Grałem w riddicka teraz i tam w jednej misji można ubrać się w strój i podszywać pod strażników i tak chodzić nie wzbudzając podejrzeń innych ziomów ale prawdopodobnie to jedyny fragment w grze taki. W Hitmanie dłużej można było się przebierać bo na stałe i to jest super tam. A w grze jakiejś ze szpiegostwem podczas 2 wojny światowej też można było się przebierać i nie pamiętam więcej tytułów gier ale już wiecie w co grałem więc teraz podajcie mi gry gdzie można przebrać się za kogoś najlepiej by często można było to w grze robić a nie w jednej misji 5 minutowej w grze na 10 godzin.
nie znacie innych? ;-(
Najgłupsza gra z przebieraniem jest gdy Nimr próbuje udawać że nie jest sobą - niestety mu to wcale nie wychodzi
A ten tytuł co zapomniałeś niemoto to pewnie
Death to Spies
http://store.steampowered.com/app/9800
Zresztą jest też 2 cześć
Death to Spies: Moment of Truth
A w grze jakiejś ze szpiegostwem podczas 2 wojny światowej też można było się przebierać
Saboteur?
W Commandosach się dało z tego co pamiętam :P
Prototype. Tam troszkę inne jest przebranie ale jakby na to nie patrzeć no to jest to przebranie...
hidden and dangerous 2 trochę trzeba się napocić :) aby chodzić w fatałaszkach wrogów, ale potem zaczną palić głupa.
Assassin's Creed II - farbowanie i ulepszanie stroju, wraz z postępami w grze.
Grand Theft Auto: San Andreas - można przebierać się kiedy chcesz i w co chcesz, można robić też tatuaże i zmieniać fryzurę.