PayPal
Jesli zaloze sobie darmowe konto na paypalu ale nie polacze go z kontem bankowym to ktos moze mi przelac np. 40 dolarow a ja sobie to w jakis sposob wyplace? (chociaz nie wyobrazam sobie tego bez polaczenia z kontem bankowym ale moze sie da? dlatego pytam)
Nie da się. Nawet PayPala do końca nie założysz, bo PayPal musi być powiązany z jakimś numerem konta bankowego. Jedynie np. na terenie USA da ci się takie coś zrobić ale musisz mieć kartę płatniczą od PayPala.
PayPal założysz, będzie się dało na to konto przelać pieniądze (z innego konta PP), ale później już z nimi nic nie zrobisz.. :)
Konto musi być uwierzytelnione, aby do tego doszło musi być powiązane z kontem bankowym, PP przeleje Ci dwie niewielkie kwoty na konto bankowe, po czym musisz na stronie PP wpisać jakie to były kwoty, dopiero wtedy PP będzie w pełni funkcjonalny.
Podepne sie. Mozecie normalnie wpłacać pieniadze błyskawicznie na FF i Chromie? Bo ja wklepuje sobie kwotę dalej, dalej i po wpisaniu hasła do weryfikacji konta zamiast danych do przelewu pokazuje się biały ekran. Kilka dni temu zauważyłem ten problem, ale myslałem, że to przejściowy problem. Za to IE sobie poradził z problemem :)