[194] to mój poziom, mógłbym grać w czelsi a nie się tułać po radomskich orlikach
Myślę, że moglibyśmy wystawić całą taką jedenastkę w BPL.
Jutro Inter-Napoli. Podejrzewam, że będzie solidnie w dupę jak z Fiorentiną i się skończy sen o Warszawie. Chociaż z drugiej strony sytuacji, gdy Inter, Milan i Juve równocześnie przebywali na tym etapie rozgrywek w TOP5 to chyba nie mieliśmy od kilku lat.
Napoli to mogłoby się w końcu ogarnąć i powalczyć o te mistrzostwo. Zawsze są wysoko, są groźni, straszą, liderują czasami nawet, a potem dziwnym trafem są poza czwórką
mistrza to by mogla zrobić kiedyś psim swędem genoa, bo zaraz minie 100 lat od ostatniego tytułu, a tylko jednego brakuje im do takiej samej prestiżowej gwiazdki, jaką ma Inter i Milan :P
to co, chelsea bedzie zmuszona sprzedac dzikusa czy jednak uda mu sie przeczekac ten czas az wyleci mourinho?
A dziś o 14 poznamy trójkę finalistów "Złotej Piłki". Na kogo stawiacie?
Messi, Ronaldo, Neymar.
Kurde szkoda tej Valencii że się nie może odbudować. Mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości oprócz Realu Barcy i Atletico Valencia trochę w top 4 namiesza.
Valencia już bez trenera :D
Dobry sezon nie ma co. Nietoperze skutecznie obrzydziły mi piłkę.
Witaj w klubie.
----
Finaliści Złotej Piłki nie będą zaskoczeniem dla nikogo zorientowanego w tym biznesie: Messi, CR7, Iniesta.
Wygra oczywiście Messi.
No i jest trójka. Messi, Ronaldo i Neymar. Ciekawe, w jakiej kolejności były pozostałe nazwiska i kto które miejsce zajął. Pewnie później ujawnią.
Nudne to już, w kółko Ronaldo i Messi. Taka hegemonia jest męcząca.,
Jutro Inter-Napoli
a popatrzę trochę. miałem oglądać Wayata Erpa z Costnerem ale ten film się tak wlecze że wolę Serie A obejrzeć.
Messi, Ronaldo i Neymar.
o moj boze, alez zaskoczenie. ciekawe kto wygra, emocje siegaja zenitu, a tu trzeba czekac az do stycznia! cholera. nie wiem czy wytrzymam.
to co, chelsea bedzie zmuszona sprzedac dzikusa czy jednak uda mu sie przeczekac ten czas az wyleci mourinho?
mówisz o Coście? Co nawywijał, że popadł w niełaskę?
Osz jaki początek, Higuain przypierdolił pięknie.
Ten trener Napoli to tak na poważnie, czy tylko na przeczekanie aż ktoś bardziej znany przyjmie ofertę?
http://antyweb.pl/cinema-city-niczym-netflix-za-50-zlotych-miesiecznie-ogladamy-filmy-bez-limitu/
Może kinomaniaków zainteresuje ta oferta :) Słabo z umową na 12 miesięcy ...
bardzo podoba mi sie to, co sarri zrobil z napoli, po okresie obrzydzenia jaki zwiazany byl z rzadami beniteza teraz znow kibicuje im w wyscigu po scudetto
no i taka atmosfera to tylko na san paolo
CINEMA CITY NICZYM NETFLIX
Juz myslalem, ze utworzyli na stronie serwis, ktory za 50PLN daje mozliwosc obejrzenia aktualnych nowosci w domu, a tu jakas karta i spacer do kina. Czyli dupa, a nie "niczym netflix".
no spokojnie, netflix przeciez wejdzie w ciagu kilku miesięcy do Polski, tylko znajac zycie bedzie dupa z licencjami, czyli house of cards, daredevil, rodzinka.pl i tyle :F
co do meczu interu z napoli to nawet nie ogladam, mowilem, ze tak bedzie; ja wiedzialem, ze tak bedzie, zero zaskoczenia, zero rozczarowania, widze jak chlopaki graja, podniecac to sie nimi moze davis co oglada serie a na flashscorze
Kto nie oglądał ten trąba, zajebisty mecz. A ostatnie kilka minut to już w ogóle.
A javpierdole takie mecze, ze Jovetić na lawce a jakiś Perisić idiota po boisku biega, zobaczyłem sklad i wolalem iść na spacer podziwiać piekna polska jesień
<chór> dziesięć w skaaaali Beauforta
dobry mecz, szkoda, ze napoli siadlo w ostatnim kwadransie
zazdroszcze interowi tego murillo
o kurna, dobra beczunia, Stecu jak zawsze w #forma
Prawie Arsenal. Drużyna wszech czasów
http://rafalstec.blox.pl/2015/12/Prawie-Arsenal-Druzyna-wszech-czasow.html
Niezły zonk. Ok, koleś ma pojęcie o piłce, jest świetnym analitykiem, a jego charyzmą można obdzielić paru trenerów, ale czy to wystarczy do odniesienia sukcesu w Valencii, w której liczą na pewno na coś więcej, niż środek tabeli...?
a co to, pierwszy pilkarz w historii, ktory nagle zostaje trenerem?
seedorfa do milanu to sciagneli prosto z treningu klubu, w którym cały czas grał jako pilkarz
nie skonczylo sie to za dobrze, ale akurat tutaj mam dobre przeczucia
btw, ale ten wiedzmin dobry, godny sukcesor red dead redemption, juz poszedł zakup DLC, a DLC mi sie zwykle nie zdarza :))
jesli kogos to interesuje to premier league zostaje w nc+ na kolejne trzy sezony.
jesli kogos to interesuje to premier league zostaje w nc+ na kolejne trzy sezony.
Wszedłem właśnie na foro żeby o tym wspomnieć. Może w takim razie od nowego roku zdecyduję się na to nc+ albo konkurencje posiadającą ich kanały sportowe.
Btw. Chelsea ma najlepszy procent wykorzystanych rzutów karnych w historii Premier League wśród drużyn, które wykonywały minimum 100 jedenastek. Aż 87.1% zostało wykorzystanych.
#CiekawostkiMatiego
Jest zabawnie...
Czeryszew ma podobno karę z zeszłej edycji Pucharu Króla. Jeśli to prawda (a doniesienia są sprzeczne) to Realowi nie tylko grozi walkower w tym meczu, ale również wywalenie z pucharu w ogóle.
Jakby co to mogę Perezowi podrzucić kontakt do Mioduskiego.
El Jarek @El_Jarek
To już kurwa dramat: Mayoral ma karę za puchar juvenili. Siedzi na ławce, ma szansę wejść...
Dożywotnia beka z realu :D
"Cádiz potwierdza, że złoży skargę. To (najprawdopodobniej) koniec tegorocznej edycji Pucharu Króla dla Realu Madryt."
Benitez's Valencia in 2001 was eliminated from the Copa after they played 4 non-EU players.
dajcie spokoj z tymi emocjami, ten puchar to jest odpowiednik talerza do zupy arsenalu, z ktorego sie tak zawsze smiejemy
benitez zabil moje zainteresowanie pilka nozna
Hehehehe. Ale jaja z tym Realem jak teraz czytam. Jeszcze obstawiłem sobie kupon na nich :D
Loon szanuj Puchar Króla :D http://screenshot.sh/n7X9nEY2wbkJP
Tutaj asysta w stylu Gutiego Sandro Ramireza z wczorajszego meczu. https://www.youtube.com/watch?v=gJNYP7iSG1k
Rafal Lebiedzinski @rafa_lebiedz24
De Gea, 20 kontuzji, regres CR7, Karim, 0:4,-6 pkt, wykluczenie z Pucharu. Mowia, ze latwo jest byc fanem Realu. A ja mowie: klatwa Carletto
Wszyscy wiedzieliśmy, że Benitez w Realu oznacza tragedię, ale takiego spektakularnego upadku nawet Pique sobie nie wymarzył.
Niemniej wciąż wierzę, że może się to wszystko skończyć dobrze. Wierzę, że może to być koniec Pereza.
By oddać tragiczny dla Realu komizm tej sytuacji, należy przywołać jeszcze scenę z początku drugiej połowy. Benitez zdecydował się na zmianę Czeryszewa zaledwie kilkadziesiąt sekund po wznowieniu spotkania. Wcześniej kibice Cádizu skandowali "Czeryszew nie może grać" i "Spójrz na Twittera, Benitez spójrz na Twittera". W drugiej połowie zabawa miejscowych trwała w najlepsze, a wyróżnić należy takie przyśpiewki jak "Czeryszew, kocham cię" i "Wprowadź De Geę, Benitez wprowadź De Geę".
>>>>> Widać.
no wlasnie, kilku ludzi
a wystarczy napisac program komputerowy za 250 euro
fifa 95 ogarniala takie kwestie bez problemu, wiec to naprawde nie jest filozofia
Ale proszę Cie, jaki program, jakie 250 EUR. Wystarczy w sierpniu wysłać maila do federacji z prośbą o przesłanie listy zawieszonych zawodników. Robota na kilkanaście sekund, koszt zero Euro.
Oczywiście nikt w Madrycie tego nie zrobił, bo wszyscy szukali serwisanta do faksu. Jak widać nieskutecznie.
Rafal Lebiedzinski @rafa_lebiedz24
Ba, osoba ktora sprzedala newsa z Czeryszewem dziennikarzom COPE, probowala skontaktowac sie faxem z Realem. Bez skutku
:D
czy do palacu w wyzimie mozna jak cos wrocic? bo jest tu koles od gwinta, ale ma same dobre karty i na tę chwilę raczej go nie ogram
Tak
...ale, generalnie, z głównym wątkiem nie należy się spieszyć, bo niektóre etapy zamykają część side-questów (szczególnie tych związanych ze znajomymi z poprzednich części i książek).
o co to, to nie
miejmy nadzieje, ze uda mi sie tego uniknac, nie po to gram na hardzie i kupuje dlc zeby nie mieć calaka
Za clownem clown
Tłum obcych ciał
A my objęci wpół
Lecimy głową w dół
Szalala, zabawa trwa
Świat inny wymiar tutaj ma
oficjalnie: Real wyrzucony z pucharu. upokorzeń ciąg dalszy
Real Madryt: Keylor; Lucas Vázquez, Pepe, Nacho, Danilo; Modrić, Kroos, James; Bale, Benzema, Ronaldo.
Ależ totalna ofensywa. Czuje coś że Cristiano minimum 3 dzisiaj wsadzi.
James oprócz Messiego to ma chyba najlepiej ułożoną lewą stopę na świecie.
Nie moge patrzec na grę ManU, po prostu antyfutbol.
Nie moge patrzec na grę ManU, po prostu antyfutbol.
Wygrają bo obstawiłem na nich 50 zł :D
Fellaini aka Mikrofon to chyba cos stawiał na WHU
meczy ta gra, ale 3 pkt sa. patrzac, ze mozna by zlozyc naprawde solidna 11 z kontuzjowanych to nie moge bardzo narzekac.
Kiedy ten gość zrozumie, że gra dla drużyny, nie tylko dla siebie i złotych piłek. Zamiast cieszyć się z bramki kolegi, to lepiej się złościć się na sędziego.
https://vine.co/v/i7aQY0uJbbz
Co innego wkurzać się gdy nie strzeliło się bramki, a strzelił kolega - to bucostwo 100%.
Co innego wkurzać się gdy faulują cię kolejny raz w polu karnym, a sędzia znów puszcza grę. W tym sezonie już kilku karnych nie odgwizdano po ewidentnych faulach na CR7.
Co innego wkurzać się gdy faulują cię kolejny raz w polu karnym, a sędzia znów puszcza grę. W tym sezonie już kilku karnych nie odgwizdano po ewidentnych faulach na CR7.
Jak sobie pracujesz na opinie nurka przez dlugie lata, masz za swoje.
Mam takie dziwne wrażenie, że większość piłkarzy cieszy się, że padła bramka dla jego drużyny, pomimo, że przed chwilą go fałlowano w polu karnym.
Po kilku sekundach się cieszył. Czy to naprawdę tak wielki problem w Katalonii? Podatki już się zgadzają?
jak tam makoko, porażka z bezpośrednim rywalem w walce o utrzymanie boli podwójnie?
Mogłaby się w końcu Chelsea odbić, bo obawiam się, że jak tak dalej pójdzie to Mourinho zastąpi Beniteza.
Mourinho nigdy nie wróci do Realu. Szczerze mówiąc to nie wiem co on biedny ze sobą zrobi po tej Chelsea, chyba reprezentację weźmie po Euro albo coś szejkowskiego, typu PSG/City.
274. To akurat najmniej mnie interesuje ale rozumiem że jeszcze boli, po 2 tygodniach.
polecam Inter-Genua, leci wlasnie na eleven
mozna podziwiac jak troche upada moj swiatopoglad na temat manciniego, bo inter naprawde zaczyna grac dobra pilke, a przy tym zupelnie nie włoską
Filozof na dobre okaleczył MU. Jak już coś wreszcie stworzyli, to byli tak zaskoczeni, że wiedzieli, co z tym fantem zrobić.
yup
Przy czym o ile wiem skąd "jajcarz", to nie mam bladego pojęcia skąd "filozof".
-----
Panowie, wciąż macie szansę udać się do kina na "Slow West", który jest filmem bardzo, bardzo dobrym. Być może najlepszym jaki widziałem w tym roku.
Nie bardzo tylko wiem czemu reklamuje się go porównując do filmów Wesa Andersona.
Boruc > Chelsea
Przy czym o ile wiem skąd "jajcarz", to nie mam bladego pojęcia skąd "filozof".
vG na kazdej konferencji pieprzy ciagle o w/w filozofii, procesie i balansie stad tez jego przydomek.
vG
aha, ale jednak pomimo dołączenia do United pozwolili mu zachować także nazwisko?
'faul' Danilo + żółta kartka, majstersztyk sędziów
A Ljajić to już od paru spotkań to jest prawdziwy słowiański Neymar*, co on dziś robi cały mecz z tą piłką to mniam mniam
*czyli nie Neymar, ale na Inter wystarczy
Ehh, niech ci bedzie. Luis van Gaal na kazdej konferencji i w kazdym wywiadzie uzywa takich slow jak filozofia, balans oraz proces. Stad tez sie wzial jego przydomek - filozof.
koobun -> Bez urazy, ale muszę mieć jakiś punkt odniesienia. Trzy inne b. dobre filmy, które widziałeś w tym roku?
Ja to mam wrażenie, że Paudyn działa w jakiejś podziemnej siatce. Ciągła ucieczka, ciągłe zmiany pseudonimów by zmylić trop :D
Sicario (wciąż się waham, który z tych dwóch jest filmem roku), Marsjanin, Mad Max
Szkoda ze Inter nie stracil punktow, ale nie mozna miec wszystkiego. I tak ta kolejka sie swietnie ulozyla.
Napoli już 2-0? Mam nadzieję, że się obudzą i ogarną...
A Juve ostatnio: Z Z Z Z Z, już tylko 6 punktów straty do lidera
Tak jak pisałem, niestety znowu w tym roku łykną tytuł :/
edit: łojojoj, 87', 90' i już 3:2
Chryste panie, ilekroć próbuję w tym sezonie obejrzeć mecz Premier League, tylekroć okazuje się on kupą.
Poważnie, ani jednego choćby przyzwoitego.
to nie ogladasz hitu ekstraklasy kubun?
wlasciwie to od meczu z udzialem newcastle nie mogles oczekiwac cudow.
Mnie wystarczy, że Real mnie katuje, Legią torturować się nie zamierzam.
Chociaż, w sumie, Newcastle gra mniej więcej na poziomie Legiuni.
Myślałem, że skoro spotkania na tzw. szczycie zawodzą, mecze drużyn grających futbol techniczny zawodzą, mecze drużyn z gwiazdami zawodzą, to chociaż spotkanie ekipy na fali, z taką która jest pod formą będzie, może jednostronne, ale ciekawe. Nic z tego. Syf malaria.
kolejna część, nówka sztuka, nie śmigana, Robi płakał jak sprzedawał
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-767-wszystko-co-chcialbys-wiedziec-o-podatk/z9d3f8d0?N=1