Sherlocka Holmesa sam zaczalem ostatnio i polecam a ze starych Simon The Sorcerer 2 jak chcesz sie posmiac.
Jakis Tycoon ? Airline Tycoon, The Guild jakas strategia od Paradoxu,
Game Dev Tycoon fajne na odprezenie sam zacznij tworzyc gry takie by zadowolic fanow i wydawce. Nie wiem moze Black & White, World of Goo, Simsy hehe?.
PS. "mordowanki" hue hue
[5] No właśnie, czyli jakieś gry inne od akcji, fps, rpg i horrorów. Widocznie źle się zrozumieliśmy :)
Dzięki za polecenie Syberii, świetna gra niestety już ukończyłem obie części.
[4] W Bastion na pewno jeszcze zagram, ale chcę coś innego na tę chwilę. Dzięki za polecenie.