Pobicie pytanie

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
03.09.2011 00:14
METALO
📄
1
odpowiedz
METALO
72
SamodzielnyKuc

Pobicie pytanie

Hej mam problem otóż mojego kolegi prababcia została pobita przez sąsiadów.Powód, a to dlatego ,że stryjek mojego kumpla powiedział dzieciakom tych sąsiadów żęby przestali wyzywać tą prababcie więc oni poszli po rodziców i wspólnymi siłami poszli zatłuc tego stryja i tą prababcie,prababcia dostała deską w głowę ma szwy i żyje.Kolega wstydzi się o tym wgl rozmawiać a nawet nie ma konta na Golu więc po prosił mnie w tej sprawie,a moje pytanie brzmi co grozi tej rodzinie która napadła?

03.09.2011 00:16
2
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

Najłagodniejszy wyrok to kara śmierci, ale postaraj się o coś więcej.

spoiler start

Dorośli i tak dostana w zawiasach

spoiler stop

Ile kolega ma lat?

03.09.2011 00:18
METALO
3
odpowiedz
METALO
72
SamodzielnyKuc

ehh widze że temat nie został potraktowany poważnie.Sprawa została skierowana do policji.Tylko mojego kolegę ciekawi czy za takie pobicie może być więzienie?A i jeszcze ci co zaatakowali byli pod wpływem alkocholu.

03.09.2011 00:19
4
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

W zawiasach dostaną, jak pod wpływem alkoholu. Ich prawnik ich z tego wybroni, że wtedy byli pod wpływem alkoholu, więc byli niepoczytalni, więc musi być okoliczność łagodząca + zostali podpuszczeni. Nie pójdą do paki na bank. Nie licz na to.

03.09.2011 00:22
METALO
5
odpowiedz
METALO
72
SamodzielnyKuc

hmm a dzieciaki oni też brali udział w bójce,było ich dwóch mają po 15 lat i co wtedy z nimi?

03.09.2011 00:23
6
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

A byli pod wpływem alkoholu? (na poważnie). Bo jak tak, to rodzice będą odpowiadać. A tak to najwyżej to poprawczak.
A ci oskarżeni byli już karani? Bo jak nie to twój minus.

03.09.2011 00:24
METALO
7
odpowiedz
METALO
72
SamodzielnyKuc

Nie nie byli.

03.09.2011 00:25
8
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

W zawiasach, dzieci objęte kuratorem + może jakieś odszkodowanie, jakieś 5000zł.

03.09.2011 00:31
METALO
9
odpowiedz
METALO
72
SamodzielnyKuc

No niestety nie.Ale to oni prowokowali kumpel mówił ,że tamta rodzina wyzywała praktycznie non stop jego rodzine.A najlepsze jest to ,że ten który uczestniczył w bójce(ojciec tych dzieciaków) jest wójtem wsi.Naprawde moim zdaniem powinni dostać dwa lata za takie coś.Jak można pobić 80stoletnią staruszkę.Najlepsze jaja są w tym ,że policja nie interweniowała dopiero pogotowie zadzwoniło na policje oczywiście policja nie sprawdziła czy ktoś jest pijany.Więc...naprawdę głupia sytuacja.

03.09.2011 00:35
😡
10
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

Policja ma to w dupie. Jak zwykle. Normalka.

03.09.2011 00:37
METALO
11
odpowiedz
METALO
72
SamodzielnyKuc

Czyli można zalozyć sprawe policji za to ,że zignorowała telefon?

03.09.2011 00:38
12
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

Nie rób tego. Ona się wybroni. Powie: "Wiele takich telefonów dostajemy, a duża większość to są dowcipy" i na tym kończy się wypowiedź i nic z tego dobrego nie wyniknie, tylko stracony czas i nerwy.

03.09.2011 00:42
13
odpowiedz
Orlando
136
Legend

jesli chcesz rozkrecic cyrk i zarazem zalatwic sprawe - telewizja

03.09.2011 09:11
AmeRicaN95
14
odpowiedz
AmeRicaN95
20
JLB

Najlepiej to pomścić. Nie chce namawiać do złego ale gdyby to sie przydarzyło komuś z mojej rodziny to ze sztachetą bym mordy obijał a kwasem oblewał rany.

Edit

Tak na poważnie to proponuje telewizje. Sprawa dla reportera albo interwencja.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl