Playstation 4 (PS4)

Forum Technologiczne
Odpowiedz
16.05.2015 14:46
1
odpowiedz
Hase-och_NPC
159
Generał

Playstation 4 (PS4)

Witam, zastanawiam się nad zakupem i mam 2 istotne dla mnie pytanka :P

1. Czy jest różnica między np PS4 wydanym w 2013 roku a takim z 2015, czyli np prosesor i układ graficznym. WIem, że może występować różnica w wielkości dysku, nie wiem jak jest z resztą. Jeżeli różnią się , jak duża to różnica.

2. Czy istnieją jakieś ukryte koszty użytkowania PS 4. Kiedyś czytałem, że by grać w sieci trzeba dużo płacić. Nawet za gry single pomimo,że je zakupiliśmy mogą zawierać ukryte opłaty by je odblokować - pisze tylko to co kiedyś wyczytałem.

16.05.2015 14:52
2
odpowiedz
S_NPC
55
Generał

1) Ani xbox ani playstation nie wydali zadnej ulepszonej wersji konsol (jedynie xbox wycofal sie z dodawania kinecta) do tej pory. Na twoim miejscu poczekal bym jeszcze do E3 z zakupem, bo byc moze wtedy zaprezentuja wersje Slim.

2) Do single playera nic nie placisz dodatkowo, kupujesz gre i grasz. Moga sie pojawic jakies doatkowe oplaty, jak chcesz jakis dodatek, DLC.

16.05.2015 14:59
3
odpowiedz
Hase-och_NPC
159
Generał

Chodzi o Electronic Entertainment Expo? Dopiero 15 czerwca jak widzę. Dziękuje za szybką odpowiedz, poczekam i zobaczę co zaprezentują :)

16.05.2015 15:07
4
odpowiedz
Fao_NPC
107
Legend

Jeśli masz ochotę na ps4 to kup teraz są fajne wydania wraz z grami. Slim na pewno będzie droższa i pewnie z początku mało opłacalna.. Dlatego slim będzie lepiej zakupić gdzieś dopiero po roku lub mniej.

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl