Pierwsze zdjęcia Klossa i Brunnera z kinowej "Stawki..."

Forum inne
Odpowiedz
14.12.2011 17:57
TeRiKaY
1
odpowiedz
TeRiKaY
200
Senator

Pierwsze zdjęcia Klossa i Brunnera z kinowej "Stawki..."

http://hatak.pl/aktualnosci/filmy/18061/Adamczyk_jako_Brunner_Kot_jako_Kloss_zdjecia/

Cóż, po tym jak przeczytałem kogo chce Vega do roli Klossa to szczerze z matką się uśmiałem, natomiast wybór Adamczyka był u nas na propsie. Po zobaczenie powyższych zdjęć, zgodnie z rodzicielką uznałem że to jednak Kot pasuje a Adamczyk z lekka średnio; to może być całkiem dobre kino jak na polskie warunki filmowe, oczywiście; martwi mnie tylko że reszta obsady to typowe tvn-owskie ozdobniki. Co wy sądzicie o głównej obsadzie?

14.12.2011 18:13
2
odpowiedz
Irnaz_NPC
57
Pretorianin

Po zastanowieniu - jednak pasują.
Tylko Vega vel Krzemieniecki nijak nie pasuje.
Pozostaje nadzieja, choć nikła, że trzymał łapy z dala od tego, co napisał Pasikowski.

14.12.2011 18:33
👍
3
odpowiedz
Headgorn_NPC
40
Generał

To będzie interesujące wydarzenie. Na razie wstrzymuję się od komentarza, ale wypatruję ten film z zaciekawieniem.

14.12.2011 18:35
eJay
4
odpowiedz
eJay
263
Quaritch

Vega pieprzy trzy po trzy. Już pokazał poziom swoim "Ciachem"...

14.12.2011 18:44
5
odpowiedz
Headgorn_NPC
40
Generał

Zdaje się, że ten sam reżyser zrobił znakomitego Pitbulla? Pierwsza seria TwT też była niezła.

14.12.2011 18:52
raziel88ck
6
odpowiedz
raziel88ck
219
Reaver is the Key!

Kot i Adamczyk to nieliczni dobrzy aktorzy z naszego kraju. Oczywiście mam tu na myśli obecne pokolenie. Co do charakteryzacji to fakt, dziwnie Adamczyk wygląda, zbyt sztucznie. Reszta zależy od reżysera, reszty obsady, scenarzysty etc.

14.12.2011 18:58
😉
7
odpowiedz
Sanctus_Bellerex_NPC
57
Legend
Image

Olbrychski w obsadzie? Zaskakujące...

14.12.2011 19:06
ma_ko
👍
8
odpowiedz
ma_ko
62

Trzymam kciuki ;) bardzo lubie ten serial...

spoiler start

Hans Kloss, wodzi wszytkich za nos... ^^

spoiler stop

14.12.2011 19:08
NewGravedigger
9
odpowiedz
NewGravedigger
205
spokooj grabarza

widzę, że Kloss przez jakieś 20 lat miał taką samą rangę w wojsku:/

poza tym, jeśli to jest historia młodego klossa, to akcja powinna się rozgrywać raczej podczas I wojny światowej, a tam były inne mundury

może przesadziłem z ta wojną, ale na bank w latach 30

może będzie ścigac Indianę jonesa

17.12.2011 16:42
TeRiKaY
10
odpowiedz
TeRiKaY
200
Senator

upnę dla tych co nie widzieli

17.12.2011 19:01
Herr Pietrus
11
odpowiedz
Herr Pietrus
241
Jestę Grifterę

jaki inteligentny tytuł, jaki błyskotliwy. scenariusz jest taki sam?
To nie am na co czekać, chłopaki - zresztą, i bez znajomości tytułu to jasne...

18.12.2011 11:19
12
odpowiedz
Exivio_NPC
26
Generał

Moim sdaniem świetny dobór, przynajmniej wizualny. Kot i Adamczyk bardzo przypominają młodych Mikulskiego i Karewicza. Z wyglądem jest super (chociaż to kwestia drugorzędna, bo takiego Bonda grało już kilku róznych aktorów), zobaczymy jak będzie z grą. Dużo bardziej niepokoi mnie scenariusz (tu pół biedy, Pasikowski to fachura) i reżyseria (nie jest źle, ale mam mieszane uczucia), bo jak pokazała "Tajemnica twierdzy szyfrów" spieprzyć dobry temat jest bardzo łatwo.

@olivierpack
Może gra Polaka? :)

Forum Forum inne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl