Cambiasso w Tottenhamie :(((
Uwielbiałem Schmeichela, ale wzorcem bramkarza jest dla mnie Cech.
Ja to moze psychiczny jestem ale tak ogladajac od lat Engela jako eksperta widzialbym go raz jeszcze na posadzie selekcjonera naszej repry.
Ech vanpersie, przykro mi to mówić, ale psychiczny jesteś.
Po co?
Po co?
Też się zastanawiam. Tottenham kontynuuje passe debilnych transferów. Znowu wydadzą kupę hajsu a będą pośmiewiskiem ligi.
Rzadko stawiam pieniądze na piłkę, ale czy będę szaleńcem stawiając 50-100 zł na Kolumbię ? Kurs w STSie jest 4,85 (a nie chce mi się wpłacać do internetowego buka, więc przeboleję podatek).
HEJ JANUSZE BUKMACHERKI
NIEMCY ALLIN? ZYSK NIEWIELKI?
CHCIALES WYGRAC GRUBE SIANO
ZA CO KUPISZ BULKI RANO
kaka w orlando city sc
http://gfycat.com/SickDimGreatargus
im dluzej na to patrze tym bardziej mnie bawi, szweini biegajacy w kolko to przejaw rzadko spotykanego geniuszu taktycznego :D
firma beko zostala sponsorem barcelony, teraz karzel i jego tatko beda mieli w czym prac forse
ilprincipino ---> Przy stawce 100 zł różnica w wygranej wynosi 150 zł, więc albo postawię czyste 2 albo w ogóle nie postawię :)
stawiaj na agentyne, eksperci twierdza ze ma prosta droge do finalu
[link] darekwolowski.blox.pl/2014/06/Autostrada-dla-Argentyny.html
Podobno Sandro jest na wylocie z WHL. Kompletnie irracjonalna polityka transferowa.
Jeśli Levy nie wyleczy się z dewiacji na punkcie handlowania przecinakami, Tottenham rozegra kolejny sezon z jednym kreatywnym zawodnikiem w kadrze.
do top 4 z takimi transferami nie wskocza, ciekawe kto tym razem odpadnie z top 4, jesli suarez zostanie, to pewnie bedzie takie samo jak w tym roku
Oho, El Fideo już wie, że odejdzie.
On jest najlepszy na świecie. Nikt nie gra tak jak on. To szczęście, że mamy go w drużynie. Messi będzie wielkim goleadorem tego mundialu.
chodzi o di marie, jakby ktos byl takim ignorantem jak ja
el fideo... nienawidze tych wszystkich przydomkow, jeszcze jakis el nino to przynajmniej kazdy wie o kogo chodzi, ale el fideo? :D
Cambiasso był za darmo, na dwa lata dobre wzmocnienie, miniony sezon miał bdb, Inter niepotrzebnie go oddal
oj mialem na mysli te pilkarskie
el fideo...
Czuję się jak przed schizmą z pewnym miłośnikiem przydomków, sędziów i ciekawostek, może dajmy sobie spokój :D
koobun - a co powiesz nam o sędziach w dzisiejszych meczach?

Arjen Robben i nowy rozdzial w zyciu :)
To znają wszyscy, ale el fideo...? :o
ja tam myślałem, że el fideo znają wszyscy
paudyn, nie wiem jak u ciebie, ale u mnie w szkole mowili, ze ignorancja to nie powod do dumy . . .
mowili ci tez, ze praca czyni wolnym i zeby zawsze miec przy sobie naostrzona maczete
to kto tutaj pasjonowal sie kobiecymi sportami zespolowymi?
youtube.com/watch?v=embjNcWwY9Q

widac kazdy kibic ma swojego el groszka
tak btw to kiedy Ty Bullz sie w koncu zakuwasz w malzenskie kajdany? zaprosilbys wuntek do krainy maczet

Argentina's World Cup so far!!
I jak Valem puściłeś Nishikoriego?
Ja zrobiłem swój deal życia, wycofałem kasę z zakładu na Lopez z Isnerem + na Kerber z Sharapovą, po to żeby zagrać na Niemców i Francuzów wczoraj...
nie, dzis sobie odpuscilem
jutro chyba na dimitrova dam, btw w koncu jutro pierwszy wielki mecz, wawrinka z federerem
glupoty gadasz paudyn, nie dalej jak wczoraj sie posilalem <ok>
valem - 6 wrzesnia
Nojtm
Za sprawą forumowych politykierów niestety już dawno temu straciłem orientację (kto lewak, kto prawak), ale na wszelki wypadek uznam, że mnie nie obrażasz :>
Myślicie, że to prawda?
http://www.sport.pl/mundial2014/1,128351,16253481,MS_2014__Kamerun_ustawil_mecz_z_Chorwacja___Ojciec.html
Czarni są z reguły strasznie pazerni na kasę, więc mnie to jakoś bardzo nie dziwi.
Co do za podkład leci w przerwach na sport tvp pl jak pokazują urywki meczu? jakiś filip wie?
ale antyfutbol gra ta argentyna, tylko pila do messiego i jakos to bedzie, nie da sie patrzec na nich tak samo jak na brazylijczykow
Kapitalny występ di Marii :D
In the first 70 minutes, Di Maria has lost possession 28 times. That has to be some sort of record.
i tak najgorszy jest ten pajac z warkoczem anakina, albo zaryje w ziemie zamiast strzelic, albo mu odskoczy pila na 10 metrow po przyjeciu
<------ [250] z warkoczem anakina
W sumie to się typ w jakiś sposób wyróżnia bo co drugi w tych rozgrywkach ma fryz jak Cr7.
jezu co sie stalo z tym seferovicem, przeciez jak wygrywali z nigeria wc u17 to wymiatal :F
chryste, dlaczego
omfg
Czemu dali strzelać temu małemu, to był ostatni zawodnik jaki nadawał się w tym momencie do wykonywania tego wolnego :(
lepiej zeby juz doszli do tego polfinalu, to przynajmniej zobaczymy dwa wpierdole, w polfinale i o 3 miejsce
Jak na razie awansowały drużyny, które wygrały swoje grupy. Ciekawe czy Belgia też podtrzyma te zasadę.
Oby nie.
nie potrafie sobie wyobrazic sytuacji gdzie belgia wygrywa z usa, moja kasa na amerykanow niestety
a diego costa oficjalnie w chelsea, bo widze ze nikt nie podal.
szkoda, ze szwajcarzy nie strzelili, byli blisko a tu slupek. szykuje sie kolejny bardzo "emocjonujacy" mecz argentynczykow w 1/4.
Bez beki, ze wszystkich ćwierćfinalistów tylko kolumbia coś grała, cała reszta albo strzelała w końcówkach/dogrywce albo liczyli na karne. Za taką grę to kokainowcy powinni już teraz dostać puchar, bo jako jedynym im się chce.
Z meczu na mecz coraz gorzej.
Ale i tak odpali, więc co z tego.
Generalnie wszyscy faworyci dają dupy, z wielkich drużyn najlepiej wyglądali mimo wszystko Niemcy, którzy przynajmniej cisnęli swoich przeciwników. Brazylia i Argentyna totalnie zawiodły, Francuzi obudzili się w 70 minucie, do tego czasu byli gorsi od Nigerii, na Holendrów szkoda w ogóle słów.
Jeśli poziom się utrzyma to jakaś Kolumbia czy Kostaryka w pierwszej 3 wcale nie zdziwi.
ej, to ja cos niedowidze czy sedzia gwizdze jakies totalnie z dupy faule? mam wrazenie ze ja i on dwa rozne mecze ogladamy
Nie mogłem słuchać jak komentatorzy smęcili ciągle Messi to Messi tamto, Argentyna taka super, Argentyna to tamto. Całkowicie niezasłużenie przeszli męcząc się ze Szwajcarią lol.
no niestety, Mundial z kazdym dniem wytraca początkowy impet
Belgowie dzisiaj dla odmiany jak Arsenal #klepaniezamiaststrzalu
Mieć Lukaku i Benteke a na szpicy Fellaini #gayearth
ktos mi stresci mecz do tej minuty? dopiero do domu wrocilem i chcialbym miec jakis poglad sytuacji
Prosze:
Belgia - USA
shots on target : 3 - 1
shots off target : 2 - 2
possession (%) : 42 - 58
corner kicks : 6 - 2
offsides : 0 - 0
fouls : 7 - 6
yellow cards : 0 - 1
red cards : 0 - 0
Mieć Lukaku i Benteke a na szpicy Fellaini
na dodatek temu fellainiemu pily dogrywa vertonghen, az musialem sprawdzic na jakiej pozycji gra jak po raz kolejny uslyszalem jego nazwisko podczas ataku belgow
podoba mi sie ten yedlin, niezla torpeda, musze go zapisac w swoim notesie skauta
dzieki jozek
matko, jesli znowu planuja jakas dogrywke to niech do jasnej cholery beda te karne
Ten Origi to już zaklepany przez LFC ? Smakowity kąsek do wzięcia po mundialu :)
OMG oni mnie chcą wykończyć tymi dogrywkami, jak dobrze że to ostatni mecz 1/8, mam dość...
Zaklepany, ale w przyszłym sezonie zostanie jeszcze w Lille na wypożyczeniu.