Takie Derby a wiara ogląda jakis Betis xD
Zlatan samym truchtaniem meczu nie wygra, a w Interze broni facet ktory siedział na ławce rezerwowych przez 4 lata, chyba nikt nie liczył ze rozegra bezbłędne zawody podczas Derbów na San Siro
dobrze, ze mialem trening z deportivo i liverpoolem, ten mecz nie znaczy dla mnie zupelnie nic
Tak jak podejrzewałem podmienili Milan tylko na 45min, w drugiej połowie wrócili starzy piłkarze.
inter zasluzenie, bo milan w drugiej polowie to po prostu nie istnial, widac ktory trener robi roznice w szatni
swoja droga, kawal meczu, brawo nudna serie a
Tak jak podejrzewałem podmienili Milan tylko na 45min, w drugiej połowie wrócili starzy piłkarze.
ciezko cokolwiek mowic, skoro przez odkad berlusconi sprzedal klub milan trafil z +- piecioma transferami? i to chyba naciagana liczba
a, no i wkurwia mnie to, ze ten paqueta sie dobrze prezentowal przy poczatkach w milanie to na sile postanowili mu wyplenic z glowy te brasiliane - ffs, to byl jego glowny atut :F
to samo zrobili z pato
ja mysle, ze Milan mogl swobodnie zamknac mecz, podlozyli sie w drugiej polowie, zeby ratować prestiż ligi i za to dziękuję
I szybka reakcja, Viviano na testach w Interze, trochę szkoda tego Padellego, bo poczciwy chlopina, ale nie ma wyjścia
Ziyech po sezonie przechodzi do Chelsea, to już oficjalne.
I to za 45 mln, jakas promocja, tylko dziwne ze kontrakt ma do 2022 roku
Jeszcze Sancho i skrzydla obsadzone, mozna sie na spokojnie pozbyc Williana i Pedro
Loon jak już robisz kompilacje to podłóż sensowną muzykę a nie jakieś pakito podobne guano ;)
mati i roman out z polsatu
Mati to sobie poradzi ale Romek to mam nadzieje, że przepadnie.
<macha do kibiców United>
Niepotrzebnie, bo nikt w MU specjalnie za nim nie teskni. Ok, ja nie bylem wielkim fanem sprzedazy (taki fizol dobrze grajacy w powietrzu przyda sie zawsze), moglby teraz cos pociagnac w ataku, bo Rashford ma kontuzje, ale na dluzsza mete to malo korzystne dla Lukaku. W MU nie mogl, albo po prostu nie chcial pokazac tego wszystkiego, co pokazuje w Interze, za wyjatkiem walecznosci rzecz jasna. Stawiam na to pierwsze, bo nawet na wklejonym filmiku widac, ze gosc kompletnie nie ma przyjecia i futbolowka odskakuje mu na 2 metry. W Anglii bardzo czesto tracil w ten sposob pilke, moze we Wloszech zostawiaja mu wystarczajaca ilosc miejsca, to moze sobie poszalec.
Skąd masz info o Borku? Na razie ponoć na urlopie siedzi.
niestety nie moge zdradzac moich insiderskich zrodel
https://twitter.com/Adam_Iselor
Follow na twitterze, i cyk, wszystkie najnowsze newsy ze stajni Augiasza w jednym palcu.
Lol, Maco
Nie lubię Twittera szczerze mówiąc. Chaos, nieintuicyjny interfejs, cholerne ograniczenie w długości wiadomości. Jednak fejs, mimo że lewacki, o wiele przystępniejszy.
myslalem, ze Chaos to jest to, co go kreci
i tak sie odwolaja i przejdzie
spoiler start
zawsze to wieksza nadzieja dla man united i arsenalu na lige mistrzow. :d
spoiler stop
i tak sie odwolaja i przejdzie
Można sobie wtedy zadać pytanie, po co te wszystkie afery FFP, skoro i tak wystarczy się odwołać, zapłacić i mieć to w dupie.
Po to, zeby Uefa miala na czym zarabiac
To niech od razu krzyknie sobie 100 baniek i zarabia, a nie jakieś pierdololo o wykluczeniu.
Dziekuje Bullz za docenienie Psów 3, jesteś jedyną osobą na moim Filmwebie, która nie dała temu znakomitemu (8,5) filmowi niskiej oceny.
ja nie czaje ludzi, ktorzy poszli na psy i oczekiwali czegos innego?
poszedlem na polish steroid 90s tribute i dokladnie to dostalem
To jedno, ale abstrahując od tribute, to przecież to chyba najlepszy film sensacyjny ostatniej dekady, który powstał w Polsce, a już scena z oblężeniem to w zasadzie amerykańskie kino, którego namiastkę Pasikowski pokazywał już w Pokłosiu
Panowie a to w sieci gdzieś obejrze?
https://www.filmweb.pl/film/Jak+zosta%C5%82em+gangsterem.+Historia+prawdziwa-2020-835083
a do kina nie mozesz sie przejsc?
ja po psach3 wiedzialem, czego moge sie spodziewac i niestety to dostalem, dlatego nie wyszedlem przesadnie rozczarowny z kina,
tak jak 1 czy 2 moge ogladac po raz enty, tak 3 raczej nie obejrze drugi raz, jak bedzie w tv
It is now mathematically impossible for Manchester United to win the league this season.
To już było na zdrowy rozsądek niemożliwe wraz ze startem pierwszej kolejki, nie wywołuj w ludziach szoku tam, gdzie go nie ma.
Agent_007
"na zdrowy rozsadek" a "matematycznie niemożliwe" to zdecydowanie dwie różne sytuacje. Dla jasnosci. Jesli Liverpool do konca sezonu przegra wszystkie spotkania a United wszystkie wygra nie ma szsns wyprzedzic The Reds nawet o 1 punkt. A mamy luty.
Dla jasnosci. Jeśli Liverpool do konca sezonu przegra wszystkie spotkania a United wszystkie wygra nie ma szsns wyprzedzic The Reds nawet o 1 punkt.
Nie rozumiem, dasz rade jaśniej?
a dobrze somsiedzie paudi, do przodu, pomalutku.
ten sezon jest naprawde dziwny, skoro tak grajacy arsenal (nie licze dzisiejszego meczu, naprawde zagrali dobrze, az patrzylem ze zdziwieniem czy nie wlaczylem jakiegos meczu z innej ligi) ma nadal szanse na 5. miejsce i rzekomo lm, jesli to miejsce faktycznie ja da, co wszystko na to wskazuje. juz pomijam fakt, czy uda sie tego dokonac, pewnie nie, ale chodzi o sam fakt, ze jest ono w zasiegu. naprawde ciekawy sezon.
ktos wrzuci no look pass candrevy, jak stal w rogu, spojrzal w trybuny i podal do najblizszego?
alez mecz sergeja
teraz wejdzie 10 srednich, przeczlapanych, a united i tak wyjebie 150 milionow xD
teraz wejdzie 10 srednich, przeczlapanych, a united i tak wyjebie 150 milionow xD
Chłopie jakie człapanie on ma waleczność w Fmie 20 :D
Ogólnie to się zaczęło od tego, że Willian był faulowany w polu karnym i powinien być karny xd
Ten Bats to jest strasznie slaby
Lampard coś ma pecha z tym United
Sancho jak fajnie gra, dawać go
no wiadomo, ze haaland w skali efektywnosci to teraz nie do pobicia
ale kylian dalej jest bogiem, jak sie przestanie opierdalac i wroci do etyki pracy z czasow monaco to bedzie tym, czym mial sie stac o fenomeno
lfc pewnie i tak wygra ze 3-0 w rewanzu, ale niech sie pocieszy diego choc z tego meczu.
swoja droga, ciezko sie oglada atletico. trudno mi sobie wyobrazic byc ich kibicem (tak wiem, mowie to ja :d ale chodzi mi bardziej o styl gry) #romekkoseckiwie
ale kylian dalej jest bogiem, jak sie przestanie opierdalac i wroci do etyki pracy z czasow monaco to bedzie tym, czym mial sie stac o fenomeno
Będzie ciężko. Bułka w footrucku się wypowiadał że podejście do piłki Hazarda, Neymar i Mbappe mają wszyscy podobne :)
nie, mowil, ze neymar nie bylby taki dobry, gdyby byl fully pro, ze mbappe jest gadula, a hazard lubi sie nawpierdalac piccy, przestan sciemniac mati
generalnie ja uwazam, ze w obecnych czasach zawodnik bez tego 'czegos', zwykle nieziemskiej techniki wielki nie bedzie - teraz, gdy kazdy szanujacy sie obronca jest atleta trzeba miec cos extra zeby wygrywac
Po co miałbym kłamać?
https://www.youtube.com/watch?v=9fvkXcZ1fbc dokładnie 13 minuta 35 sekunda. Może nie powiedział tego wprost ale...
To co, idąc logika ligi mistrzów dzisiaj piękna Atalanta 0-1 w ryj po jednym celnym strzale z dupy Valencii?
Jezu, przez moment juz sie balem, ze nie bedzie techniawy w tle. To jakby Tarantino wypuscil film bez ujec z bagaznika
BTW, ale wlasnie zlapalem rozkmine jaki system pucharowy jest niesprawiedliwy, srebrny medal tak naprawde dostaje szczesliwiec, ktory trafil na zwyciezce dopiero w finale
UWAGA MARTIN BRAITHWAITE Nadchodzi. Potrójna korona jest nasza.
gratulacje Mati, oby ten transfer byl zwiastunem calej nadchodzacej dekady w Barcelonie
Chciałbym poważnie skomentować ten transfer ale się nie da. W sumie to nawet chłopa nie kojarzę.
"Wiele wskazuje na to, że Barça zapłaci za sam transfer 28-letniego Martína Braithwaite’a taką samą kwotę jak Borussia za Haalanda."
Ciekawe czy się odnajdzie we Włoszech, ale z drugiej strony jeśli nie on to kto ogarnie ten mediolański bajzel?
https://www.sport.pl/pilka/7,65083,25713031,l-equipe-ac-milan-podpisal-umowe-z-nowym-trenerem.html#s=SMT_Link_3
matirixos
Jako fan La Liga i Barcelony powinieneś typa kojarzyć, ja jako sporadyczny oglądacz Eleven gol wiem kto to chociaz w życiu całego meczu La Liga nie obejrzałem, sam transfer wziął sie z tego, ze zarząd ligi pozwolił Katalończykom na ekstra transfer tylko w obrębie La Liga (w Hiszpanii okienko juz zamknięte) w związku z kontuzjami w składzie, nie rozumiem takiego traktowania, ale coz, wiecej niz klub
nie rozumiem takiego traktowania
W istocie, trochę to dziwne.
To powinna być okazja do pokazania światu jakiegoś cracka z La Masii.
Coś mi się przewinęło przez uszy jego nazwisko ale tak to ogólnie go słabo kojarzę.
Są frajerami bo mieli Carlesa Pereza który prezentował się dobrze i oddali go do Romy za 13 baniek.
Do tego snajpera z Barcy B też sprzedali który by się przydał teraz.
Tak patrzę po statach i Lipsk chyba nieźle jedzie z kogutami
Ciekawe czy jakaś angielska drużyna w ogóle przejdzie dalej, City coś bez formy, a Real coraz lepiej, Liverpool trafił na mur nie do przebicia, Chelsea dno ostatnio..
Tak patrzę po statach i Lipsk chyba nieźle jedzie z kogutami
Czas płynie a Ghost niezmiennie opiera swoją wiedzę na statystykach. Szanuję ten konserwatyzm.
Prowadzą więc chyba nam rację
Nie chce mi się tego odpalać, wczoraj się wystarczająco wynudziłem oglądając LFC
Ogólnie czy to nieśmieszne, że Chelsea czy Ajax tak się męczyły z Valencia, a teraz gra z nimi taka Atalanta i jadą z nimi jak z guffnem
bo atalanta to inny rodzaj futbolu, taki w ktorym kazdy z nas sie zakochal jak byl dzieciakiem
ladnie sie ten lo celso w betisie rozwinal, w psg byl taki meh
Ja tylko pozwolę sobie tutaj krótko napisać, że niemiecka drużyna wygra w tym sezonie ligę mistrzów? Czemu? Wystarczy spojrzeć na tabelę bundesligi i mieć w pamięci to, że LM wygrywają drużyny które w lidze mają dużą konkurencję do maja.
W tym kryterium są teraz całe Niemcy i Juventus.
pieknie lipsk, podoba mi sie taki wynik. szkoda, ze zmarnowali ta dwusetke potem, ale i tak maja zwyciestwo na wyjezdzie z beznadziejnym tottenhamem wiec powinni ich sie pozbyc w rewanzu.
atalanta wiedzialem, ze przejdzie slabiutka valencie, ale nie spodziewalem sie ze az taka roznica juz po pierwszym meczu.
no juve jest teraz cienkie (gdyby nie cr7 to nie wiem gdzie by byli), jest duza szansa, ze ujebia lige. wiec wyglada, ze voodoo nojutma moze sie spelnic. tylko kto? bayern? oby nie.
Dalej jest jakies 60% szans, ze lige wygra Juve, wiec dajmy sobie spokoj z ta zyczeniowa dyskusja. Podobnie w LM, nie raz i nie dwa ktos kto cieniowal w lidze, lapal wiatr w zagle w LM. Maja w skladzie Cristiano, ktory kocha te rozgrywki, wiec maja tak naprawde dwa losy.
Jakub Kręcidło
Barça jutro potwierdzi transfer Braithwaite’a. Nie jest to najseksowniejszy ruch, i to za 18M€, ale przepis pozwalający Barçy na zakup jest bez sensu. Leganés nie może nic zrobić, by zatrzymać MB (klauzula) i nie może go zastąpić, a bije się o utrzymanie i traci kolejną gwiazdę.
jprdl wiecej niz klub
Mało tego, na początku miesiąca Valencia straciła Garaya na resztę sezonu, również zgłosiła podobną prośbę do władz ligi by sprowadzić następcę, no i zgadnijcie co dalej.
spoiler start
Odmówili
spoiler stop