PayPal

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
17.08.2014 01:21
1
odpowiedz
zanonimizowany1022413
1
Junior

PayPal

Jesli zaloze sobie darmowe konto na paypalu ale nie polacze go z kontem bankowym to ktos moze mi przelac np. 40 dolarow a ja sobie to w jakis sposob wyplace? (chociaz nie wyobrazam sobie tego bez polaczenia z kontem bankowym ale moze sie da? dlatego pytam)

17.08.2014 01:28
2
odpowiedz
zanonimizowany998044
19
Senator

Nie da się. Nawet PayPala do końca nie założysz, bo PayPal musi być powiązany z jakimś numerem konta bankowego. Jedynie np. na terenie USA da ci się takie coś zrobić ale musisz mieć kartę płatniczą od PayPala.

17.08.2014 03:14
Arxel
3
odpowiedz
Arxel
240
Kostka Rubika

PayPal założysz, będzie się dało na to konto przelać pieniądze (z innego konta PP), ale później już z nimi nic nie zrobisz.. :)

17.08.2014 09:18
4
odpowiedz
zanonimizowany437617
120
Legend

Konto musi być uwierzytelnione, aby do tego doszło musi być powiązane z kontem bankowym, PP przeleje Ci dwie niewielkie kwoty na konto bankowe, po czym musisz na stronie PP wpisać jakie to były kwoty, dopiero wtedy PP będzie w pełni funkcjonalny.

19.08.2014 22:00
malyb89
5
odpowiedz
malyb89
186
Demigod

Podepne sie. Mozecie normalnie wpłacać pieniadze błyskawicznie na FF i Chromie? Bo ja wklepuje sobie kwotę dalej, dalej i po wpisaniu hasła do weryfikacji konta zamiast danych do przelewu pokazuje się biały ekran. Kilka dni temu zauważyłem ten problem, ale myslałem, że to przejściowy problem. Za to IE sobie poradził z problemem :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl