Zappa kiedyś powiedział, że dziennikarstwo muzyczne tworzone jest przez ludzi, którzy nie potrafią pisać, o ludziach, którzy nie potrafią mówić, dla ludzi którzy nie potrafią czytać. Uważam, że to samo ma miejsce w mainstreamowych serwisach poświęconych elektronicznej rozrywce.
musi sie ogarnac monaco, niedobrze ze oddali inicjatywe, oni nie potrafia bronic, jak nie zaczna atakowac to przejebia ten mecz
a subasic jest dramatem, koles jest bardziej elektryczny niz barthez
Czasem ogladanie tych slupkow inicjatywy na sofascore jest ciekawsze od ogladania samego meczu
Wiadomo było, że coś stracą, bo w defensywie ssą.
Wystarczy, że strzelą i będzie dobrze.
ed.
No i o.
bielsa jakby monaco objal to by przyszedl na gotowe
a pep nic sie nie uczy, lewy obronca w srodku obrony, lol, co on mysli ze w FUT gra?
W drugim meczu Atletico gra jeszcze bardziej na stojąco niż wczoraj Juventus, ale co Oblak wyjął to jego.
a pep nic sie nie uczy, lewy obronca w srodku obrony, lol, co on mysli ze w FUT gra?
pep - michał
michał - pep
niesamowite, ze do tej pory sie nie znaliscie!
Kurza twarz, te wykopy Subasicia wpędzą mnie do grobu.
Myślałem, że Keylor nie umie.
-----------------------------------------
W drugim meczu Atletico gra jeszcze bardziej na stojąco niż wczoraj Juventus
Podziwiam ludzi, którzy próbują oglądać Atletico w tym sezonie.
bajka trwa dalej, mam nadzieje, ze los odda to co zabral z porto
tak btw bakayoko nie przedluza kontraktu z monaco, pewnie bedzie oblawa latem
Podziwiam ludzi, którzy próbują oglądać Atletico w tym sezonie.
Ja i tak oglądam mecze na split screenie, czasami 2, czasami 4, zależy co tam leci.
Dźwięk oczywiście leci z tego ciekawszego, czyli dzisiaj z Monaco.
monaco potrafi sie zerwac i grac na kozackim poziomie ale tez troche przycisniete strasznie obniza loty,
kibicuje im, bo milo sie oglada ich gre ale obawiam sie, ze z bardziej poukladana druzyna jak juve czy bayern, to b ciezko im bedzie cos ugrac
a city potwierdzilo to samo co uprawiaja w lidze, obroncow maja do tarcia chrzanu
O Monako dla Juve bym się nie obraził, obrony brak.
Tak, tak, z Glikiem jest super.
za to dobry wybor dla monaco to bvb, dobre meczycho by z tego wysxlo
a w piatek tak bym chcial to widziec :)
juve-atletico
bayern-real
monaco-bvb
leicester-barca
z tym monaco to jest ogolnie tak, ze jak maja dzien (a maja czesto) to sa w stanie klepnac kazdego
no, moze faktycznie oprocz juve
nie wiem kto wygra LM
moge powiedziec kto na pewno jej nie wygra - Monaco
nie to, ze sa tacy slabi, ale to nie mundial 1974, brazylijska samba juz nie przejdzie
ciężko konkretniej odwołać się do jakiegoś turnieju niż to zrobiłeś. mundial 1974 oznacza tylko jedno.
1974 kojarzy się taktycznie z holenderskim futbolem totalnym. a realia historycznie są takie, że jak były półfinały, cały świat pisał o pięknym nadchodzącym finale Polski i Holandii, a szanse Brazylii na puchar dawali tylko romantycy.
Bawiac sie we wrozbite:
Barcelona - Borussia
Real - Monaco
Leicester - Atletico
Juventus - Bayern
Borussia - Monaco
Leicester - Bayern
Atletico - Real
Barcelona - Juventus
Dni Aguero w City są policzone. On jest od dłuższego czasu cieniem samego siebie. Ten Jezus jak tylko będzie zdrowy to znowu pośle go na ławkę.
Stones to pokraka i opieranie obrony na nim to sabotaż.
juz sie zaczynal watek ekspertow robic to musieliscie ze swoim mega ciekawym typowaniem wbic
Ale czego oczekiwać, jak City wychodzi z Kolarovem na środku? Przecież to się nie mogło udać.
- Jesteśmy drużyną, która nie ma za dużo doświadczenia w tego typu rozgrywkach
Powiedział to trener, który od 2009 roku zawsze jest w półfinale Ligi Mistrzów :D
Stones to pokraka i opieranie obrony na nim to sabotaż.
Cześć davis, witamy w 2015.
Powiedział to trener, który od 2009 roku zawsze jest w półfinale Ligi Mistrzów :D
I prowadzi drużynę, która od kilku lat w tej Lidze Mistrzów grywa. A wcześniej grywała w Lidze Europy. Ile lat zbiera się doświadczenie w "tego typu rozgrywkach", by w końcu uznać, że się je zebrało?
juz sie zaczynal watek ekspertow robic
No, ekspert w tej dyskusji był tylko jeden.
o matko bosko kochano, rozumiem, ze jakis random sie mogl pogubic, ale po koobonie - nawet pomimo retard mode, w który wpada tak mniej więcej od roku - spodziewalem sie jednak troche wiecej
przeciez wiecie jak pisze, zamiast nie to, ze sa tacy slabi, ale to nie mundial 1974, brazylijska samba juz nie przejdzie można sobie na spokojnie wstawić nie to, ze sa tacy slabi, ale to nie mundial sprzed 50 lat*, brazylijska samba juz nie przejdzie
a swoja droga ta samba to jeszcze przechodzila w późnych 90's
*uzytkownika lazurek informuje, ze jestem swiadomy, ze w 1967 roku nie rozgrywano zadnego mundialu
ok, to przygotuj sie, ze bede ci teraz robil to samo przy kazdej mozliwej okazji, zobaczymy ile pociagniesz
Zappa kiedyś powiedział, że dziennikarstwo muzyczne tworzone jest przez ludzi, którzy nie potrafią pisać, o ludziach, którzy nie potrafią mówić, dla ludzi którzy nie potrafią czytać. Uważam, że to samo ma miejsce w mainstreamowych serwisach poświęconych elektronicznej rozrywce.
czy moglbys prosze udowodnic, że dziennikarze muzyczni i w serwisach poświęconych elektronicznej rozrywce nie potrafią pisać? czy twierdzisz, że ktoś inny pisze ich artykuły, a oni je tylko dyktują?
no taki wlasnie z Ciebie ekspert od popkultury
koobon = gdyby kazimiera szczuka interesowala sie pilka nozna
1974 a sprzed 50 lat to różnica jak między człowiekiem ze szczegołową wiedzą, a kimś kto ma jakieś tam pojęcie. Ale widzę lubisz udawać kogoś więcej niż jesteś, a potem bronisz się poniżaniem.
loon to moze byc pierwsza udana czesc w twoim wykonaniu
Dobrze, przepraszam, masz rację. Wygłupiłem się i nie chciałem się do tego przyznać.
Ktoś wie co się z nim dzieje? Były jakieś plotki o chorobie.
http://mixgol.pl/62009,wyglad-mario-gotze
Znałem historię stalkera Quagliarelli, ale bez zakończenia. Plot twist gruby jak Mario Goetze http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Włochy/914961-zaszczuty-pieko-quagliarelli.html
LE powinna być na tę chwilę priorytetem dla Mourinho, więc nie wiem, po co on kombinuje z tym ustawieniem. Od oglądania dwumeczu z Rostowem oczy mi krwawią...
a potem w wywiadzie mou ""Jose what happened with the banana?" "I don't know if you've ever been tired in your life. I have been tired many times in my life.. [...]Banana is not to laugh, is not to laugh at all, it is to respect the players...
Boże, nie chcę nikogo z kim Real gra pierdyliard razy w roku.
Co w zasadzie ogranicza wybór do Monaco i ustawienia zaprezentowanego przez draco.
ed.
Informuję, że ten minus nie jest ode mnie.
Spoko, kompletnie nie zwracam na nie uwagi. Kiedys ludzie podniecali sie rankingiem, dzis systemem +/-, ale to tez im sie w koncu znudzi.
Dla Bayernu nie chcę Juve, oni są żadni zemsty za tamten rok. Najlepiej Juve Barca na siebie i jeden z rywali się eliminuje. barca może być w symiesymiebo dla nas bo ktoś ich może ukarać od razu.
Jak real wylosuje lisy to nikt mi nie wmówi że tam nie ma przekrętów.
Powinna być drabinka, po cholerę te losowania , bezsensu
Moze to Stra nalogowo minusuje nas wszystkich? Xd czasami wyglada to jak jakas seria :D
Tez sie odechciewa milion razy grac z Realem, Atletico czy Bayernem. Niech jest ta Borussia, Juventus czy Leicester Monaco. Niby z Juve gralo sie w finale, ale taki dwumecz bylby fajny i ciekawy.
Ale i tak czuje Gran Derbi po raz milionowy
Powinna być drabinka, po cholerę te losowania , bezsensu
Teoretycznie ktos moze zaczac kombinowac, kiedy sytuacja w innych grupach jest wczesniej rozstrzygnieta i zaczynaja sie klarowac obie jej polowki.
No to w pozostałych ćwierćfinałach będzie rzeźnia.
ed.
Oj, przecież Carlo prosił o taki finał.
Atletico - Leicester
Borussia - Monaco
Bayern - Real
Juventus - Barcelona
O super. Dawno się dwumeczu z Juve nie grało. Chyba ostatni to ten, jak jeszcze Saviola grał, co Zalayeta w dogrywce strzelił. Jakoś tak mi się kojarz. Rewanż na Camp Nou - fajnie :)
Swietne wyrównane pary !
Bvb z monaco
będzie mega ofensywnie i wyrównanie.
Atletico z leicester
twarda męska gra, Ale wygra doświadczenie i jakość czyli Hiszpanie
Bayern z real
Hit Ale patrząc na formy wygra Bayern Ale to takie jakości że wszystko zdarzyć
Juventus z Barcelona
Lepszej okazji do pokazania że powinnibyc traktowani poważnie Juve nie będzie mieć, tutaj ich minimalizm się skończy źle
Ależ lipa że dwa lepsze mecze tego samego Dnia czyli Bayern real. I Juve Barca
Ależ lipa że dwa lepsze mecze tego samego Dnia
A nie rozgrywają przypadkiem tych ćwierćfinałów tak jak 1/8, przed dwa tygodnie?
ed.
Sprawdziłem i na szczęście nie.
Pierwsze spotkania 11-12.04, rewanże 18-19.04.
To Bayern,real, Juve,Barca tego samego Dnia ?
beznadziejne losowanie -_-
Kamilowy blagam, naucz sie myslec, a dopiero pozniej pisac.
I przy okazji, sprawdź klawiaturę, bo masz jakiś problem z RShift-em.
--------------------------------
beznadziejne? powiedziałbym, że prawdopodobnie najciekawsze możliwe pary
Jedno nie wyklucza drugiego. Ciekawe mecze, ale beznadziejne losowanie dla Realu, bo bardzo wysokie ryzyko odpadnięcia.
mi sie nie podoba to ze monaco gra z borussia, a leicester z atletico
takie monaco real moglby byc kozak mecz, a atleti wymeczy bule z leicester jakims 1-0 w dwumeczu
no i mam jednak watpliwosci do tego czy juve zatrzyma barce
podobuje mnie sie to losowanie :)
nie chcialem tylko bayernu, atletico i realu,
nie to, ze juve gorsze ale cos ciekawszego i imo troche latwiej z nimi o dobry wynik w dwumeczu, do tego rewanz u siebie
Ja już jakiś czas temu wyleczyłem się z tego, że muszę obejrzeć wszystkie mecze, więc mnie się losowanie nawet podoba, bo Leicester - Atletico jest jedynym ćwierćfinałem, którego nie zamierzam oglądać.
no i mam jednak watpliwosci do tego czy juve zatrzyma barce
Ja nie mam.
spoiler start
Niestety nie zatrzyma.
spoiler stop
---------------------------------------------------------
A Andromeda podobno ujowa :-(
Z jednej strony to żałosne, że gra w którą wpakowano zyliony dolarów, od uznanego producenta, ma problem z animacją twarzy, a czasem i chodu, enpeców.
Z drugiej strony, opieranie całej krytyki na tym, że w grze RPG postacie dziwnie się krzywią jest, delikatnie mówiąc, idiotyczne.
poczekajcie z tym voodoo, jeszcze prawie miesiac do pierwszych meczow
nikt nie opiera krytyki na slabych animacjach, widziales niektore dialogi z tej gry? jakby napisal je kamilowy na spolke z matrixem, to chyba dosc duza wada w rpg
nikt wart uwagi oczywiscie, z takim standardem mowie o wszystkim, chyba ze zaznaczonono inaczej
98 procent opiera adrem, co nie zmienia faktu, ze nie tylko o animacje mi chodzilo. Pocieszam sie tym, ze to poczatkowe fragmenty, moze dalej jest lepiej...
ja jestem pewny tylko atletico w polfinale, reszta to rowno 50/50, na dzisiaj oczywiscie
nikt wart uwagi oczywiscie
No nie wiem czy tak nie wart uwagi. W końcu to odbiorcy. A to że odbiorcom zależy tylko na ładnej buzi i zajebistej fryzurze nie jest zbyt dobrym znakiem dla przyszłości gier AAA. Bo ja mam nieprzyjemne wrażenie, że ta cała dobra robota, którą odwalił CDPRed z W3 idzie w piach. Że tytuł który miał być "game changerem" stał się tylko miłym wyjątkiem.
Zresztą, nie wiem czemu mnie to dziwi. Sprzedaż nowego Fallouta powinna była rozwiać moje nadzieje na ciekawe RPGi.