PayPal - przewidywany czas przelewu środków
Witam,
Dziś założyłem PayPala, potrzebny mi tylko na jednorazowy przelew który chcę wykonać jak najszybciej. Z racji tego użyłem opcji Dołądu konto (błyskawicznie). Wszystko poszło niby ok, kasa poszła prze niejakie BlueCash. Forsa miała niby pójść błyskawicznie ale czekam już 4h. Ile to możę trwać?
Przelewałeś środki z konta w banku na nazwisko i imię na które masz zarejestrowanego paypal?
Witaj,
Ponad 90 procent przelewów realizowanych przez BlueCash trafia na konto odbiorcy w czasie poniżej minuty. Jeśli jeszcze nie masz pieniędzy na koncie, napisz na adres [email protected].
Środki doszły normalnie po 16h ale teraz pojawił się problem.
Chcę zamówić bilet na Brutal Assault. Na koncie PayPal mam już pieniądze w koronach czeskich bo tylko w nich możńa płacić. Jest ich wystarczająca ilość. Na stronie festiwalu skłądam zamówienie i gdy chcę już płacić i loguje się na konto PayPal wyskakuje mi błąd "Błąd - Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna)." Po czym wracam na strone festiwalu i dostaję informacje że moja rezerwacja została anulowana. O co z tym chodzi? Dlaczego nie mogę zapłacić jeśli mam wystarczającą ilość środków?