Odpalałem wielokrotnie Comedy Central i natrafiałem na Pępek świata...30 sekund i przełączałem...może i Wy tak robicie/liście.
To błąd.
Ten serial tryska humorem i od dawien dawna potrafie się zaśmiać na głos czego zazwyczaj jednak nie robie.
POLECAM.
Leci na Comedy Central Family i HBO Comedy.
Aha
Nienawidzę tego serialu najbardziej z Comedy Central. Wszystko wina tego dziecka, które wygląda... na totalnie zdałnione. Jest strasznie denerwujący z zachowania i wyglądu. Nie da się tej gęby oglądać.
Dzieciak wymiata. Jego szeptanie jest genialne.
On ma chorobe wrodzoną z tego co czytałem. Wrodzoną łamliwość kości chyba...dlatego w serialu nie wygłupia się za bardzo.
Raz na jakiś czas oglądam, przyjemny serial :)
Nie cierpię za to The Big Bang Theory, który jest uważany za jeden z najlepszych seriali komediowych ostatnich lat ... Obejrzałem 4-5 odcinków i zaśmiałem się raz. A dziwne, bo lubię wszystkie "rodzaje" humoru.
Przyjemny serial :-) można się pośmiać z niektórych scenek.
ja jestem bardzo wymagajacym widzem komediowym
na glos smialem sie tylko do Friends i IT Crowd
jest w ogole opcja, ze istnieje jeszcze jakis komediowy serial tej klasy? nad flagowe sitcomy TBBT, Dwóch i Pół czy HIMYM spuszczam zaslone litosciwego milczenia...
Obejrzyj 3-4 odcinki, w zasadzie dowolne i jak się nie zaśmiejesz to odpuść.
Takie Dwóch i Pół to przy tym dno, imo oczywiście. Przyjaciele to świetny serial, kultowy i w ogóle. Miał faktycznie wiele fajnych scen, ale jednak przy tym się częściej śmieje.
To nie jest normalna rodzinka, także trzeba mieć to na uwadze.
Znaczy ojciec i matka są powiedzmy, że normalni...
ale córka, i dwaj synowie to po prostu postacie jakich normalnie raczej nie ma :)