Ja bym panowie Wasze spory rozstrzygnął tradycyjnym pojedynkiem na dulashocki 2v2 w fifę.
Pewnie nikt się z tego nie cieszy. Masz plusa ode mnie davis, chociaż przez chwilę nie będziesz zminusowany.
To co? Może i z Sereną się uda wygrać?
od razu widac, ze to serena jest od pukania
strasznie irytujacy jest ten win10,
ni z gruchy, ni z pietruchy przestl dzialac przycisk start i okienko wyszukiwania :/
ktos mial cos podobnego?
Macco -->
Ja właściwie w takich klimatach mocno nie siedzę, więc nie za bardzo mogę zaszpanować sznurkami. Sprawdź Washed Out jeśli nie znasz, to zawsze dobrze robi.
Od wczoraj nucę refren remiksu Stonogi, ale tego nie mogę tu wrzucić.
Nasza Isia już w półfinale.
Nie wstyd wam panowie?
Nie, przecież to nie nasza wina.
koobon --> Podziękował.
Robi ---> Ja generalnie żadnych problemów z systemem nie mam. Poza ustawieniami jasności matrycy w laptopie ale to wina sterowników producenta z czy nie chce mi się nawet bawić bo ostatnio notebook osiadł na kablu i nie przeszkadza mi to.
Co do Twojego problemu to widzę dużo tematów w necie po wpisaniu "win10 start menu not working" albo "windows 10 start menu nie działa". Także nie będę przeklejał rozwiązań tylko odsyłam do lektury :P
Od wczoraj nucę refren remiksu Stonogi, ale tego nie mogę tu wrzucić.
Masz na myśli ten do kawałka Lean on? Jeśli tak to zacne.
washed out spoko, ale przeciez to chillwave jest, a to co wrzuciles bym predzej pod jakis idm podciagnal (zajebisty swoja droga)
macco - sprawdz buriala i np. shlohmo:
https://www.youtube.com/watch?v=BrO6tm_WaZU
kozak tez jest pierwsza wersja brazil deadmausa
https://www.youtube.com/watch?v=XNRttN9fYr0
macco, jakie problemy z jasnoscia matrycy? na moim lenovo sie czasami zmniejsza sama i mnie to strasznie wkurza, tez tak masz?
Bullzeye --> Thx, przesłucham sobie.
adrem --> Nie, u mnie w ogóle nie reaguje na próby zmiany jasności. Jak w końcu się zmobilizuję to odinstaluje najnowsze sterowniki i zainstaluję starsze od producenta. Ale też mam Lenovo więc w Twoim przypadku też może być z tym problem. Najpierw jednak sprawdź czy nie masz coś namieszane w zarządzaniem energią.
Btw. Właśnie zaczyna się mecz Liverpool - Stoke.
Podobno Arsenal chce wywalić 61 milionów GBP na Moratę... wow.
--------------------------------
El Shaarawy w Romie, Pato w Chelsea... coś się jednak dzieje, tylko Wy leżycie odłogiem i narzekacie, że nikt nie kupuje. Za Moldasa nie do pomyślenia.
Nie wiem ziomek, to tylko puchar, wolałbym dziś przegrać 15-0 i wygrać 1-0 w lidze, gdybym mógł wybierać.
E tam, puchar kraju nie jest takim zlym trofeum, ja sobie mecz obejrze.
kubun
major stonoga faktycznie dobre
nie no, tez bym obejrzal, ale zlapala mnie ta grypa co jest teraz w powietrzu, rece to mi sie tak trzesa jakbym tydzien nie pil
Ej Pany! Ależ nasi zajebiście kontroluja Chorwatów!
Myślałem że znam napastnikó interu: Icardi, Perisic, Jovetic, Lajic. Ale ten wynalazek? Pewnie nawet jakiś murzyn.
Ej Pany! Ależ nasi zajebiście kontroluja Chorwatów!
I know! Right?
Ej Isia puka dzisiaj Williamsową, pamiętajcie. To może być historyczne wydarzenie.
Jak to jest we Włoszech? Jeśli Puchar zdobędzie mistrz kraju to finalista gra w LE czy kolejne miejsce zajmuje drużyna z ligi? Ten dzisiejszy wynik mógłby bowiem oznaczać, że Milan awansuje do pucharów, lol.
[Edit] za wiki
If the winners have already qualified for the UEFA Champions League via Serie A, or are not entitled to play in UEFA competitions for any reason, the place goes to the next highest placed finisher in the league table.
Hmm czyli jednak drużyna z 6 miejsca dostałaby awans do LE, a miejsce to aktualnie zajmuje Milan, pytanie tylko czy się na nim utrzyma, bo takie potęgi jak Sassuolo, Empoli czy Chievo depczą po piętach :)
- Za mało zarabiam - stwierdził Piotr Grabarczyk, kiedy został poproszony o kilka słów komentarza po meczu. Obrotowy naszej kadry w strefie mieszanej się nie zatrzymał.
Bullz usypiasz córkę, że nie śpisz? :)
Możecie spać spokojnie, Williams zmiotła Isię :)
Wyjatkowo szkoda mi Isi, w meczach z naszym praprzodkiem kibicuje jednak plci pieknej.
Loon
Druku żadnego nie było, bo błędy były w obie strony. Dobrze, że w końcu Morata się odblokował.
Pisia zgodnie z planem.
Jak widać Serena doszła do wniosku, że ciągle ze mało wygrała i jeszcze jeden tytuł w AO by się przydał. A pamiętam czasy jak w tenisie rządziła Venus i wtedy komentatorzy mówili, że młodsza siostra jest o wiele bardziej utalentowana i będzie jeszcze lepsza to się zastanawiałem czy to w ogóle jest możliwe. Aż takiej dominacji na przestrzeni tylu lat chyba jednak nikt się nie spodziewał.
wtedy komentatorzy mówili, że młodsza siostra jest o wiele bardziej utalentowana i będzie jeszcze lepsza
Czyli juz wtedy wiedzieli, ze mlodsza ma lepszy przyrost masy :p
Liverpool are monitoring the midfielder Piotr Zielinski, who is on loan at Empoli from Udinese, with a view to a possible summer deal.
Guardian
Podobno już teraz było 10 mln na stole, ale Udinese nie zgodziło się na transfer.
NIEOFICJALNIE: Mateusz Miazga piłkarzem Chelsea.
Powinno być chyba Matt bo niby debiutował już w kadrze USA. Przyznam szczerze, że chłopaka nie znam.
Ranocchia w Sampdorii, jeśli moja teoria jest prawdziwa to klątwa opuści szatnię Interu, jak dobrze pójdzie to wygrają w tym sezonie ligę, puchar i ligę mistrzów.
Sky: Banega will join Inter next season as free agent.
łooo, mówiłem, klątwa już puszcza
przeciez banega to taka mniej utalentowana i bardziej leniwa wersja riquelme :F
To prawda, zawsze mi się kojarzył z takim typowym, ujaranym zielskiem debilem, ale przynajmniej umie rozegrać, czyli potrafi coś, z czym obecna 20-osobowa kadra Interu nie tyle sobie nie radzi, co po prostu nie ma o tym pojęcia
to nie jest bolaczka interu, tylko serie a ogolnie, po odejsciu pirlo w lidze nie ma ani pol zawodnika, ktorego mozna nazwac regista
Pany warto brać nowego FM'a? Miałem przerwę od 2014 i tak się zastanawiam czy kupować nowego czy szukać jakiś łatek i updatów do 14'.
imho nie, gorszy od 15-tki, jakis posrany, ale krótko po premierze gralem, wiec teraz to pewnie zupelnie inna gra
Eder w Interze! dobry ruch!
A Montoya w Betisie (@matrixos)
hehe, jak mowilem, duch ranocchii opuscil Inter :P
Zakazy transferowe dla Realu i Atletico zawieszone!
Faks dalej szwankuje, bo baran zapłacił też za Atletico.
Na a dwa lata temu za katalunię.
ed.
A tak poważnie, to to zawieszenie nie oznacza jeszcze, że Madryt latem będzie mógł przeprowadzić jakiekolwiek transfery.
Katalunii zawiesili, bo nie zdazyli rozpatrzec apelacji, real chyba nawet jej nie zlozyl ;-)
pilka i transfery to dwie rownolegle dyscypliny, w zasadzie mozna sie pogubic, co ciekawsze
rok bez takiego realu to dobrych klikadzisiat/set baniek w plecy, kto by sobie na taka fanaberie mogl pozwolic
Pany warto brać nowego FM'a?
Ja nie kupilem w tym roku i raczej nie kupie. Zagralem w demo i nie widzialem zmian przemawiajacaych za kupnem, do tego przegieli z ceną wyjsciową bo z tego co mapietam było jakieś 24- zeta. No bez jaj.
CO Inter znowu przejbal? No oni potrzenuja jak mowiles Loon jakiegos ogarniacza w srodku pola bo tak to huj nie gra.
ed. uuuu teraz spwdzilem ze milan w weekend. no w pizdu 3 punkty pójdą. Capri też przeidziałem remis więc wiem co móie. Pisze.
davis, jeszcze raz odwalisz taki numer i trzeba bedzie zrobic watkowa interwencje
Pany warto brać nowego FM'a?
Jedyną bolączką 15stki był nadmiar kontuzji, w 16stce jest tak samo. Ponad to jest raczej trudna, i to nie trudna tak że grając samograjem możesz przegrać jakiś mecz w ciągu sezonu ale na tyle trudna że parenaście porażek z rzędu to nie problem i cholernie ciężko z tego wyjść. Niezależnie kim grasz. Ta część jest dziwna, nieintuicyjna i pozostawia duże wrażenie braku kontroli nad.. czymkolwiek. A że nowy FM nie oferuje nic nowego względem poprzedniczek to absolutnie nie warto.
No tak jak pisze Kuba, jest coś nie tak z 16-tką. Przypominam, że w 15 pacnąłem Lechią Ligę Mistrzów, więc potrafię "cośtam cośtam", a w 16 odrzuciły mnie duże zmiany w interfejsie, nasranie na ekranie zbyt wielu opcji (nie wiem co taki biedny random robi na widok nowego FM-a), poprzestawianie wszystkiego w inne miejsca.
Ale i rozgrywka mi nie podeszła, zaczynałem kilka razy grę Barceloną, PSG i Legią - bezdyskusyjnymi faworytami w swoich ligach i zawsze na półmetku sezonu kołatałem w okolicy 2-4 miejsca. Nie wiem z czego to wynika, ale po prostu mi nie szło i to przecież potęgami. Nie za bardzo rozumiałem na czym polegał mój błąd i skąd takie rezultaty, odnosiłem wrażenie, że nie mam kontroli nad drużyną, moje decyzje nie skutkowały zmianami w stylu gry.
Podejrzewam, że już połatali, ale odbiłem się krótko po premierze. Hej, w FM chodzi o to żeby było trudno, ale do tej pory jak przegrywałeś to wiedziałeś czemu się tak dzieje. A w FM 2016 jest coś nie tak.
ps. Ranocchia poza Interem i kolejny wielki sukces, chyba czwarty sezon w PES 2016 i dopiero mi się udało dopiąć swego ->
Nie połatali. Po styczniu wyjdzie jakiś patch na pewno i może w tedy coś się zmieni ale im nowszy FM chociaż niby co raz więcej opcji tym tak naprawdę co raz mniej mamy kontroli nad tym co się dzieje i po prostu klikasz i patrzysz i nie do końca wiesz co się dzieje i się wkurzasz tylko. O i tragiczny interfejs, dokładnie ale random i tak z początku w ogóle nie wie o co chodzi niezależnie od części więc raczej mu bez różnicy do czego się będzie przyzwyczajać ;)
"Coś jest nie tak" to synonim nowego FM'a. Jakby z 15stki wywalić nadmiar głupich kontuzji to jeszcze jeszcze śmiało. Więc z 14stki można się przerzucić na rok nowszą część ale 16stke póki co nie warto i szczerze wątpię żeby to się zmieniło.
A jeśli jednak ktoś ma już nowego FM'a to polecam pograć Villareal'em, bardzo fajny skład z potencjałem, parę transferów i walka o ligę teoretycznie jak najbardziej możliwa. Przynajmniej mi w końcu (po wielu próbach) całkiem dobrze idzie i albo do czasu albo stworzyłem jakąś mega taktykę.
Świetny mecz Kerber, słabszy mecz Williams i sensacja wisi na włosku. Dobry finał do oglądania.
Szkoda, że Aga tak nie powalczyła.
[edit]
Jednak gramy dalej, Serena się nie poddaje.
[edit2]
No i proszę, Kerber górą, a Serena kończy mecz z 46 niewymuszonymi błędami.
FM15 jest zajebisty, 16 jest beznadziejna, niestety. Warto w sumie zostać póki co przy 15-tce, tym bardziej, że na bieżąco jak na razie wychodzą uaktualnienia składów.
Filipe Luis ma nierówno pod sufitem, dobrze, że już dostał czerwoną. Liczę, że na kilka spotkań wyleci, bo taki faul to zwyczajny kryminał. Wyprostowaną nogą w kolano, ech.
Dzisiaj Barca już ma 3pkt, nie wyobrażam sobie żeby to zjebali jak z Deportivo albo Nietoperzami, dzisiaj muszą zrobić wielki krok w stronę mistrzostwa, nie ma innej opcji
Filipe celował normalnie, jego pech, że na karła trafił ;d
Z tymi 3 punktami, to bym jeszcze poczekal,
do dzisiaj mam traume po valencii sprzed kilku lat
3 jak 3, ale właściwie to walka o 6pkt teraz jest
Młody Obama ciśnie na 40 bramek w lidze.
I dobrze, oby się konkurencja połamała do końca sezonu.
pojebani
ja tam nie wiem czy nawet był kontakt przy tej kartce godina ;d
Atletico jacy rzeźnicy... :D Teraz w dziewiątkę Atletico, mam nadzieję, że Barca w koncu inicjatywę przejmie.
E tam rzeźnicy, gdyby to były derby wciąż graliby w pełnym składzie.
Hmmm nie wiedziałem, że Kerber jest aż tak mocno związana z naszym krajem.
I jak słychać język dziadków zna całkiem dobrze.
http://www.sport.pl/tenis/10,103960,19559905,od-rana-rozlewamy-szampana-wszystko-na-twoj-koszt-rozmowa.html#MT_2Zdjecia
I dobrze, oby się konkurencja połamała do końca sezonu.
Eje ej ej, Euro jest w tym roku, niech Lewy się lepiej nie łamie.
Zauważyliście coś dziwnego? Znikł matrixos, posty o Barcy spadły o 90%.
Lol i pomyśleć, że Milan dał 27 baniek za Nestę, a teraz ci dają 50 baniek za kolejny WIELKI angielski talent (a przecież wszyscy wiemy, że anglicy w sportach zespołowych są do bani).
Ale Anglicy lubią przepłacać, kto im zabroni.
a ten Milan to kogoś kupił albo chociaż sprzedał ciekawego tej zimy, czy kolejne gówniane okienko?
a ten Milan to kogoś kupił albo chociaż sprzedał ciekawego tej zimy, czy kolejne gówniane okienko?
Wrócił K. P. Boateng, tzn on od dawna trenował z drużyną, ale teraz może grać.
Poza tym Milan stara się pozbywać piłkarzy niż ich kupować. Ponoć mają odejść L. Adriano i De Jong, a w czerwcu Mario.
Generalnie kolejne gówniane okienko.
A propos Milanu... El Shaarawy niezłą bramkę wczoraj strzelił.
On generalnie jest materiałem na wielkiego piłkarza, pytanie tylko czy Milan jest dobrym klubem dla niego.
Ciekawe czy po sezonie wróci, czy się go pozbędą.
Manchester City willing to pay Ł50m for John Stones
Gość jest przeciętny na chwilę obecną, co oni tak wszyscy się na niego uparli oO
Gość jest przeciętny na chwilę obecną, co oni tak wszyscy się na niego uparli oO
Ja znowu czytałem że jak na swój wiek to jest genialny.
ajajaj, myślałem, że trafie na Tomka Hajtę, a tu lipa