Strasznie mnie wkurza ten cały Giuseppe Marotta, odkąd przyszedł do klubu tylko mendzi i podklada swinie
Jeszcze odnośnie Mbappe taka ciekawostka
Kylian Mbappe strzelił wczoraj swoją 14 bramkę w Lidze Mistrzów w swoim 24 występie,mając niespełna 20 lat zrownał się golami z Brazylijskim Ronaldo 14 goli w 40 meczach
Dokładnie rok temu, kiedy kapitan Interu skutecznie walczył o tytuł króla strzelców, jego wartość oszacowano na 108,4 milionów euro. Obecnie wyceniono ją na 89,5 milionów euro.
To dobre bo klauzule ma chyba na 110 melonów ustawioną. Zawsze to 20 w kieszeni. Chętnie bym go zobaczył w Londynie zamiast kolejnych miernot ściąganych do ataku Chelsea. Ale pewnie zgarnie go Real.
Jak tam w ogóle w Amsterdamie? Dzieje się coś? Jak mecz? Zdecydowałem się na Tottenham-BVB.
Totki muszą się spiąć, bo jak tak dalej pójdzie, to Dortmund w koncu cos wcisnie. Ale mecz całkiem fajny
No ja sie przelaczylem na ajax, tak od 15min i juz zostalem do konca polowy. Ciekawy mecz, dobre tempo, ajax mogl spokojnie strzelic 2-3gole, jeden gol nie uznany( var, slusznie).
Szkoda, ze ten ajax sie rozsprzeda po sezonie, bo gdyby utrzymali te ekipe, to mogliby troche zamieszac na powazniej,
az sie stare lata 90 przypomnialy
No i tyle po Ajaxie. Ale walczyli dzielnie.
EDIT: O, remis, ładnie.
Ale Borussia siadła. Pierwsza połowa dobra, ale w drugiej praktycznie nie istnieją. Totenham robi z nimi co chce. No i 2-0
tez macie problemy z czytaniem stron fanowskich waszego ulubionego klubu ze wzgledu na natlok roznych form kretynizmu w komentarzach?
Cały internet czasem trudno się czyta, z powodu natłoku różnych form kretynizmu w komentarzach.
moze i tak, ale takiej zbieraniny chlopkow roztropkow obracajacych sie mentalnie na doslownie jednej plaszczyznie, a zarazem skupionych wokol jakiejs mimo wszystko bliskiej mi sprawy, nie widzialem w jednym miejscu w necie jeszcze nigdy
zero w ogole jakiegos spojrzenia biznesowego, zero taktycznego, zero szerszej perspektywy, no hordy debili
Normalka. Na fcbarca.com największe pomyje wylewa się na trenera w momencie, gdy ogłosi on skład, a piłkarze jeszcze nie wyjdą na boisko. Wtedy juz wszyscy eksperci wiedzą, ze my ten mecz przegramy, żę nic z tego nie bedzie, że liga przegrana. Barcelona jeszcze z niczego nie odpadła, ale na fcbarca.com już są prorocy, którzy twierdzą, że nic w tym sezonie nie wygrają. Normalka,a im bardziej popularny klub, tym więcej kretynów.
Wczoraj w pomeczowym wywiadzie Sergio Ramos przyznał się do celowego wykartkowania. Prawdopodobnie dostanie karę w postaci dodatkowego meczu zawieszenia. Zamiast jednego spotkania, Ramos może pauzować dwa.
Minuta ciszy.
Nie zgodzę się z ostatnim zdaniem w tym artykule.
Na pewno znajdzie się kilka mocnych klubów, których problemy z zachowaniem Icardiego nie odstraszą.
Natomiast będą starali się wykorzystać ten argument do zbicia ceny.
Żwiru wczoraj bramka i to jaka oO
Na pewno znajdzie się kilka mocnych klubów, których problemy z zachowaniem Icardiego nie odstraszą.
Natomiast będą starali się wykorzystać ten argument do zbicia ceny.
jak na przyklad?
No jak to jak. Chyba łatwiej jest kupić zawodnika taniej, jeśli wiesz, że ma konflikt z obecnym klubem i nie przedłużył kontraktu, który wygasa za 2,5 roku? Od początku całej dramy wartość spadła mu o 20%, brawo pan Marotta, coraz bardziej upewniam się, że to zesłany sabotażysta.
Ja Icardiego lubię, odebranie mu opaski kapitańskiej nie było dobrą decyzją. To szukanie na siły kozła ofiarnego, bo już każdy w lidze wie, że przeciwko Interowi wystarczy zagęszczać środek pola i na 0-0 wystarczy.
Jak ma odchodzić, to szkoda wielka, ale przecież nie będę płakał, bo Lautaro Martinez wydaje się nie mniejszym talentem. Szkoda tylko, że dzięki tej polityce Marotty miałby odchodzić za 80, a nie 120 mln.
problemy z zachowaniem Icardiego nie odstraszą.
Kurde, z tym zachowaniem to też nie jest tak. Problemy z zachowaniem to ma Nainggolan, który pali, pije i przychodzi pijany na trening. Icardi jest przykładnym profesjonalistą w życiu zawodowym i ma głupią żonę w życiu prywatnym.
no, kazdy profesjonalista grozi kibicom, ze zadzwoni po gangusow by ich pomordowac :D
kazdy profesjonalista grozi kibicom, ze zadzwoni po gangusow by ich pomordowac
Juz po tej historii Juve ciekla slinka do samej ziemi na Icardiego, wiec naprawde watpie zeby takie pierdoly odgrywaly jakiekolwiek znaczenie.
lech
nawalka zbawca narodu
Podobno grający trener Furman znowu się popisał intelektem, nazywając Romanczuka na wizji banderowcem
Aż wszedłem na stronę Interu
https://fcinter.pl/news/wanda-icardi-obrzucona-kamieniami
Incydent godny potępienia. Mogło dojść do tragedii.
Mam jednak jakieś takie dziwne wrażenie, że Icardi jest mistrzem prowokacji i zupełnie niepotrzebnie zawsze zaognia konflikty wokół swojej osoby.
Mnie bardziej zdziwiło że Icardi wytatuował sobie trójkę dzieci Maxi Lopeza i Wandy.
ja nie rozumiem tego hejtu na wande, przeciez to maly pikus przy mino raioli
No zobacz, a ja wlasnie tak sobie dzis myslalem, ze juz lepiej dla Icardiego by bylo jakby podpisal pakt z diablem, to znaczy, z Raiola, niz pozwalal jakiejs lambadziarze bawic sie w kiepska agentke.
Mnie bardziej zdziwiło że Icardi wytatuował sobie trójkę dzieci Maxi Lopeza i Wandy.
XD
Btw. KP19 w skladzie Milanu. Ile dzisiaj ustrzeli? :)
Ten Piątek to jest jakiś nienormalny. Aż dziw, że "TYLKO" Milan ale jak tak dalej pójdzie...
Może niech United wciśnie im Lukaku a Krzysiu do nas. Chociaż wyczytałem ploteczkę na Devilpage, że Belg może zastapić Icardiego. Ciągle mi się marzy Polak w mojej ukochanej drużynie w polu a teraz mamy napadziorów klasy światowej i nie tylko.
Ok, Piątek na chwilę obecną gra lepiej niż myślałem, że jest w stanie :)
ten valverde to jest taki dzban ze skale wypierdala, nie da sie tego ogladac, a probowalem juz wszystkiego
ja pierdole, jeszcze ta swiadomosc ze w nastepnym sezonie znowu on bedzie trenerem, kilkanascie lat kibicowania, ale jeszcze tak zjebanej gry nie pamietam, destrukcja, upokorzenie #valverde
wszystko przepierdola w tym sezonie
Mecz średni ale to nie wina Valverde że nie wykorzystywali takich sytuacji. Powinno być lekko z 4-0 jakby nie fenomenalny Masip w bramce.
Patrząc na wczorajszego gola Piątka trzeba stwierdzić, że to idealny napastnik do polskiej reprezy. Nie oczekuj żadnych dobrych podań, zrób coś z niczego.
reddit/soccerstreams przeniósł się na https://www.footybite.com/
Jest też discord powiązany z ww stroną https://discord.gg/TqC5RsS
Także warto sobie zanotować, zawsze to jest jakaś alternatywa dla livetv.sx
Girona imponuje. Nie ukrywam, że w obliczu tragicznie grającej Barcelony, odskoczenie w tabeli Realowi byłoby kolejnym małym kroczkiem do mistrzostwa.
Oby ten wynik się utrzymał.
LGdS: Ivan Rakitić jest chętny na transfer do Interu latem. Duża rolę może w tym ruchu odegrać żona piłkarza, Raquel, która interesuje się modą i chciałaby zamieszkać w Mediolanie.
Ech. Trzeba nam więcej gejów w futbolu
Tymczasem we Włoszech
43 minuta Cuneo 15 - 0 Pro Piacenza
Goście podobno grają w ósemkę.
https://www.flashscore.pl/mecz/hbih8c8M/#sklady;1
Bez sensu :(
[edit]
Po co w ogóle grać taki mecz? Walkower to jest tylko 3:0. Ciekawe o co w tym wszystkim chodzi.
Dostali już dwa walkowery w tym sezonie. 3 walkower wykluczałby ich z rozgrywek.
oj nie mam pojęcia.
3 walkowery wykluczają z rozgrywek? To jest przepis UEFA czy włoskiej federacji?
Tak w ogóle to czemu gospodarze przeprowadzili aż pięć zmian? Przecież to oficjalne rozgrywki Serie C. W takim razie powinien być walkower dla gości.
Icardiego nie ma nawet na ławce, czyli coś jest na rzeczy.
Aha, niby kontuzja
https://sempreinter.com/2019/02/16/the-inter-dressing-room-is-compact-without-icardi-who-will-sampdoria-clash/
Nie mam ostatnio czasu na ogladanie w calosci jakichkolwiek wydarzen sportowych. Wyjatek robie dla naprawde ciekawego meczu LM.
Moje pytanie powinno brzmieć czy oglądasz Pingwiny TERAZ, bo akurat grają z NY Rangers? :)
Osobiście ostatnio oglądam więcej hokeja niż piłki, nawet na LM nie mam zbytnio ochoty.
Poza tym to Milan obejrzę, Bayern pewnie też obejrzę, czasami na ManC/Liv zerknę, a na resztę nie mam ochoty.
Stary się robię :(, za małolata więcej czasu spędzałem na Telegazecie niż teraz poświęcam oglądaniu meczy.
Wiem, o co pytales. Odpowiedzialem po prostu ogolnie, odnosnie tego, jak rowniez innych wydarzen. Za duzo prac domowych :P
Jak tam w ogóle Pingwiny w tym sezonie? Widzę, że tak balansują na granicy play-off :(
A pomyśleć, że wygrywali w 2016 i 2017. Faktycznie w Crosbym już odzywa się starość czy gdzie leży przyczyna tak słabszej postawy Pingwinów? Crosby ma 31 lat, ale jak tak patrzę na statystyki tego sezonu, to takie całkiem całkiem. NHL tak z doskosku też oglądam.
Z 3-1 na 3-3. To się popisali :/
Ważne jest awansować do PO, tam wszystko zaczyna się od nowa.
Na chwilę obecną można powiedzieć, że jest Tampa Bay Lightning i reszta, ale np jedna kontuzja albo dołek formy takiego Kucherova czy Pointa może odmienić całkowicie rywalizację.
Pingwiny na pewno nie są faworytami do wygrania Pucharu Stanleya, ale też nigdy nie można ich lekceważyć.
Pingwiny na obecna chwile potrzebuja korepetycji z gry w defensywie. Nie ulatwia zadania fakt, ze tam co chwile jakies zmiany w skladzie i cala zabawe w ukladanie kolejnych linii mozna zaczynac od nowa.
Acha, Pingwiny maja tez problem z bramkarzami. Zaden nie moze utrzymac formy na dluzej, niz kilka spotkan i regularnie dochodzi do katastrof.
Włączyłem na ostatnią tercję i emocjonowałem się bardziej, niż przy ostatnich 20 meczach piłki, które oglądałem...
Też jestem już chyba stary. Oglądając piłkę nudzę się niewyobrażalnie. Przestała mnie jakoś jarać. Zdecydowanie bardziej wolę ostatnio skoki, które po prostu muszę obejrzeć. Nawet do meczów Barcelony nie mam takiego ciśnienia. Tak samo jak czekam na lekkoatletykę, bo wiem, że mnie będzie pasjonować. A piłka? Jakoś ostatnio przechodzi u mnei bez echa :/
Najwięcej bramek przeciwko drużynom z TOP6 Ligi Angielskiej:
- Sergio Aguero (43)
- Jamie Vardy (29)
- Lionel Messi (22)
- Harry Kane (21)
- Wayne Rooney (20)
- Robin Van Persie (18) [PrimeArgentine]
<mati mode on>
O jaaaa, wzmianka o Messim w jakis glupich rekordach, musze to jak najszybciej wszystkim pokazac!!! SZYBKO!!!
<mati mode off>
Włochy żyją wystąpieniem żony i agentki Mauro Icardiego, która ze łzami w oczach broniła przed kamerami swojego męża
W ostatnich dniach sytuacja Mauro Icardiego w Interze Mediolan bardzo się skomplikowała. Napastnik niespodziewanie stracił opaskę kapitańską, a przeciwko Sampdorii (2:1) zabrakło go w kadrze meczowej. Według włoskich mediów, to efekt działania jego żony, a jednocześnie agentki Wandy Nary, która negocjuje warunki nowego kontraktu męża.
- Odebranie opaski było dla niego jak obcięcie nogi. Jest dumny z noszenia koszulki Interu, nigdy nie myśli o pieniądzach (...) Nigdy bym nie pomyślała, że to się stanie. Jestem w kontakcie z władzami klubu, a to była niespodzianka. Dowiedziałam się o tym z Twittera - mówiła ze łzami w oczach Nara w popularnym programie "Tiki Taka".
We Włoszech nie tylko mówi się o "przedstawieniu" agentki Icardiego. Jak zauważył jeden z kibiców na Twitterze, gdy Nara broniła swojego męża, w tle słynny gest z cieszynki Krzysztofa Piątka wykonał jeden z obecnych w studiu kibiców. Polak trafił do głównego rywala Interu, AC Milan za 35 mln euro w styczniu i po 5 meczach ma na koncie 6 goli. Pozazdrościć mu może sam Icardi, który nie trafił do siatki już od 8 kolejek.
Włoskie media nie mają wątpliwości, że przyczyną problemów Icardiego jest właśnie jego żona, która ma wygórowane żądania finansowe. Narę głośno krytykuje były menadżer zawodnika Ablan Moreno, a nawet siostra piłkarza.
Podobno Juve bardzo poważnie zainteresowane jest ściągnięciem Icardiego. To dopiero byłby pogrom. Wtedy Juventus chyba wygrałby wszystkie mecze w Serie A, a mistrzostwo świętował już w lutym albo marcu.
Juve teraz musi sie spiac na Atletico, bo jak nie przejdzie, to od marca do sierpnia same sparingi im zostana ;)
No tak, napalać się na Icardiego, gdy nieobecność Pjanicia powoduje kompletny paraliż w środku pola <ok>
Pomyslec, ze tego Alonso to jeszcze niedawno inne wielkie kluby chcialy
We Włoszech nie tylko mówi się o "przedstawieniu" agentki Icardiego. Jak zauważył jeden z kibiców na Twitterze, gdy Nara broniła swojego męża, w tle słynny gest z cieszynki Krzysztofa Piątka wykonał jeden z obecnych w studiu kibiców. Polak trafił do głównego rywala Interu, AC Milan za 35 mln euro w styczniu i po 5 meczach ma na koncie 6 goli. Pozazdrościć mu może sam Icardi, który nie trafił do siatki już od 8 kolejek.
Przypomnijmy, że w Borussii Dortmund gra trzech Polaków: Robert Lewandowski, Kuba Błaszczykowski i Łukasz Piszczek
Pfff, City do przerwy prowadziło 4-0.
Ghost, to kto za Sarriego :p
Najlepszy byłby Lampard, koles mega ogarniety i legenda klubu
^Uwielbiam go.
spoiler start
Ghosta ofc nie Lamparda
spoiler stop
Tak sobie mysle, ze ostatni incydent dyplomatyczny z Izraelem w roli glownej moze miec oplakane skutki przy okazji meczu Polski w Izraelu i wizyty naszych naziolskich kiboli w tym malowniczym kraju. Moze jednak beda jakies emocje w tej smutnej jak glizda grupie.
Fascynująca ta historia z Icardim, teraz pojawiają się ploteczki, że Wanda miała go zdradzić z Brozoviciem i szykuje się rozwód.
Wanda zmieniła na Insta nazwisko z Icardi na Nara, wrzuciła nagranie jak pali fotki Mauro.
no cudownie, cudownie, nie wiem czy moglem sobie wymarzyc ciekawszy klub do kibicowania :D
Niedlugo beda mogli jedenastke wystawic. Maxi Lopez, Icardi, Brozovic - ktos jeszcze?
kojarzycie jak Stec pisze, nie?
ktos nie kojarzy i pod tekstem sie awanturuje, ze to chcujowe tlumaczenie zagranicznego tesktu
Mauro Icardi is under a lot of pressure of late as Inter Milan decided to remove his captain's armband and give it to Samir Handanovic instead. Icardi's agent and wife Wanda Nara posted an Instagram story recently of two pictures of the couple burning. Problem on the horizon for the couple? It doesn't seem to be the case as it is an Argentine tradition to burn a picture of your partner the day (or the day before) his birthday. Icardi will be celebrating his birthday tomorrow...
Kucherov, to robocopie ebany...
Aha, Nikita po dość spokojnym początku sezonu ostatnio jest w kosmicznej formie.
Ciekawe jak długo ją utrzyma.
Patrick Kane też pokazuje, że jeszcze i on daje radę.
Za to Rantanen mi się zaciął, jak i całe Colorado.
Ciekawe też kiedy odblokuje się Patrick Laine, który nie strzelił bramki od nastu spotkań.
Czas na garść liczb.
- 23 stracone gole w ostatnich 10 meczach
- pierwsza porażka na Stamford Bridge z Manchesterem United od ponad sześciu lat
- pierwsza porażka na Stamford Bridge z Manchesterem United od dziesięciu spotkań
- 10. porażka w tym sezonie (w całym zeszłym sezonie było ich 13)
- porażka 0:4 z Bournemouth była najwyższa od 23 lat
- porażka 0:6 z Manchesterem City była najwyższa od 28 lat
Wybitna persona z tego Sarriego.
chelsea = lech
moga sobie zmieniac trenerow, ciekawe kiedy w koncu sie jorgna, ze tu o pilkarzy chodzi, przeciez tam nie ma ani jednego porzadnego stopera
Rudiger daje radę
Generalnie 3-5-2 to była formacja skrojona w sam raz
Pomijając obronę to mają olbrzymie problemy z kreowaniem sytuacji pod bramką, więc tam wszędzie są problemy
United zmieniło trenera i odżyło i tutaj też by było podobnie
Taktyka Sarriego jest do kitu
Loon, właśnie wyczytałem teraz, że palenie zdjęć to jakaś tradycja argentyńska i podobno robi się to przed urodzinami. To by się zgadzało, bo Icardi dzisiaj właśnie je ma.
EDIT: A dobra, Bullz to już wcześniej wrzucił. Nie zauważyłem.