Witam. Jak w temacie. Akutalnie moj komputer jest po formacie i mam zainstalowane sterowniki ale dalej nie mam dźwięku. Czy jak zainstaluje Creative Blaster Sound to dźwięk będzie chodził?
Nie wiadomo. Zapewne potrzebujesz zainstalowac sterowniki do karty dzwiekowej, nie mamy niestety bladego pojecia jaka posiadasz.
Wybaczcie, że offtopuję, ale mógłbyś się tym zainteresować, PeeS? -> https://www.gry-online.pl/forum/konto-premium-ampampltfileserveampampgt-do-wygrania-d/z3a995c8?N=1
Sprawdzisz w menedżerze urządzeń/evereście
@down - nie
Jak zainstalowałem tą płytke z Creativa to jak włączam taką ikonke to leci muzyczka . ale nigdzie indziej nie chce leciec. dlaczego ?
Creative SB0090 Audigy Sound Card
nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
ktores z tych ?
Dam Ci dam. Tylko zrobie ten dzwięk i poszukam kartki z loginem i haslem. A Ty podaj jeszcze raz emaila . I jeszcze jakbys wiedzial skad moge pobrac te sterowniki do tej karty ?
Na stronce producenta karty powinny być (Creative). Mail to adrianziom666[małpka ;)]gmail.com
Ja pierdziele zainstalowałem te sterowniki z tej płyty Creative i dalej nie ma dzwięku. Co mam do cholery dalej robic ? pomóżcie
Pisze mi że jeszcze nie mam kontroler multimediów video. Jakie to mogą byc sterwoniki ... ?
wgrałem sterowniki od z płytki ATI juz i dalej to samo. a nie wiesz dlaczego nie ma tego dzwieku ?
Zaraz mnie ch*j strzeli z tym głosem