Pełne Wersje
Gdzie kupić pełne wersje gier: Dirt3, Grid, GTR.
Tak aby miały wszystkie DLC jakie wyszły do tej pory.
Pozdrawiam, Piotr.
DiRT 3 Complete Edition - Kupisz praktycznie wszędzie czy to allegro czy Media Markt, Empik, Saturn.
Race Driver: GRID - Jeżeli chcesz premierowe wydanie to allegro, ebay jeżeli nie zależy Ci na tym to z XK np. w Empikach.
GTR - Według mnie najlepiej szukać na allegro.
Chyba, wszystkie gry kupisz również na Steam w wersjach elektronicznych. Na muve też często mają promocje czy to na pudełkowe czy elektroniczne edycje.
Dzięki chłopaki, jeszcze się zastanawiam nad tym czy GTR czy RFactor - która symulacja jest sensowniejsza.
No i kierownicę mam starą Microsoftu bez FF.
Ojej GRT tyle wersji!
Która najciekawsza? Mam średnią grafikę - HD7750 ddr5.
Do GRID-a nie było dodatków, więc kupuj gdzie najtaniej:)
Były dodatki do GRID'a z dodatkowymi wozami to na pewno. To edycja z DLC niestety nie ma na PC:
https://www.gry-online.pl/gry/race-driver-grid-reloaded/z1593
Słuchajcie, czy te wszystkie j/w gry to tylko w wersji ang?
DiRT 3 jest tylko w wersji angielskiej, GRID jest po polsku, a GTR nie wiem, ale również powinien być w polskiej wersji.
Jeszcze raz dzięki, zdecyduję się zaranie na Dirt3 i rFactor którego model gry bardziej mi się spodobał na samplach YT. Grida jednak chyba nie - zabawka.
Następne pytanie o Truck Simulator. Scania, German, Euro dwójka i ponoś Scania porządnie obciąża komputer.
Z racji że mój jest średni to który z pow. trzech byłby OK. (grafika HD7750-ddr5). Nie powiem że najbardziej podoba się Euro 2 :)