Zna ktoś z was może jakiś solidny Polski outfit TR? Mi szukanie coś kiepsko szło, a chciałem wpierw sprawdzić domowe podwórko nim zacznę startować do międzynarodowych.
O ile wiem to podczas bety nie było polskiego outfitu z prawdziwego zdarzenia. A jeśli był to słabo się reklamował.
Dziś premiera, więc może jakieś klany zainteresują się wejść do tego świata. :)
Ja jak coś to jestem do dyspozycji, chociaż niekoniecznie jako TR, wolę NC.
Będzie trzeba poszperać nieco więcej, a jak nic nie znajdę, to zostaje BRTD.
Do zobaczenia na polu bitwy, rebel scum!
PS. Jaki serwer?
O, małpki sie kłucą... VS pozdrawia :)
W gronie kilku znajomych stworzyliśmy Outfit "Placebo" [PL]. Gramy zwykle wieczorami po godzinie 21. Można nas spotkać na serwerze EU Woodman, frakcja New Conglomerate. Wszystkich chętnych zapraszam do gry. Im nas więcej tym weselej. Nie jest to Outfit pro killerów, tylko paru staruszków grających wieczorami ;)
Komunikacja w grze przez VOIP/czat. Ewentualnie nasz własny serwer Mumble.
Zainteresowanych proszę o dodanie do znajomych w grze i ewentualne pytania, lub od razu inva do: Abey, Lowell, Niah lub Stickland
Kurde, czemu wszyscy się kleją tylko do Millera i Woodmana? Jedyne dwa serwery ze WSZYSTKICH dostępnych, które mają prawie permanentny status populacji "zapchany w pizdu".
Zapraszamy do polskiego outfitu
Sentinels of Conglomerate
na serwerze Woodman. Kontakt w grze, na forum, i na tsie: Gepard, DreDPL
Nasze forum:
[link]
nasz ts:
ts3.sentinels.pl
Możę lekko odgrzewam kotleta ale jeśli ktoś chciałby pograć w zgranym polskim outficie to zapraszam
do Azylu Gamma na serwerze Woodman. Istniejemy od wydania gry i nadal oferujemy teamplay i pomoc dla początkujących graczy. Tak więc do boju towarzysze!
Nasze forum: forum . azylalfa . pl
Nasz teamspeak: ts.azylalfa.pl
Kontakt w grze: fright1, HeroAndBoobs, WabciuPL, Etni