ja wiem że sneijder miał dobry sezon w 2010 roku, kiedy był prawie lepszy od messiego, ale jaki jest powód że jest w kadrze w 2014 roku?
doktor loon wzywany na sale

chryste panie to co ci holendrzy robia w defensywie to jest jakas zdrada stanu
ochoa dzisiaj nie do pokonania,
jest 86 min, dlaczego on nie wpuszcza do gry van persiego??

Muszę przyznać, taki wkur**** jeszcze na tym mundialu nie byłem. #thankyouwesley
Będę musiał kibicować Francji a tego jeszcze nie grali.
Robi, przecież 10 minut temu go zdjął, Ty na pewno mecz oglądasz?

Pfff, a nie mówiłem, teraz poproszę jeszcze jedną, bo miałem iść smażyć kurczaka, a nie oglądać dogrywkę.
Zajebisty gol
jest 86 min, dlaczego on nie wpuszcza do gry van persiego??
+ teksty o sneijderze, watek ekspertow i czarownikow :D

Schodzac na ziemie to tak czy siak Wesley poza bramka gra jedno wielkie rzadkie g...
JEST! Kyahn idz smazyc :D
Ha ha co za idiota z Rafy... Meksyk na własne życzenie za burtą
Przecież on się bardzo rzadko myli w Schalke z 11-tki...
Ten dziad strzela?

Po prostu nie można tak głęboko się bronić, stara piłkarska prawda.
Zdjął w 60min Dos Santosa i myślał, że dowiozą, ma za karę.
łoo jezuu..

Barbarzyńskie okrucieństwo Holendrów.
Przypomina się mecz VCF-Sevilla.
A wczoraj Kolumbia poszła za ciosem i obyło się bez horroru w końcówce.
Po co w 60ej minucie ściągnął motor napędowy? Wiele razy tak to się już kończyło w meczach, po co oddali pole gry na 30 minut przed końcem meczu?

Come on people! Toż to Meksyk.
1994 – 1/8 finału
1998 – 1/8 finału
2002 – 1/8 finału
2006 – 1/8 finału
2010 – 1/8 finału
2014 – 1/8 finału
robben dolacza do grona najwiekszych dziwek mundialu, nie wiem kto sie bardziej szmaci w polu karnym, on czy fred

Bals nie pierdziel glupot, fafa mu nadepnal na stope, ewidentny karny, nikt tam faulu nie szukal.

Mało sobie zębów nie wybił przy nurkowaniu. No, ale Meksyk sam na siebie sprowadził tą klęskę. Przestali grać i dopadła ich neurotyczna pomarańcza.

Robben zawsze dużo od siebie dokłada, inna sprawa, że bardzo często kontakt jest, tak jak chociażby dzisiaj.
to juz wczesniej sie karny nalezal, w tej akcji to sedzia chcial chyba oddac co zabral
siedzi w samolocie oszukany przez drukarza w meczu z bambusami

Holandia dzisiaj grała jak na sparingu - jakby kompletnie sił nie mieli, w obronie bez nacisku, podania bez siły. No i doczekali i tak wyniku korzystnego. Teraz proszę o eliminację Grecji :)

1 sezon TWD na ile godzin starcza?
około czternastu godzin
warto?
jak najbardziej; bardzo dobry interaktywny film 

Grecja awansuje. Bez jaj drużyna, która ma w składzie byłego piłkarza Wisły nie może być w 1/4 MŚ :p
Valem ---> mówisz, że Lopez jutro wygra? Zastanawiam się nad dołożeniem do niego jeszcze Kubota w deblu, albo Wawrinkę.

Jak Grecja awansuje to nie spadnę i tak z top 500 z ruletki, bo i tak pewnie większość dała na awans Kostaryki :D
Futbolowa cywilizacja białego człowieka uratowana! #NED #Bogactwo! Wes & Arjen <3

Co za różnica czy w ruletce zajmiesz drugie miejsce czy tysięczne?
Tylko nagroda za pierwsze jest fajna.

jak na moje to ten karny slusznie podyktowany. holandia zapewne znowu bedzie grala w finale, strasznie latwa drabinke maja (chyba ze ktos wierzy, ze argentyna cos zdziala na tym mundialu :v).
a co do Sneijdera to przecież już dawno się do niego nie pałuję
aż szkoda, dziwne że piłkarz o takiej specyfice aż tak się stoczył
Inter zrobił dobry interes sprzedając go i zastępując Kovaciciem
jakkolwiek ledwie kilka miesięcy starszy od Kerlona Chorwat nie zagrał za dobrego Mundialu (chociaż tak po prawdzie zagrał jeden mecz, z Brazylią, taktyka z kontry, a on był rozgrywającym, tutaj i sam Iniesta by wiele nie zmienił), to i tak będą jeszcze z niego ludzie
ale 2010 Sneijder na zawsze w naszej pamięci, pamiętajmy jak ojebali go ze złotej piłki na rzecz GMO

dobra, kostaryka ma teraz awansowac, bo z grekow nie wyrobie.
szkoda meksyku, ale widac bylo ze odpadli po 60 minucie. juz rekawami oddychali. ochoa znow byl bliski bycia bohaterem, ale nie udalo sie (i tak juz jest na wielu listach kilku klubow, mam nadzieje ze wenger tez go widzial).
kovavic = sneijder 2.0?
Sneijderem 2.0 jest Marshall Eriksen z Tottenhamu
Kovacic ma zadatki na nowego Inieste

Marshall Eriksen

Piłkarze reprezentacji Grecji odmówili przyjęcia premii od premiera za awans do 1/8 finału mistrzostw świata w Brazylii – podają tamtejsze media. Zamiast tego poprosili w liście do rządu o przeznaczanie tych pieniędzy na budowę centrum treningowego.
Zespoły z Afryki powinny się co nie co nauczyć...

moja jedenastka kozakow i badziewiakow mistrzostw
fifa.com/worldcup/games/dream-team/index.html
tu mozna zrobic wlasna

Kyahn
Mysle, ze jak najbardziej Lopez jest w stanie pyknac Isnera. Ten rok jest chyba do tej pory jego najlepszym na trawie, wiec jak nie teraz to kiedy?

Sznajder, mother of god :/
Tłumaczenia, tłumaczeniami ale to po prostu gwałt.
Balsam ---> Czy ja dobrze widzę, że w kozakach zapomniałeś o Dżeko, a w badziewiakach o Robbenie?
Co za różnica czy w ruletce zajmiesz drugie miejsce czy tysięczne?
Różnica jest taka, że nawet w drugim przypadku masz 6k ludzi, którzy typowali gorzej od Ciebie.

Różnica jest taka, że nawet w drugim przypadku masz 6k ludzi, którzy typowali gorzej od Ciebie.
A to dla ciebie ma jakąś wartość? bo dla mnie nie ma żadnej. 
W tego typu konkursach gra się tylko o nagrody, a nie o miejsca.
Inna sprawa jeśli się założyłeś z kumplem, że będziesz wyżej od niego to wtedy to ma jakiś sens.

No pewnie, że ma. Jakbym miał się przejmować czy wygram jakiś konkurs w internecie to już dawno bym zęby potracił. Ja typuje dla przyjemności, często nie analizując nawet danego meczu. Jeśli uda się wskoczyć do najlepszego tysiąca typujących to będę mega zadowolony bo miałem fatalny początek.
po pierwszej fazie dalem sobie spokoj z ruletka, za bardzo kozaczylem

Niech Grecja już zniknie z jakichkolwiek rozgrywek które trzeba oglądać.
Pierwszy raz od środy mogę sobie spokojnie odpalić piwo do meczu i trafia na tę kupę.
o czyms innym

w tym wątku gadacie o piłce nożnej czy o czymś innym?
O wszystkim poza pi***.
Pierwszy raz od środy mogę sobie spokojnie odpalić piwo do meczu i trafia na tę kupę.
Mam podobnie.

Może trzeba obrazkami? ;D
Ten mecz biję się z Nigeria-Iran o najgorsze widowisko tych MŚ.

o, dopiero zauwazylem, ze bezpieka mi nawet sygne usunela, dzizas, strach tu cokolwiek zrobic

nadspodziewanie nie nudno graja grecy. kostaryka za to bez posmyslu. wydaje mi sie ze sa zaskoczeni taka gra grekow. pewnie spodziewali sie murowania.

Póki co to ani jeden z meczów pucharowych nie był tak dobry jak część spotkań jeszcze w grupach. Dupy nie urywają te mecze i tyle.

gracz
Ty bys nie byl zaskoczony? To tak jakby Barcelona nagle zaczela podawac wzdluz, a nie w poprzek boiska.

no niecodzienna sytuacja. to tez tak jakby mourinho zaczal grac mega ofenywnie.
nie urywaja, bo w kazdym meczu tej fazy jest wyrazny faworyt, no moze poza meczami stanow z belgia i argentyny ze szwajcarami

Nie żartuj. Teraz każdy zespół będzie stał w swojej jedenastce i czekał na karne.
OMFG jeszcze greckie drewno awansuje

Obstawiłem Greków, jeszcze nigdy w ruletce GOLa nie straciłem pkt w fazie pucharowej :>
Czemu nie postawiłem wszystkich pieniędzy, że to strzelą. To było pewne. I jeszcze irytujące jest to, że Kostaryka mając rzut wolny, traci bezsensownie piłkę zamiast wrzucić.
No to mamy awans Grecji.

Ja tam sie bede cieszyl jak Grecy awansuja. Punkty do ruletki to raz, a dwa... w koncu Europejczycy. Lenie i oszusci, ale jednak Europejczycy.

Ja tam sie bede cieszyl jak Grecy awansuja. Punkty do ruletki to raz, a dwa... w koncu Europejczycy. Lenie i oszusci, ale jednak Europejczycy.
Przez taką litość i chorą integrację nadal egzystujemy w bagnie jest UE!
*Czekam na popracie Zgredka*
No to się nie wyśpię...
Skoro nie poległeś na tak słabym meczu to i tak szybko nie zaśniesz. Wyśpisz się po śmierci.