Pierwsze zdjęcia Klossa i Brunnera z kinowej "Stawki..."
http://hatak.pl/aktualnosci/filmy/18061/Adamczyk_jako_Brunner_Kot_jako_Kloss_zdjecia/
Cóż, po tym jak przeczytałem kogo chce Vega do roli Klossa to szczerze z matką się uśmiałem, natomiast wybór Adamczyka był u nas na propsie. Po zobaczenie powyższych zdjęć, zgodnie z rodzicielką uznałem że to jednak Kot pasuje a Adamczyk z lekka średnio; to może być całkiem dobre kino jak na polskie warunki filmowe, oczywiście; martwi mnie tylko że reszta obsady to typowe tvn-owskie ozdobniki. Co wy sądzicie o głównej obsadzie?
Po zastanowieniu - jednak pasują.
Tylko Vega vel Krzemieniecki nijak nie pasuje.
Pozostaje nadzieja, choć nikła, że trzymał łapy z dala od tego, co napisał Pasikowski.
To będzie interesujące wydarzenie. Na razie wstrzymuję się od komentarza, ale wypatruję ten film z zaciekawieniem.
Zdaje się, że ten sam reżyser zrobił znakomitego Pitbulla? Pierwsza seria TwT też była niezła.
Kot i Adamczyk to nieliczni dobrzy aktorzy z naszego kraju. Oczywiście mam tu na myśli obecne pokolenie. Co do charakteryzacji to fakt, dziwnie Adamczyk wygląda, zbyt sztucznie. Reszta zależy od reżysera, reszty obsady, scenarzysty etc.
Trzymam kciuki ;) bardzo lubie ten serial...
spoiler start
Hans Kloss, wodzi wszytkich za nos... ^^
spoiler stop
widzę, że Kloss przez jakieś 20 lat miał taką samą rangę w wojsku:/
poza tym, jeśli to jest historia młodego klossa, to akcja powinna się rozgrywać raczej podczas I wojny światowej, a tam były inne mundury
może przesadziłem z ta wojną, ale na bank w latach 30
może będzie ścigac Indianę jonesa
jaki inteligentny tytuł, jaki błyskotliwy. scenariusz jest taki sam?
To nie am na co czekać, chłopaki - zresztą, i bez znajomości tytułu to jasne...
Moim sdaniem świetny dobór, przynajmniej wizualny. Kot i Adamczyk bardzo przypominają młodych Mikulskiego i Karewicza. Z wyglądem jest super (chociaż to kwestia drugorzędna, bo takiego Bonda grało już kilku róznych aktorów), zobaczymy jak będzie z grą. Dużo bardziej niepokoi mnie scenariusz (tu pół biedy, Pasikowski to fachura) i reżyseria (nie jest źle, ale mam mieszane uczucia), bo jak pokazała "Tajemnica twierdzy szyfrów" spieprzyć dobry temat jest bardzo łatwo.
@olivierpack
Może gra Polaka? :)