Dlaczego Villa takie male poparcie? Wasaty gbur nawet mu nie dal pograc za bardzo
Do hazardzistów: Jak chcecie możecie zainteresować się baseballem. Odrobina zainteresowania i można obstawiać. Nawet zasad nie znam ale coś tam się dzieje. I do tego kursy ładne bo zazwyczaj ok 1,6-1,8 na faworyta a nie ma remisów czyli tylko dwie możliwości.
Valem -->
Bo jest stary, a młodzi kiszą się w domach?
Za dwa lata będzie miał 34 lata i od dwóch lat będzie na emeryturze w USA.
Poza tym, nie chodzi o to kto zawinił, bądź jest niepopularny, a o to kto powinien dalej grać w reprezentacji.
[203]
No może właśnie dlatego. To był ostatni turniej dla Villi tak czy siak. Zobaczymy, czy del Bosque wyciągnął wnioski i na Australię wystawi odświeżony skład, który powinien być ogrywany na następną imprezę, bo zastąpić "staruchów" to oni mają kim.
"Prawilny wuntek" będzie się kręcił do końca mistrzostw. Potem to będzie wyglądało tak
1. wstępniak Stry na 500 słów
2. post kruka
3. 5 "śmiesznych" linków matrixa
4. stonowana, błyskotliwa, pełna ciekawostek wypowiedź stry na temat ligi x i potencjalnych niespodzianek w nadchodzącym sezonie
5. kłótnia stry z krukiem o jakąś pierdołę typu "Helwecja, debilu, a nie Szwajcaria"
6. random pyta o link do meczu
7. patrz punkt 2
Pewnie pozwoli starym mistrzom pożegnać się z Mundialem. ;)
Chciałbym zobaczyć podobny plebiscyt dotyczący trenera.
Zacząłem się bawić.
Edit. Lipt0n -> ja też :(
Jeśli chodzi o baseball to od wczoraj zacząłem właśnie bliżej się temu przyglądać. Gram raczej dla sportu a nie dla większych korzyści finansowych, chociaż wiadomo, że lepiej wygrywać niż nie. Puściłem kuponik
Stany Zjednoczone - Portugalia (Podwójna szansa) 1X
Cleveland Indians - Detroit Tigers (Typ) 2 wynik 4:10
Miami Marlins - New York Mets (Typ) 2 wynik 5:11
Tampa Bay Rays - Houston Astros (Typ) 1 wynik :2
Wyszło mi tam jakieś 11.70 kurs i tylko liczę na to że USA nie przegra, bo reszta meczów już się odbyła i wszystkie dobrze wytypowane. Jeśli mam być szczery to nie znam się na baseballu i na razie obstawiam jedynie na podstawie ostatnich wyników drużyn i pozycji w tabeli. Czytałem, że duże znaczenie ma prawo serii i jeśli np. ostatnie 2 mecze wygrał New York Mets z Miami Marlins to raczej stawiam na Metsów. Bo tam w przeciągu paru dni się gra z jedną drużyną jak chyba w koszykówce.
Niestety nie zawsze to działa bo Oakland Athletics właśnie przegrywa z Boston Red Sox chyba w 8 zmianie (w meczu jest 9) a są na pierwszym miejscu w tabeli z pięcioma ostatnimi meczami wygranymi.
PS. Oakland Athletics to już z drugiego kuponu :)
a pisalem na steamie, zeby stawiac na portugalie, bo uwazam ze wygra usa :D
edit
kerlo, na jutro na wimbledon w oczy na razie mi sie rzucil matosevic z verdasco i brown z baghdatisem, w obydwu przypadkach jest value

ja remis obstawilem po kursie 4.0 wiec byloby milo
Proszę, niech ten Zusi czy jak mu tam dośrodkuje chociaż raz poprawnie.
Edit. PIĘKNIE!!!
wow
Portugalce do domu !!!
Wątpię jednak by USA tak cisnęła po tej prawej gdyby grał Coentrao.
Haha, tak obstawiłem
Żadna niespodzianka w tak ciężkiej grupie. Przecież poza CR tam grają same cieniasy.
Niech to USA wypierdala. Dla mnie to jest poniżające, że ten kraj ma reprezentację, która wyjdzie z grupy kosztem Ghany i Portugalii.
kubinho szaleje na twitterze
loooooooooooool
ale frajerstwo
NIEEEEE kurwa
remis over 2,5
dzis mi wszystko weszlo, gdybym nie zaczynal dnia od 15 zl to konczylbym go z tysiakiem
zyczylbym sobie wiecej takich dni
Brak mi słów.
Rafał Stec ‏@RafalStec 27 sek.
Ta grupa ma grubą wadę: nie wyjdą z niej wszyscy. Niemcy, Ghana i USA zasługują na awans za grę, Portugalia ma Ronaldo, a Ronaldo to Ronaldo

mfw zostały mi do kibicowania z w miarę poważnych pretendentów tylko Argentyna i Holandia, tym drugim pierwszy raz w życiu i tylko przez Van Gaala
W ostatniej serii można zastawic dom i całą rodzine że w meczu Niemcy-USA padnie remis.
Przy stanie 1:1 obstawiłem wygraną USA, w 90 minucie zamknąłem zakład i wyciągnąłem 3/4 ewentualnej wygranej kwoty, po czym obstawiłem remis. Żal trochę USA, ale kasa się zgadza.
Mam nadzieję, że całonocne uczenie i odpuszczenie wczorajszego dnia mistrzostw sprawi, że zdam i w pełnym spokoju będę mógł oglądać dzisiaj mistrzostwa... :D
No to CR7 nie dostanie Złotej Piłki.
a pisalem na steamie, zeby stawiac na portugalie, bo uwazam ze wygra usa :D
Valem w ogniu.
[226] Wyrwane z kontekstu, ale podtrzymuję wnioski.:P Bardzo kibicowałem Ghanie żeby wyszła, teraz już właściwie jest pozamiatane.
kubinho - Słyszałem pogłoski z Lublina że przez sytuacje na wschodzie siedzą u was amerykańscy tajniacy i gwałcą polskie Polki, obiło Ci się coś o uszy?:D
[243] znowu 5 pod rząd błędnie i 13/32 ogólnie miejsce gdzieś na końcu świata.
legia w II rundzie el. LM zagra z irlandzkim klubem saint patrick's athletic
pierwszy mecz zagraja zaraz po mundialu, 15 lub 16 lipca w warszawie. rewanz tydzien pozniej.
Zawisza Bydgoszcz - SV Zulte Waregem (BEL)
Ruch Chorzów - FC Vaduz (LIT)/College Europa (GIB)
Lech Poznań - Fram Reykjvik (ISL)/JK Nomme Kalju (EST)
zawisza pewnie odpadnie na wstepie.
Kurde, gdyby nie kitajec z pierwszego meczu, to wszystko byloby dzis proste, a tak musze byc za Chorwacja lub Meksykiem, trudny wybor, zadecyduje chyba tylko Mateo Kovacić. Ale cos mi mowi, ze wygra Meksyk.

Kurna, to miala byc wczorajsza Algieria po kursie 3.10, która na dodatek weszła. Ale zapomniałem obstawić. In Arjen Robben we trust.

ruletka 13/34 3769 miejsce
Nojtum co ten Klinsmann nie wystawia wcale twojego Greena? Jak to tak?
Kiedy te puchary się zaczynają? Pasjonujące mecze w rundach przedwstępnych. Lech poznań ma jakieś 20% szans na awans, reszta 5% :)
Wygląda mi na remis 0:0 Żabrołaku. Jakoś bez przekonania idą akcje w obie strony.
btw. kto wczoraj wygrał w FM?
nie wiem, ja tez poszedlem po jednej rundzie
moze dzis dla odmiany w fife world ktos zagra? albo turniej maly?
Nom, taka jedenastka nejmarów. Typowałem ich do miana drugiego czarnego konia po Francji, ale po dzisiejszym meczu to im życze wypadu nawet kosztem Brazylii.
Valem -> Ja mogę achtunżka dziś zrobić, ale tylko jak będzie jakaś zacniejsza ekipa (madryckie trio, mefek, neutm, zgredek i reszta wesołej paczki)
bezpieka sprawnie dziala, ban po minucie od napisania posta, takze tego
to jak z ta fifa?
Też mnie wkurza ta podjarka Robbenem, nagle odkryli piłkarza.
W 2010 Holandię ciągnęli dwaj piłkarze - Sneijder i Robben, teraz Robben i Van Gaal, a oni gadają w studio i na twitterze jakby narodził się nikomu nieznany Arjen Holender. A facet od 5 lat trzyma światowy poziom, ciągnie cały Bayern i Holandię.
To chyba jedyny piłkarz, który jest gwiazdą drugi Mundial z rzędu - poprawcie mnie jeśli się mylę, ale gwiazd RPA 2010 poza Robbenem w tym roku nie ma.
ja moge tak do polnocy pograc w achtunga
do polnocy to jest mecz, wiec jak gramy to teraz
curvefever.com/play2.php
TRYBSON
p: KRZYCZ
Jezuuu... Włączyłem sobie znów Uncharted żeby w końcu skończyć. I znów mi się odechciało grać jak zaczęły biegać te potworki :/ Nigdy nie pojmę jak można tak psuć dobre gry.
Sampaoli: "We wanted to play and they didn't."
Van Gaal: "I'm not interested in what the coach of Chile says."
Journalist asks Van Gaal about defensive football. Van Gaal responds: "You tell me your definition of attacking, since it's such a clever Q"
Van Gaal: "I'm asking you now... if you're asking me questions, I'm asking you questions now."
Van Gaal: "If I played 4-3-3 against Chile, Robben would have had to run after them. They can't do that for 90 minutes."
Van Gaal: "You just have to play according to your strengths... it's all about winning. I'll pick a system that helps me win."
Van Gaal: "If I didn't do that, you'd chop off my head. And, by the way, I played like this with AZ and won the championship."
Van Gaal: "Me and my staff, we only ever want to score one goal more than the opponents."
<3
Co krzyczą kibice przy wybijaniu piłki od bramki/rzucie rożnym/rzucie wolnym?
Btw. koobun --> idziesz na mecz 16 sierpnia?
imo moglo byc czerwo spokojnie
edit
gol!
Jezusie, ten Kamerun naprawde chyba tam pojechal potruchtac, zarobic swoje i wrocic. Nic nie graja juz 3 mecz...
Paolo
Ktorzy kibice? Meksykanie to pewnie puta czyli bodajze ku*as
kubun
Castilla czy nie Castilla, masz ulubiony klub na wyciagniecie reki.
Jakby mi Inter pojechał pod nos to bym się przeszedł, ale z Realem w tych cenach to faktycznie chyba spasuję. Tym bardziej, że liczba ochotników z mojego otoczenia też topnieje. Ciekawe czy się znajdzie na tyle dużo bananów żeby zapełnić stadion.
Myślałem, że mecz Meksyku z Chorwacją będzie największą petardą tego turnieju, ale póki co trochę nudy. Nie ma Kovacicia to za karę sympatyzuję trochę z Meksykiem.
to bedzie wspanialy widok, gdy brazylia trafi na jakis dobrze zorganizowany zepsol z europy, ktory ich zdemoluje
a kto wie, moze nawet chile da rade tego dokonac
FIFA mści się za używanie przez kibiców wulgaryzmów przy każdym wybiciu bramkarza przeciwników.
ole!
Boli że wszystkie reprezentacje z europy, które mają ciekawy skład i mały fejm ostatecznie albo grają słabo albo odpadają
#chorwacja #bośnia #belgia
no i gdyby nie ten sedzia z meczu meksyk kamerun, to oni wlasnie by wychodzili z pierwszego miejsca w grupie
A jak to teraz wyglada z tymi bramkami? Maja taki sam bilans, wiec sie licza strzelone bardziej, ze Brazole ciagle lideruja?
za to chile-brazylia
mecz panienek i oszustow :((
to jest ten achtung czy nie?
tez na nich liczylem, ale dali dupy w tym meczu. a wlasciwie po przerwie. meksyk ich swietnie wypunktowal.
a taki modric nic kompletnie dzis nie gral.
to co bullz, pobijemy się trochę o vrsaljko zanim sprzątnie nam go sprzed nosa psg?
polecam poczytac ostatnie tweety garganese, duzo racji ma typ, europejczykow lekko przekrecono, wlasnie dlatego mundial powinien byc rozgrywany na w miare neutralnym gruncie jesli chodzi o klimat
Bullz
Mógłbyś streścić na czym owy przekręt polega? Nie lubię tweetera i nie chce mi się tam szukać.
niektorzy juz podaja, ze falcao podpisal kontrakt z realem. ale na razie troche z dupy zrodla.
valem - w skrocie, europejskie reprezentacje maja do przebycia ponad tysiac km na kazdy mecz (przeciez manaus to jest dzungla, co to w ogole za pomysl?), kiedy w tym samym czasie przystosowane do klimatu kadry z ameryki poludniowej typu argentyna graja sobie non stop na poludniu
zreszta czytales chyba wypowiedzi marchisio jak mowil, ze w trakcie meczu z anglikami mial haluny, przeciez tam wilgotnosc powietrza jest bliska 100%
loon - vrsjalko najpierw pojdzie do romy, zobaczysz