Podsumowanie polskich gier z 2014 r.
Myślę, że dzisiejszy rok 2014 r. na razie prezentuje się dosyć przeciętnie dla polskich gier, ale mogło być gorzej. Lecz jeśli Wiedźmin 3: Dziki Gon wyjdzie doskonale, jak poprzednie gry z serii CD Projektu RED-a, rynek polski może lepiej wyjdzie niż obecnie.
Wiedźmin 3 wychodzi w lutym 2015 roku, nie wiem co to ma do podsumowania 2014 roku... A tak w ogóle jak można coś podsumowywać skoro do końca roku zostało 5 miesięcy?
PS: W październiku będzie Lords of the Fallen.
Masz rację, FanWiedźmin. Zrobię podsumowanie polskich gier 30 grudnia 2014 r., a tak poza tym ostatnie zdanie trochę odbiega od tematu.
SpeedJ01 -> Jeśli te podsumowanie ma wyglądać podobnie jak dzisiaj, to lepiej sobie odpuść.
Przyznam, że nie spodziewałem się tak dogłębnej analizy.
Zgadzam się z Tobą w zupełności.
Zgodzę się z tobą, Kerth. W sumie ograniczyłem się do ogólnych wiadomości, ale w następnej wersji podsumowania będzie lepiej.
Takie podsumowanie to się nadaje na osobny artykuł na głównej.
Ja także czekam na podsumowanie polskiego rynku gier komputerowych. SpeedJ01 liczę na Ciebie i mam nadzieję, że nadal będziesz utrzymywał poziom. Jak dla mnie nie musi być tego dużo, informacje zawarte w pierwszym poście dla mnie były wystarczające.
Masz chłopie talent !
Tak to wszystko podsumowałeś, że właściwie wyczerpałeś temat. Wszystko właściwie już wiadomo !
Dzięki wielkie !
SpeedJ01 --> do konca roku juz zostalo tylko kilka dni, czekam na najswiezsze podsumowanie minionego roku, licze ze poziom zostanie utrzymany :)
Dobra, oto artykuł:
Zeszły rok 2014 prezentował się dla polskich gier dosyć umiarkowanie. Były i wielkie sukcesy, jak This War of Mine,
były też tylko dobre, niczym Lords of the Fallen, średniaki (wg. recenzentów) takie jak Enemy Front, oraz (a jakże!) crapy typu Cargo 3 oraz Basement Crawl wydane przez kontrowersyjne studio Bloober Team. Początek roku nie zapowiadał zbyt dobrze dla Polaków, głównie ze względu na Rambo: The Video Game, pokazuje (po Aliensach z 2013), że da się zhańbić legendę. Ale dalsze miesiące (prócz Basement Crawl i Cargo 3) prezentowały się jakoś interesująco. Przyznam się szczerze, ten rok mógł lepiej wypaść, ale lepszy taki rok aniżli słabszy.