Podłącznie PC do dekodera (ethernet)

Forum Komputery
Odpowiedz
06.11.2017 20:17
PUNI$HER
1
odpowiedz
PUNI$HER
106
Snajper

Podłącznie PC do dekodera (ethernet)

Witam, zmieniłem w zeszłym tyg operatora i wybrałem vectre. Nie zadowala mnie natomiast prędkość internetu, jest znacznie słabsza niż to co miałem na wcześniejszej umowie z innym operatorem ,a tam uzgodniona była prędkość 3 razy słabsza niż powininem teraz. Podejrzewam że jest to wina routera, badź tego że jest w drugim pokoju. Zanim wezwę serwisanta, chciałem podłączyć PC do dekodera przez kabel ethernet. Dodam że jest to drugi dekoder w domu. Pierwszy, w salonie, ma popodłączane wszytstkie kable, do mojego dekodera idzie tylko antena, także ciągniecie kabla przez całe mieszkanie nie wchodzi w grę.

Po podłączeniu dekodera do pc, sieć nie może zostać zidentyfikowana. Czy robie coś źle, czy takie połącznie jest w ogóle możliwe ?

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl