Witam!
Kilka konsol naraz można podłączyć przez takie coś: http://www.amazon.co.uk/Neet%C2%AE-SWITCH-REMOTE-output-Switcher/dp/B001PL5QDY/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1428915330&sr=8-12&keywords=switch+hdmi
Ale wadą takiego rozwiązania są przeszkadzające kable.
I teraz pytanie: Czy istnieje coś takiego na rynku abym te urządzenia podłączył bezprzewodowo? Istnieją takie switche? Jeśli tak to polećcie jakieś dobre.
@up
Widzę, że jednak nikt mi tu nie pomoże. No nic. Będę musiał gdzieś indziej poszukać rozwiązania.
Masz na myśli switch bez własnego zasilacza?
Nie wiem czy brat nie ma czegoś takiego, zapytam później.
Urządzenie do którego dałeś linka, jest switchem HDMI a nie sieciowym i z tego co wiem, to z konsol nie da się przesyłać obrazu bezprzewodowo! Są oczywiście urządzenia do obsługi Wi-Fi.
Nie chodzi mi o tworzenie sieci wi-fi tylko chodzi mi o podpięcie konsol do TV poprzez switch wireless HDMI.
Wydaje mi się, że to byłoby dobrym rozwiązaniem: http://www.amazon.co.uk/Nyrius-Transmitter-Streaming-Satellite-N [ link zabroniony przez regulamin forum ] 549-Black/dp/B009E6R89C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1429083164&sr=8-3&keywords=wireless+hdmi
Ale to jest tylko na jedno urządzenie.
PS: "Link zabroniony przez regulamin forum". GOL chyba przesadzacie, że nawet nie można podać linka do produktu z amazon.
@up
@up
Brawo Cube0 rzekomy studencie informatyki...
Jest taka technologia jak Widi(przesyłanie obrazu komp-telewizor przez wifi)... ale żeby to działało na konsolach... generalnie jeśli chodzi o bezprzewodowe przesyłanie obrazu to technologia jest daleko w lesie.
I jeszcze te Twoje żałosne teksty Widzę, że jednak nikt mi tu nie pomoże. No nic. Będę musiał gdzieś indziej poszukać rozwiązania.. Miałeś już dawno stąd iść.
@siwy346
Brawo Cube0 rzekomy studencie informatyki... Nie wiem o co ci chodzi. Jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz wcale. Tylko mi ubliżasz jakbym ci coś zrobił. Ty jak pomyliłeś aktora grającego w Zagubionych z Janem Pawłem II, to jakoś się tam nie wpisałem, żeby cię obrażać.
ale żeby to działało na konsolach... Dałem linka w [6]. Tylko że to jest rozwiązanie TV - Konsola a ja chcę TV - kilka konsol jednocześnie.
Miałeś już dawno stąd iść. Że nie ma rozwiązania na mój temat to mam sobie iść z forum?
Forum jest od tego aby pomagać innym lub o coś się zapytać. Chyba mam do tego prawo. Może ktoś w tym był obczajony to mi pomoże. Ja nigdy się nie bawiłem w Wireless HDMI.